Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ένα κοράκι δημιουργεί προβλήματα σε ταχυδρομείο του Καναδά

Στο ανατολικό Βανκούβερ μία συγκεκριμένη γειτονιά δεν μπορεί να λάβει την αλληλογραφίας χάρη σε ένα κοράκι.






Συνήθως όταν ένας ταχυδρόμος αδυνατεί να παραδώσει την αλληλογραφία σε ένα συγκεκριμένο σπίτι, αυτό γίνεται επειδή είναι λάθος η διεύθυνση. Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις επειδή οι ιδιοκτήτες ενδεχομένως να έχουν επιθετική συμπεριφορά...

Μία τέτοια περίπτωση ισχύει και στο ανατολικό προάστιο του Βανκούβερ, όπου οι ταχυδρόμοι δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά του χάρη σε ένα κοράκι που μένει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και το οποίο έχει τραυματίσει αρκετούς ανθρώπους που επιχείρησαν να αφήσουν φακέλους.



«Παρακολουθούμε την κατάσταση και έχουμε δώσει οδηγία στους υπαλλήλους, αν κρίνουν πως δεν είναι ασφαλείς, να μην βγουν πλησιάσουν τα συγκεκριμένα σπίτια της γειτονιάς», δήλωσε η εκπρόσωπος των ταχυδρομείων του Καναδά στο BBC.

Μάλιστα, ο Canuck όπως είναι το όνομα του κορακιού, έχει και την δική του σελίδα στο Facebook, την οποία διαχειρίζεται ο Σον Μπέργκμαν, καταγράφοντας όλες τις περιπέτειες του, ενώ η κόκκινη κορδέλα που έχει στο αριστερό του πόδι, σε πολλούς θυμίζει το βραχιολάκι που φοράνε όσοι βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό από τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου