Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος δεν έχει Δήμαρχο "Αρχηγό"

Ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος δεν έχει Δήμαρχο "Αρχηγό"
Ο Λύκος Αρχηγός είναι τα πάντα. Η αγέλη αντλεί την δύναμη της, από τον Λύκο. Ο Λύκος αντλεί την Δύναμη του από την αγέλη. Όταν δεν υπάρχει Αρχηγός Λύκος η αγέλη διασπάται και  τα μέλη της προσκολλούνται σε άλλες αγέλες με υπαρκτό Αρχηγό Λύκο.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ δεν υπάρχει στον δήμο  Σπάτων, Αρτέμιδος γιατί, απλά, δεν έχει Δήμαρχο Αρχηγό!
Μετά την τελευταία  προσπάθεια του Δ.ΜΑΡΚΟΥ να αναδείξει Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου τον Α.ΦΥΤΡΟ και όχι τον Ι.ΤΟΥΝΤΑ έγινε πασιφανής η ανικανότητα, η αλαζονεία και η απόλυτη ηλιθιότητα του. 




Όταν εκλεγεί κάποιος Δήμαρχος πρέπει να αμβλύνει τις κόντρες και τις διαφορές που αναπτύσσονται στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Πρέπει να προσπαθήσει να αποκτήσει και να διατηρήσει την γενικότερη αποδοχή του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αν το χάσμα των παρατάξεων είναι αγεφύρωτο κάτι που δεν ισχύει στην πόλη μας- τότε πρέπει, τουλάχιστον, να έχει την απόλυτη πλειοψηφία στην παράταξη που είναι Αρχηγός, στην οποία πρέπει να επικρατεί συσπείρωση.

Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ επιβεβαίωσε την εκτίμηση μου ότι είναι ανίκανος για όλα αυτά!
Αδιαφορεί για το γενικό κλίμα εντός μιας παράταξης 20 ατόμων και προκαλεί 6 φορές τον απόλυτο διασυρμό του Δήμου και του θεσμού του Δημάρχου! Πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να ενδιαφέρεται για το τι νοιώθει, τι απασχολεί και τι προβληματίζει τους Δημότες του;
ΠΟΤΕ δεν κατέβηκε σαν πρόσωπο να συλλέξει προσωπικές ψήφους, 5-10-100-1000 ψήφους! ΠΟΤΕ δεν ήρθε σε προσωπική επαφή με τους ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν αυτόν τον ίδιο προσωπικά, όχι μια παράταξη! Ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο βιογραφικό του
έχει 0 προσωπικούς ψήφους. 
Όλα τα Δημόσια αξιώματα που έχει αναλάβει, μέχρι σήμερα, τα έχει πάρει δοτά δώρα με τον κόπο, τον ιδρώτα και τα χρήματα άλλων.

Δήμαρχος έγινε από τις ψήφους των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.
Αυτός, όμως, αγνοεί επιδεικτικά τους ευεργέτες του! 
Από την επομένη, κιόλας ημέρα της εκλογής του, ξέχασε όσους του έφεραν τις  προσωπικές ψήφους τους στο Αξίωμα του Δημάρχου και την προσωρινή διαφυγή από την Ανεργία
Μάλιστα δεν του φτάνει να  δαγκώσει το χέρι που τον τάισε, αλλά, αν χρειαστεί, δεν διστάζει να τους δαγκώσει ακόμη και στο λαρύγγι για να πάψουν να του θυμίζουν πως και ποιοι τον έφεραν σε αυτό το αξίωμα.
Η παράταξή δεν υπάρχει! Αναγνωρίζει μόνο την κλειστή κλίκα της συμμορίας του!
Αλλά ακόμη και σε αυτούς είναι αμείλικτος όταν τολμήσουν να εκφράσουν την άποψή τους.

Είναι τόσες πολλές οι παρανομίες και οι παρατυπίες, που κάνει ο Δ.Μάρκου που χρειάζομαι λίγο χρόνο να μπορέσω να εκθέσω αντικειμενικά την ολική καταστροφή που έχει προκαλέσει  αυτό το ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ -ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ- σε ΟΛΗ την περιοχή μας.

Θα μείνει στην ιστορία ως ο Αξέχαστος Καταστροφέας της περιοχής! Το "Δ.ΜΑΡΚΟΥ" θα είναι  συνώνυμο  των εννοιών: κατοχή, δικτατορία, απολυταρχία, καταστροφή !

ΛΥΠΑΜΑΙ...

44 σχόλια:

  1. Ποιος τα γράφει αυτά? ? ? Όνομα έχει? Διεύθυνση έχει? Η δεν έχει? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ?
      ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ? ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ Κ ΥΠΑΡΞΗ? ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ
      ΕΙΣΑΙ Κ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΟΣΚΟ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

      Διαγραφή
    2. 11:45 ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
    3. ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....

      Διαγραφή
  2. ΄ΣΙΣΥΦΟΣ' ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΟΠΟ Κ ΤΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΠΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΉΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ Κ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΠΣΚΔ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε καληνύχτα δεν θα μου πεις? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ Κ ΤΡΟΜΟΛΡΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ "ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,
    ΛΑΣΤΙΧΑΣ,ΧΑΡΟΠΑΙΧΤΗΣ,ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ,ΦΑΛΑΙΝΑ,ΚΥΤΟΣ,
    ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ Α,ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ Β, ΚΛΠ ΚΛΠ
    Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΟΝ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΔΣ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΛΥΨΕ ΤΙΣ ΣΟΛΕΣ. ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΕΚΒΙΑΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
    ΒΡΙΖΕΙ Κ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια! Ποια είναι ο τρελός? ?

      Διαγραφή
    2. ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ....

      Διαγραφή
  5. Μην βρίζεις ρε φίλε. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποθουλακη που είσαι? Ο φίλος σου είμαι..λένε ότι γράφεις ως ανώνυμος. Είναι αλήθεια? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ Η 'ΠΑΡΕΑ'. ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ MEGA ΗΛΙΘΙΟ. ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΧΡΣΜ.ΟΝΟΜΑΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ .Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ ΠΧ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΗΛΙΘΙΑ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ FB ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ -ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ- ΒΡΕ ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΠΩΝΥΜΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ανορθογραφος !!αλλά βλέπεις. Η τεχνολογία! !όσο αφορά την ταυτότητα μου από όσα τουλάχιστον εγώ έχω διαβάσει που αναφέρουν το όνομα μου μέχρι τώρα είναι όλα δικά μου. ..για να είσαι σίγουρος ότι λέω αλήθεια σημειωσαι..α.τ.:αζ603215 Α.Φ. Μ. 033587230 γενηθεις 14-3-1961 κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακούστε όλοι .η πολιτική είναι δύσκολο πράγμα! Ακόμα και το ΚΟΜΑ έχει την σημασία του! !όλοι απ'την φύση μας θέλουμε να προσφέρουμε! !μην βιάζεστε όμως! !σύντομα έρχονται καλύτερες μέρες! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΟΝΑΚΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Α.Ρ.Τ. [ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ]ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΙΚΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ..ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!!!! ΑΠΛΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.....ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άν πάτε ειδικά στον Μυλωνάκη έχει τελειώσει, η καλύτερη πρωτοβουλία τώρα μάλιστα συμφωνούμε απόλυτα.

      Διαγραφή
  10. ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕ ΠΗΤΕ ΤΡΕΛΟ!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΥ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΜΟΥΝΤΕ ΗΣΥΧΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΚΟΤΖΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ε!!!ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!

      Διαγραφή
    3. παλι πιωμενος;
      εισαι για λυπηση!!

      Διαγραφή
    4. Εσύ φιλαράκι φέρε μου τα 20000 ευρώ που μου έκλεψες Και άσε τα περί λυπη σας! !

      Διαγραφή
  12. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΡΕ!! ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΄΄ΑΚΟΥΣΩ΄΄ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΚΟΤΖΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ιδιο λαμογιο εισαι κ εσυ μ αυτον που ψαχνεις...γυπες ανθρωπων,ντροπη σας μεθυστακες.

      Διαγραφή
  14. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΟΙ 'ΔΙΚΟΙ' ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΒΓΑΛΤΑ ΤΑ 'ΑΠΛΥΤΑ' ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ .ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΝΤΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ
    ΑΠΡΙΛΙΑΝΟ ΓΚΟΝΤΖΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΠΟΥ? ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΦΣΙΣΤΑ ΧΙΟ. ΡΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΚΤ€ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΤΙΑΣΤΗΣ? Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ? ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάποιος ενδιαφερεται για τον τόπο και δεν είναι συνεργάτης συμμοριών να μας δημοσιοποιήσει μηνύσεις αγωγές εναντίον του Δ.Μάρκου. Αν το είχε κάνει κάποιος/α Ραφτοπούλου διαβάζεις? ο Δ.Μάρκου και πολλοί από την συμμορία του θα ητν ήδη μακρινό παρελθόν. Αννα και εσυ σε συμμορία ανήκεις πήγες στην περιφέρεια για το ΚΕΛ με την παραδουλεύτρα σου την Τσακαλι και το αφεντικό σου την καμπούρα βατραχίνα της ΟΜΟ για να κανονίσεις μόνο πως θα αρπάξεις μεγάλο κομμάτι από την πίτα ΚΕΛ

      Διαγραφή
  18. Η ηλίθια προβοκατόρικη ανάρτηση ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ πρέπει να σταματήσει και να πάτε όλοι όσοι νομίζετε ότι κάποιος σας βρίζει,να πάτε στα λήμματα-λέξεις,βράσιμο,περιγραφή,τρολαρισμα,
    νομίζω ότι μόνο περιγραφές κ τρολαρισμα,
    απαξιωτικά μεν για αυτό σας τρελαίνουν αλλά σωστά,πραγματικά και δίκαια.
    ΛΙΑΝΑ καμιά σχέση με την σύζυγο του γνωστού εξευτελισμένου συμμορίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μακράν ο χειρότερος δήμαρχος

      Διαγραφή
    2. Καλά αυτό βγάζει ματιά δεν χρειαζόταν να το πεις! !!

      Διαγραφή
    3. Η απάντηση μου ηταν για την λιανα 3.17 μ.μ.

      Διαγραφή
    4. @ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ8 Ιουλίου 2017 - 10:32 μ.μ. Γ.Τουντα λενε οτι ο απατεωνας εκανε τον Φυτρο πδσ κατι που το απογορευει ο νομος για το κατραρημαδο την φαλαινα ζηση και το φυτο φυτρο αν ειναι αληθεια οτι το εκανε ο απατεωνας τον τελειωσες.Ο απατεωνας σε εφιωξε απο την συμμορια και εσυ θα τον διωξει απο ολα θα παει στον οαεδ ο ηλιθιος

      Διαγραφή
  19. Αν έκανε πραγματικά τον ΦΥΤΡΟ ΠΔΣ,ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ έπιασε ΤΖΟΚΕΡ ο Δ.Μάρκου μπαίνει σε οριστική αργία και μετά σε παύση.Ο Νόμος απογορευει στους ΚΑΤΡΑΜΑΔΟ,ΖΗΣΗ,ΦΥΤΡΟ, να είναι ΠΔΣ τα επόμενα δυο χρόνια μετά την αποτυχία εκλογής τους.Ο Δ.Μάρκου ο ανίκανος είναι η δεύτερη φορά που κάνει την ίδια αυθαιρεσία,για την ίδια θέση
    Ι.ΤΟΥΝΤΑ τώρα είναι όλος δικός σου χωμένος στο τσουβάλι,όπου θέλεις τον πετάς τον Δ.Μάρκου.
    Νομίζω την Δευτέρα θα γίνει ΧΑΜΟΣ ποιος θα αποκεφαλίσει και θα διαπόμπευση την ηλίθιο Δ.Μάρκου,που όπως έγινε δήμαρχος έτσι θα φύγει
    ΛΙΑΝΑ καμιά σχέση με την σύζυγο του γνωστού εξευτελισμένου συμμορίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φύλο του της είναι αμφισβητούμενο,αλλά τι βάζει και τι βγάζει στο σώμα του είναι καθαρά προσωπική του ζωή,άλλα για αρσενικός δεν μοιάζει ούτε φαίνεται ούτε υποψία.Εδώ δεν μας ενδιαφέρουν τα βίτσια του Μουγγομαρκου αλλά πως θα πάει στο διάολο αυτός τα σκ@τ@ και το ΚΕΛ.

      Διαγραφή
  21. ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    @ΡΧΙΔΙ@ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛ@ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΚΕΤΟ @ΡΧΙΔΙ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΛΕΤΗΤΟ ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΗ.ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για συμμαζέψου λίγο και να πλένεις τον στόμα σου όταν μιλάς για τον κύριο δήμαρχο. Ο καλύτερος δήμαρχος της Ελλάδας είναι άσχετα αν δεν λένε τίποτα γι'αυτόν τα κανάλια επειδή είναι δήμαρχος σε υποβαθμισμένη περιοχή. Τρείς τετραετίες θα ξαναβγεί, αν δεν θες να τον βλέπεις να πάς να μείνεις αλλού για να μην έχεις καμιά σχέση μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υποβαθμισμενη περιοχη? απο ποτε? αντε τραβα στην Αλβανια κυρα μου

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου