Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ "ΒΟΜΒΑ" ΤΟΥ Ι. ΤΟΥΝΤΑ ΣΤΟΝ "ΣτΔΕ" (Χ. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Διαβάστε εδώ:






30 σχόλια:

  1. Καλά αυτός κάνει τέτοιες καταγγελίες και μετά κάνει πίσω στέλνωντάς μας άλλα αντί άλλων. Πάει καλά ο άνθρωπος ή δεν ξέρει τι υπογράφει ; Εκτός κι αν υπάρχουν άλλλες ..... "συναλλαγές", όπως φαίνεται οτι είχε με τον Δήμαρχο κρυφά από τους άλλους συναδέλφους του δημ. συμβούλους, όταν ο Δήμαρχος του είχε υποσχεθεί Προεδριλίκη. Όταν Γιαννάκη πούλαγες τους υπολοίπ[ους δ.σ. της παράταξης ήταν καλά, τώρα που σε διαγράφουν διαμαρτύρεσαι ; καλά να πάθεις !!!! σου χρειαζόταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο εχει υπογραφη το 'αλλο' εχει? απο που εσταλει? μονο δικαστικος θα δωσει απαντηση.
      ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΛΟΙ

      Διαγραφή
  2. Σήμερα ο Ι. Τούντας μας κοινοποίησε ένα ακαταλαβίστικο σημείωμα σε όλους τους δημ. συμβούλους, ενώ χθες μας έστειλε την καταγγελία του που τώρα αποσύρει. Το σημερινό σημείωμά του φαίνεται το στέλνει στον Συμπαραστάτη του Δημότη, αλλά εκείνος από χθες του έχει ήδη απαντήσει και έχει προβεί σε ενέργειες, σύμφωνα με το έγγραφο αριθ. 21981/5.7.2017 του Συμπαραστάτη που ο ίδιος ο Γιάννης μας το έστειλε χθες ηλεκτρονικά. Γιαννάκη δεν μας τα λες καλά. Μας πουλάς παραμύθι ; Λες οτι αποσύρεις τις καταγγελίες για τις οποίες έχουν εκδοθεί ήδη δημόσια έγγραφα; Βρε δεν ντρέπεσαι λίγο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μάθουμε τι λέει το έγγραφο αριθ. 21981/5.7.2017 του Συμπαραστάτη. Αυτό έχει σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλι σουρωμενος ηταν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποκαλυπτικότατο και δυνατό το έγγραφο του Συμπαραστάτη που απαντάει στον Ιωάννη Τούντα και εγκαλεί τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο. Είμαι δημοτικός σύμβουλος και μας το έστειλε χθες ο Γιάννης Τούντας. Τώρα τι έγινε, το αποκηρύσει κι αυτό ; Μπας και τρελάθηκε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι χθες όντως ο Ι.Τουντας μας έστειλε ένα έγγραφο! !αλλά συνάδελφε από ότι εγώ ξέρω, το έστειλε μόνο στην συμπολίτευσή,εσύ αλήθεια σε ποια παράταξη ανήκεις? ?όχι τίποτα άλλο, απλά για την τάξη! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αλήθεια είναι ότι χθες όντως ο Ι.Τουντας μας έστειλε ένα έγγραφο! !αλλά συνάδελφε από ότι εγώ ξέρω, το έστειλε μόνο στην συμπολίτευσή,εσύ αλήθεια σε ποια παράταξη ανήκεις? ?όχι τίποτα άλλο, απλά για την τάξη! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα φυσικά στην συμπολίτευση γιατί εκπλήσσεσαι άλλωστε η συμπολίτευση κάνει την κόντρα και αντιστέκεται στις μυστικές ψηφοφορίες κατά των ακατάλληλων υποψηφίων Προέδρων που πρότεινε ο Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το παρανομο μαγαζακι παραγκα μαρκου, λαστιχα, χαρτοπαιχτη, καηκε κ τρεχουν να φυγουν τα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΛΟΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ-ΛΟΥΤΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΟΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΥ.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΑΙ Κ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΝΟΜΙΜΑ. ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΣΕ ΚΟΜΠΙΝΑ Κ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.
      ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ Κ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΟΑ ΤΟΥ
      Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ,ΑΝ Ο ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Κ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
    2. Η διοίκηση του δήμου μπορεί να γίνει ανώνυμα, τόσο πολύ υποτιμάς τον δήμο Σπατών - Αρτέμιδας να μας λές οτι τον κυβερνάνε οι ανώνυμοι?

      Διαγραφή
    3. ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ. ΤΟ ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟ ΗΤΑΝΕ ΠΔΣ? Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
      ΔΗΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ Κ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΓΚΕ ΓΚΕ?

      Διαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ;;
    @@ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για δήμαρχος κατέβηκε ο Δ.Μάρκου είναι γνωστή η πορεία του γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή, ήταν συνήγορος του καταναλωτή, ψηφίστηκε απο τους περισσότερους δημότες και εξακολουθεί να είναι αποδεκτός απο τους ψηφοφόρους του. Οι επόμενες εκλογές είναι το 2019 το πιο πιθανό όπως δείχνει τώρα είναι να ξαναβγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΟΡΙΑΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΕΝΗ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΦΕΛΗΘΕΙ Η ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΗΤΑΝ Κ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ Κ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ.ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Κ ΑΛΛΟΥΣ.
      Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ Ο Α.ΤΟΥΝΤΑΣ. ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
      Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΟ ΠΕΤ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΧΕ Ο Α.ΤΟΥΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΕ ΑΛΛΑ ΠΔΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ Κ ΤΗΝ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ.
      ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
      ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ
      ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2018
      ΓΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Κ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ. ΝΕΛΑΚΗ,ΖΗΣΗ,ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ,
      ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΚΛΠ ΚΛΠ......
      ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΟΛΥ Κ ΓΡΑΦΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
      ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΒΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ Κ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΧΙΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Κάτσε να πάει ο Τούντας στον Μυλωνάκη να δούμε τι θα πει ο Μυλωνάκης.

      Διαγραφή
  13. ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ,ΥΠΟΔΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΜΕΝ,ΑΛΛΑ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  14. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ Κ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΛΑΚΕΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ. ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να το μάθει ο κόσμος γι'αυτό το λέω, το μπλόγκ αυτό το διαβάζουν ελάχιστοι τον Μυλωνάκη τον βλέπουν όλοι αλλά μάλλον δεν πηγαίνει γι'αυτό άστο.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ 70+ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ Κ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΒΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΣΥ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ? ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΦΥΛΛΑΔΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ,ΤΣΟΥΠΡΕΣΚΟΥ, ΩΡΑΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. Παναγίωτης Μαράκης12 Ιουλίου 2017 στις 1:26 μ.μ.

      Ρε κακόμοιρε γεροξεκούτη,όσοι βλέπουν το ΑΡΤ σε ένα μήνα είναι τα κλικ που κάνει το blog την ημέρα,τα βλέπεις παντού πάντα και γράφεις και σχόλιο άμα γουστάρεις. Είμαι στο σκάφος πάω Εύβοια και σου απαντώ.ξύπνα να πεθάνεις ζωντανός τώρα είσαι πεθαμένος και δεν πέρασε η σκουπιδιάρα του Α.Πέτρου να σε μαζέψει. Κοίτα να την γλυτώσεις αυτές τις μέρες είναι πονηρές.

      Διαγραφή
    4. Σωπάτε καλέ δηλαδή όσοι βλέπουν τον Μυλωνάκη είναι γέροι και οπισθοδρομικοί, οι νέοι και προοδευτικοί ποιόν βλέπουν;

      Διαγραφή
    5. Παναγίωτης Μαράκης12 Ιουλίου 2017 στις 10:59 μ.μ.

      Παππούλη άστο δεν ει ναι για εσένα αυτό. Φύγαμε από τον υπάλληλο μισθοφόρο που πλασάρει ειδήσεις σαν προϊόν καταναλωτικό. Ακόμα και ο γερο Καρατζαφέρης πωλητής που πουλάει ΜΑΝΤΖΟΥΝΙΑ κατάντησε.
      Όσα έχεις μάθει εδώ δεν τα έχεις ακούσει πότε από κανέναν στην ζωή σου.
      Αν δεν το έγραφε το blog που θα το μάθαινες παππούλη? Αν λείπεις όταν μιλάει ο φαντάρος,που θα το μάθεις? Είπε μια μπούρδα 3δευτερολεπτα το άκουσες δεν το άκουσες τελείωσε χάθηκε.
      Εδώ ρώτησες το είδα σου απάντησα.Ο φαντάρος θα σου απαντούσε ποτέ? Στο INTERNET όλα είναι γραπτά,φώτο,βίντεο
      και μπορείς να τα μελετήσεις όταν θέλεις και μπορείς εσύ,ΟΧΙ όποτε σε διατάξουν οι μισθοφόροι φαντάροι.

      Διαγραφή
  15. ε ρε με τι ασχολειτε ο κοσμος,μνημονια ρε μεχρι να σβησει ο ηλιος,α ρε κακομοιρα ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΝΗΜΟΝΙΑ? αν δεν διώξει κάποιος το 97% των Δημοσίων Υπάλληλων,θα μιλάμε για μνημόνια. Δεν μπορείς να σπαταλάς χρήματα που δεν έχεις. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ τα τερμάτισε ΟΛΑ τα φόρτωσε στον βλάκα και κάνει μόνιμες χλιδατες διακοπές .Μενει και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ μην την πάθει σαν τον ΑΚΗ και τον ΓΙΑΝΝΟ.

      Διαγραφή
  16. καταλαβα, κ εσυ απο το δημοσιο τα πιανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου