Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Δημήτρης Μάρκου και οι Επιτυχημένες Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις

Δημήτρης Μάρκου και οι Επιτυχημένες Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις
Ο Δ. Μάρκου αφού συμπλήρωσε 2,5 χρόνια στην καρέκλα του Δημάρχου και αφού υπέγραψε το εγκληματικό ΚΕΛ, έπρεπε με κάποιο τρόπο να εξευμενίσει τους φτωχούς υποτακτικούς!
Όπως όλοι οι κατακτητές και όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα προσφέρουν "Άρτον και Θεάματα"!




Ο δικός μας Ρωμαίος διοικητής, Markus Dimitrius, βελτίωσε προς το χειρότερο ακόμη και αυτό, το "Άρτον και Θεάματα"! 
Θέλοντας να εκμεταλλευθεί την εορτή της πολιούχου Αγ. Μαρίνας οργάνωσε το δικό του "όνειρο", "Σαρδέλα και Θεάματα"! 
Οι υποτακτικοί του, οι δημότες, μετά την θρησκευτική κατάνυξη απόλαυσαν τα "θεάματα"! Τους τάισε σαρδέλα, να διψάσουν, να πίνουν ποτό, να τον υμνήσουν και να τον ξεχάσουν! 

Ο Markus Dimitrius δεν είναι Δήμαρχος!
Είναι ένας απλός δημόσιος υπάλληλος που πηγαίνει στην δουλειά του. 
Έρχεται στο δημαρχείο, όπως θα πήγαινε σε μια οποιαδήποτε δουλειά, να σχολάσει στην ώρα του, και πάει στο σπιτάκι του, εκτός των ορίων του δήμου του. 
Δεν ξέρει τίποτα για παράνομες πτήσεις αεροπλάνων, για αδέσποτα σκυλιά σε αγέλες, ούτε για σπασμένες σωλήνες ύδρευσης που πλημμυρίζουν τους δρόμους, ούτε για ξεχειλισμένους κάδους, ούτε... 

Οι σύμβουλοι του, οι άνθρωποι που του χάρισαν την θέση με τον καλό μισθό ζουν όλη την ζωή τους σε αυτές τις συνθήκες! 
Η πίεση για αυτούς είναι τρομερή! 
Όταν ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού τους συναντούν κατοίκους της Αρτέμιδος ή των Σπάτων! 

Ο Markus Dimitrius φεύγει από το Πικέρμι και πηγαίνει στο γραφείο του. Δεν συναντά ποτέ κανένα δυσαρεστημένο! 
Έχει δημιουργήσει ένα μονωμένο προσωπικό περιβάλλον γύρω του! 

Αυτοί οι σύμβουλοι, δημοτικοί και τοπικοί, μετά από 2,5 χρόνια χλεύης και απαξίωσης και μετά τον προσωπικό τους εξευτελισμό με το "ψηφίστε Ζήση" ή "ψηφίστε Φίτρο" γιατί έτσι μου γουστάρει, είχαν την ανάγκη να εξευμενίσουν τους συμπολίτες τους, όχι μόνο τους ψηφοφόρους τους! 
Είτε εκλεγούν είτε όχι, στο μέλλον, θα παραμένουν να ζουν ανάμεσά μας. 

Ο Markus Dimitrius ήρθε... και αφού τελειώσει η θητεία του θα εξαφανιστεί. 
Ούτε μας βλέπει, ούτε μας συναντά, ούτε θα μας ξαναδεί πότε. 

Αυτοί οι σύμβουλοι, λοιπόν, οργάνωσαν παρά πολύ ωραίες και επιτυχημένες εκδηλώσεις και γλέντια εν αντίθεση με την Ομοσπονδία που τα είχε αναλάβει στο παρελθόν αλλά ήταν για λίγους και όχι αυτής της ποιότητας, και για κάποιο λόγο "σιωπά" φέτος! 

Ευχαριστούμε παρά παρά πολύ για τις πραγματικά καλές και ποιοτικές εκδηλώσεις όλους τους διοργανωτές και τους εθελοντές που τις έκαναν πραγματικότητα. 

Δυστυχώς όμως είναι απλά κερασάκια σε μια τούρτα! 
Για να φτάσουμε να απολαύσουμε μια τούρτα πρέπει να έχει προηγηθεί το κυρίως γεύμα. Και το κυρίως γεύμα για όλους μας είναι η καθημερινότητα. Μια καθημερινότητα που είναι πολύ φτωχή και υποβαθμισμένη! 

Ο Σεπτέμβριος φτάνει! 
Η κόλαση του διοικητή Markus Dimitrius μας περιμένει! 
Μέσα στα 2,5 χρόνια, εξουσίας του, άνοιξε σχολεία και Λύκειο που μέχρι στιγμής δεν έχουν άδεια και είναι παράνομα! 
Δεν ασχολήθηκε με την αδειοδότησή τους παρά τις υποσχέσεις του! 
Οι γονείς σε 40 μέρες θα στείλουν τα παιδιά τους πάλι σε κοντέινερ, πάλι σε βρώμικες αίθουσες, πάλι χωρίς δασκάλους, πάλι με δρόμους κατεστραμμένους! 
Δεν πιστεύω ότι κάποιος κάτοικος, γονέας εκτός από τους περαστικούς σαν τον Markus Dimitrius θα θυμηθεί τα 10-20 γλέντια και εκδηλώσεις του καλοκαιριού και θα τον αθωώσει για τις υπόλοιπες 340 μέρες του χρόνου μιζέριας, ταλαιπωρίας και υποβάθμισης! 

Δεν προσπάθησε καν να λύσει ένα από τα πάγια προβλήματα της περιοχής μας! 
Πετάει δεξιά και αριστερά λεφτά στον αέρα για την τσέπη του! 
Δεν υπάρχει ένα έργο τελειωμένο, μόνιμο και λειτουργικό! Έχει ξοδευτεί 1 δις Ευρώ! Τα είδατε πουθενά; 
Δεν ασχολήθηκε ούτε καν με τα έργα που παρέλαβε και υποσχόταν ότι ήξερε τι θα κάνει για την συντήρησή τους!!

Ίδωμεν...

35 σχόλια:

  1. Πέτρος Ιωαννίδης24 Ιουλίου 2017 στις 12:49 π.μ.

    ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΙΖΕΙΣ.
    ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2018 ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.
    ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.
    ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝ ΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,Η ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΖΩΗ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεε ποια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ? Αυτοί της ΟΜΟ η καμπούρα ο άντρας της και πέντε έξι άλλοι ίδιας αξίας είναι ΧΟΜΑ ΣΑΠΙΟΙ σύγχρονοι του HOMO SAPIENS,αλλά με τακτικές εμπνευσμένες από τον Al Capone.Ευτυχώς δεν έφτασαν και σε δολοφονίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε 1:06 γιατι λερωνεις τη γλωσσα σου και υποβαθμιζεις την νοημοσυνη σου με τα σαπροφυτα της κατ επιφαση Ομοσπονδίας των 5 συλλογων, (κολληταρια της καμπουρους), οι προεδροι των οποιων είναι στην αυτη περιοχη και στην ίδια εκκλησια συνεργατες;
      Ολοι τους είναι πουλημενοι προδοτες στον Μarkous axristous dimitrious elafroherious.

      Διαγραφή
  3. Ο αλβανος δασκαλος,το παπαδοπαιδι,ο αφισοκολητης, αυτοι ειναι μια μικρη συμμορια με δικη τους αρπαχτη.Αλλα απο την σακατισα και την μπακαλισα πολυ καλυτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμμοριες υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν, όσο υπαρχουν αμνοερηφια τα οποια ακολουθουν την τραγοπροβατίνα και τη γραμματεα δασκαλα (τρομαρα της!!! αλλη μια τατοια στην πολη μας και τα παιδια μας θα ξεχνουσαν και την αλφάβητο).
      Τωρα ηρθε καπακι και ο αστοιχειοτος σουβλατζης Προεδρος Δ.Σ. και εδεσε το κερασακι των σφουγγοκολαριων.
      Ο ψευτοδημαρχος ξευτηλισε την πόλη μας.

      Διαγραφή
  4. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ ΛΗΣΤΕΣ Δ.ΧΡΗΜΑΤΟΣ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,
    ΤΡΩΝΕ Κ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.ΔΛΔ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΗΣΤΕΙΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ 1ΕΚΤ€ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΣΕ 2ΜΗΝΕΣ,ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ Κ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΕΣΤΩ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 200 ΕΚΤ€ ΚΑΝΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΩΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ,ΕΡΓΟ,ΣΧΟΛΕΙΟ,ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ,
    ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΙΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΥΣΕ ΦΙΛΕ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΦΙΛΟΙ !!Ο ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ¨...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΝΑ ΔΟΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ......Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 500000000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 1500000 ΕΥΡΟ!!.....ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ..ΒΛΑΚΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ... ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ 5000 ΕΥΡΩ!!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ?? ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ??... ΑΣΤΕ ΤΟ!!! ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ 40000000ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 5000 ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ!!!!ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΩΡΑ??ΟΧΙ!! ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ 5000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑΙ!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ....ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΑΖΕΤΕΙ!!!ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..... ....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ!!!!ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ!!!!ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ!!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.
      ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΟΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΑΠΑΕΤΩΝΑ,ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΨΗΘΗΚΕΣ Κ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΣΩ?
      ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΣΥ Ο ΤΑΧΑΤΕΣ ΛΥΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕΣ,ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ,
      ΛΑΣΤΙΧΑ,ΣΙΥΒΛΑΤΖΗ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ,ΦΑΛΑΙΝΑ Κ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΑΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΗΦΗ,ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ.
      ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝ Κ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ

      Διαγραφή
    3. Το αλκοόλ σου δίνει. .όμως και μια δύναμη. .να πεις τον μαλακά. ..ΜΑΛΑΚΆ! !!

      Διαγραφή
    4. Και σε ξαναρωτω 10.32μ.μ.κατάλαβες ΜΑΛΑΚΆ! !!!

      Διαγραφή
    5. ΠΑΛΙ ΝΤΙΡΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑ

      Διαγραφή
    6. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ 1 Αυγούστου 2017 - 12:59 π.μ.

      Σωστός, και οι Ανώνυμοι το ίδιο!

      Διαγραφή
    7. Kαι κατι ακομα 1¨32!!αν δεν καταλαβες οτι τους εκανα πολιτικα, ΡΟΜΠΕΣ!τι να σου πω!!οσο για φυλακη,πως και γιατι θα τους εβαζα??επειδη εβγαλαν προεδρο που ενεκρινε η περιφερια!!η γιατι κατι ποθουλακιδες ονοιρευοντε???!!Οταν μαθεις απο πολιτικη ελα να τα πουμε...η πολιτικη ειναι αγωνες που κερδιζοντε!!!και οχι αστοχες ονοιροπλασιες... επισης πολιτικη ειναι μυνημα και οχι ακριβως οι στατικες εννοιες της καθε λεξης και του καθε "σχολειου"φυσικα χρειαζοντε και τα αναλογα "ΟΥΜΠΑΛΑ"....Και επειδη καποιοι σαν του λογου σου με εχουν δυστηχως αναγκασει να παω μακρια την "βαλιτσα" ΟΦΕΙΛΩ μια μεγαλη ΣΥΓΝΩΜΗ απο οσους που δεν ειναι και λιγοι, σχολιαστες αυτου του ιστοτοπου ειναι ΣΟΒΑΡΟΙ.Ππου η δικη σου προστιχη, αναδρη,συμπεριφορα {ανωνυμη} με αναγκαζει να εφτελιζω το λεξιλογιο μου .Σου εχω πει, οτι οσο και να προσπαθησεις να κατεβασεις κατι που δεν φτανεις δεν θα μπορεσεις ποτε!Το αν με εχεις δει ποτε εστω και μια φορα πιομενω ελα να μου το πεις....φθονερε!Ναι και βεβαια θα πιω ενα δυο ποτιρακια κρασι η αν θελεις και ουισκι θα τα πιο ομως δεν θα με πιουν......αναδρο ανθρωπακι!!που βγαζεις βρομες οι οποιες δικαιολογηνενα καποιοι που δεν με ξερουν,πολυ περισσοτερο δεν με εχουν δει καν, να σχηνατιζουν γνωμη ανοιαρη για το προσωπο μου..κακοηθει ανθρωπακι.....Οπως σου λεω οτι και εσυ εχεις παει την {βαλιτσα} μακρια .Γιαυτο σου υποσχομαι να εισαι τυχερος μη μαθω ποιος εισαι!τοτε θα μαθεις συγουρα ποιος ειναι ο
      μεθησως και ποιος η ΑΔΕΡΦΗ....ΑΝΑΔΡΕ!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ένα παλιό άρθρο του Zougla.gr για τις παρανομίες στην παραλία της Αρτέμιδας (είχε βγει δήμαρχος ο Δ.Μάρκου)

    http://www.zougla.gr/greece/article/orgio-paranomias-stis-paralies-tis--artemidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΣΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΛΚΟΟΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΛΚΑ,Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ,ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΤΟ ΤΡΩΕΙ,ΜΕΧΡΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ,ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ,ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΠΙΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΕΛΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ. ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ? ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΖΕΙ.ΟΥΑΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΑΛΛΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΟΤΟ,ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ,ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟ,
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΘΕ ΑΔΕΡΦΑΡΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΙΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΚΟΛΠΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΑΡΩΣΤΕΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΑ ΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Η ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΟΥΣΙΩΜ ΧΑΡΑΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΕΠΑΙΞΕΣ ΔΥΝΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΔΕΙΛΙΑΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΜΜΟΡΙΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικα αυτο το μπλοκ φιλοξενει πολυ ποιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακου ρε αγορακι μου ολη την ημερα και ολες της νυχτες δεν θα με δεις-βρεις μεθυσμενο ποτε!!!καποιος "φιλαρακος"μπορει προεκλογικα που μας φωναζαν απο τραπεζι σε τραπεζι μπορει να με ειδε και καπως.. πιωμενο αυτο απο το να ειμαι ντιρλα ,μεθυσος,μπεκρης χωμενος μεσα στο αλκοολ εχει απειρη διαφορα .Σου ειπα, οτι, θα ερθει και το βραδακι και θα κανω κεφι να πιω και ενα το πολυ δυο ποτα.Αν αυτο εσυ τολες αλκοολικι τοτε ναι μπορει και να ειμαι!!ειμαι συγουρος ομως οτι και εσυ ξερεις οτι αυτο δεν ειναι αλκοολικι!!θα μου πεις, αφου το ξερεις και αφου ποτε δεν με εχεις δει μεθυσμενο!Γιατι συστηματικα με αναφερεις ετσι? Εγω θα σου πω οτι ουτε εγω ξερω μονο υποθεσεις κανω και οι δυο πιο πιθανες περιπτοσεις ειναι η οτι εισαι νευρασθενικος{το συμπεραινω απ'την τελευταια σου γραφη,περι παλαβων ξυλοδαρμων, ετσι ψυλου πηδημα}η οτι εισαι ανισορροπος {παλι απ'την τελευταια σου γραφη)και απο πλευρας μου μια δικαιολογια για τον εριστικο μου χαρακτηρα καποιες φορες, ειναι ναιο οτι ειμαι νευρο και οχι μπουλης!!ισως να ειναι ειδος μειονεκτηματος αλλα ναι αυτο το εχω!!δυστηχως!!η μονη παλι δικαιολογια ειναι οτι περιστοιχιζομαστε απο πολα λαμογια βρε αδερφε!!!ΑΠΛΑ θα σε παρακαλουσα απο δω και περα μετα της εξηγησεις μου να ριξεις λιγο τους τονους τουλαχιστον σε οτι αφορα το ως ανω θεμα...ελπιζω να μην εισαι τοσο αναλγητος!!Προς το παρον ΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε είδα χθες το μεσημέρι στο ΑΡΤ πολιτικά μιλήσατε δεν είπατε τίποτα για δημοτικά. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση σε αυτά που είπες είναι κάποια χολή για την Χρυσή Αυγή οτι είναι μπράβοι, δολοφόνοι και τέτοια τα γνωστά. Μα ο Καρατζαφέρης το ίδιο πράγμα με την Χρυσή Αυγή είναι συναγωνισμό κάνετε ποιός θα πάρει τους ψηφοφόρους τελικά αυτοί προτίμησαν την Χρυσή Αυγή εσύ τι επιμένεις, ελπίζεις οτι ο Καρατζαφέρης θα ξαναπάρει πάλι τους ψηφοφόρους και τα δεκαπεντάρια που έπαιρνε παλιά? Δεν γίνονται τόσο γρήγορα θαύματα το 2017.

      Διαγραφή
    2. Να σου πω κατι"παλαβο"δεν πιστευω οτι ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ εχει πολλες δυνατοτητες!!αλλα και που να πηγαινα θελοντας οντως να πολιτευτο??στον ΤΣΙΠΡΑ??η στον ΚΥΡΙΑΚΟ??η στο ΠΑΣΟΚ?η στους ΑΝΕΛ??η στο ΚΚΕ?? η στην ΑΝΤΑΡΣΙΑ????οσο για αυτο το συνοθηλευμα ΜΠΡΑΒΩΝ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ποτε οσα προβληματα και αν ειχα με τριτους. Που στην ζωη μου ποτε δεν ειχα με κανεναν. Παρα με εναν προβληματικο και αυτος ηταν, γιατι πλεον δεν ειναι.και ηταν .Ο ΥΠΟΘΙΚΟΦΙΛΑΚΑΣ ΣΠΑΤΩΝ.παροτι ειχα πολες παρα πολλες συναινεσεις να του στειλω μπραβο γιατι ο συγκεκριμενος δεν χρειαζεται δευτερον επειδη βεβαια ειχε εμπαθεια στο προσωπο μου και δυστυχως κραταει θεση μονοπωλιο ποτε μα ποτε δεν το σκευτικα. Τους μπραβους εγω τους θεωρω σκουλικια!!Η, μου συστηνεις να κανω ΚΟΜΑ δικο μου!!!!Θα μου πεις και επειδη πηγες εκει αυτο τι σημαινει και οτι θα βγεις??δεν ξερω ..αλλα και μπορει!!!θα μου ξαναπεις Ε!!ΚΑΙ!!θα σου πω δεν πειραζει ασε να κανω το ψωνιο μου!!!!Και που ξερεις !!η ζωη θελει και λιγο "ΤΡΕΛΑ" ισως εδω μου πεις,, ωραιος "ΜΑΓΚΑΣ" εισαι??!!δεν εχεις το θαρρος να πεις στα ισια αν πιστευεις στον εαυτο σου η οχι??θα σου απαντησω σιγα, δεν ειναι και ευκολο, εσυ τι λες??οπως συνηθιζω να λεω......ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!ΙΔΩΜΕΝ!!!!Εχει ο μεγαλοδυναμος!!!!!

      Διαγραφή
    3. Επισεις ηθελα να σου πω ευχαριστω που διεθεσες τον χρονο σου. Αυτο σημαινει οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι....εδω μεσα....σε ευχαριστω..

      Διαγραφή
    4. Παρακαλώ, για να είμαι ειλικρινής περίμενα να σε δώ στον Μυλωνάκη αλλά σε είδα σε εκείνη την κυρία που δεν την γνώριζα επειδή την συγκεκριμένη ώρα σπάνια βλέπω τηλεόραση.

      Διαγραφή
    5. Εχετε σπασει το φραγμα του σαλταρισμενου και του πιωμενου.
      Ρε Γιαννη ηθελες να γινεις χορετρια κ μπηκες στην πορτα με το κοκκινο φωτακι που ειχε κ αλλες χορευτριες?
      Με το τομαρι τον Μητσοαπατεωνα γιατι κατεβγξες? δεν ηξερες οτι ειναι αναπηρο λαμογιο απατεωνας?
      Ο Καρατζαφυρερ ηταν το επισημο ενδυμα της ΕΠΕΝ και απο πισω δουλευε η ΧΑ δημιουργημα της ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΥΠ,για τον κουμουνιστικο φοβο.Εξαφανηζεται ο Καρατζαφυρερ πολιτικα αλλα με χοντρο πορτολι και ανεβει η ΧΑ σε τρελα νουμερα,αλλα ο ΣΥΡΙΖΑ γινεται Κυβερνηση και μαλιστα δυο απνωτες φορες.
      Η ΧΑ επαιξε το ρολακι της ΛΟΛΙΤΑΣ λιγο πριν τισ εκλογες θα πεσουν τα ισοβια,η απογορευση καθε ειδους τετοιας αλητειας.
      Ο Καρατζαφυρερ με τον αδερφο του τον Σπυρο αυτα τα εχουν γεννησει και μεγαλωσει,ελπιζει να ξανακερδισει το τζοκερμαλλα ειναι πια γερος και ξεχασε να παιξει και πουλαει ματζουνια και τα παλια του στελεχη βιβλια,ματζουνια κλπ.
      οι δυο καλες π@@τανιτσες του πηγαν σε μεγαλο μαντρι και κανουν καλη μπαζα,ειναι βουλευτες-υπουργοι,θα ξαναβγουν οποτε θα εχουν ασυλο βουλευτικο και χρημα ατελειωτο.
      Εομαστε ελλαδοσταν και θα μεινουμε.

      Διαγραφή
    6. Νεαρε χωρις να ξερω αν εισαι!αλλα μιλας σαν πολιτικα τουλαχιστον νεαρος!!κανεις δεν μπορει να προβλεψει ΣΗΜΕΡΑ τον καιρο για μετα απο μια βδομαδα!!Εσυ προβλεπεις την πολιτικη? μετα απο καιρο πολυ καιρο ισως και χρονια!!!!Συγουρα κατι θελεις να πεις..αλλα μη προχωρας τοσο πολυ!!Εδω καλα καλα δεν ξερουμε αν το πρωι θα ζουμε!!Εσυ εφτασες στον ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΣΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΗΝ Κ.Υ.Π. ΣΤΗΝ Ε.Π.Ε.Ν. κ.ο.κ.Ηρεμησε και αυριο μερα ειναι,που ξερεις τι μπορει να ξημερωσει?? Οσο για τον ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ που λες,σε πληροφορω οτι το μονο που δεν ειναι, ειναι να ειναι απατεωνας!!Μπορεις τοτε καληστα να με ρωτησεις τοτε γιατι τα "εσπασες" μαζι του?? θα σου απαντησω γιατι δεν μου κανει για μπροσταρεις !!!θα μου πεις και που το πας? η τι μελη γεννεσθε? θα σου απαντησω...περιμενε!! η η οικονομια χρονου βλεπεις!!!!!Εχει και ο καιρος γυρισματα!!!!Σημερα εσυ!!αυριο εγω και η ΖΩΗ συνεχιζεαι!!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!υπαρχουν αλλοι και δεν εννοω απαραιτητα εμεναν..πολυ καλυτεροι του!!!!ΑΠΛΑ ας ψαχτουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

      Διαγραφή
    7. Ναι παππουλη αν βλεπεις ειδησεις και τον καιρο στο ΑΡΤ η γενικα στην τηλεοραση δεν ξερεις.Τον καιρο τον ξερουμε με ακριβεια 20ημερων,αλλα δεν ειναι για ατομα που δεν χρειαζονται τετοια προβλεψη.ΟΣΟ ΓΙΑ την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ειναι εντελως προβλεψιμη στο ποιος θα κατσει που και ποτε,αλλα δεν ειναι γνωσεις για προβατα σαν εσενα.

      Διαγραφή
    8. Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ενας κακομοιρος υπαλληλος απατεωνας ειναι που γλιτωσε την ανεργια και θα μεινει και ανεργος ισως παει και φυλαΚΗ.
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ θα ειναι αν αυριο ο εισαγγελεας ειναι για να μαζεψει τον απατεωνα για προφυλακιση.Ολες οι νυχτες ειναι κακες με τετοιον ανικανο

      Διαγραφή
    9. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

      Διαγραφή
  9. καλα εσυ ψαχνεις ακρη εδω,μπορει μεχρι και δημαρχο να σε κανει το μπλοκ η μπορει και να σε αποτρελανει,μαλλον δεν ξερεις οτι μιλας με τους ιδιους και τους ιδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το αλκοόλ δίνει πραγματικά περισσότερο θάρρος αλλά απο την άλλη πλευρά σαν αντίποινο χάνεις δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ποτό-αλκοολ είναι στο μέτρο να σε φέρει σε καλή διάθεση,μετά από αυτό το σημείο γίνεται εχθρός σου.
    Ο Αλκοολισμός σήμερα είναι πολύ πιο σοβαρός,από όλες τις εξαρτισιογονες ουσίες -ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-,
    γιατί πωλείται νόμιμα και έχουν πρόσβαση όλοι ακόμα και ανήλικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑΙ είναι αλήθεια είναι το μοναδικό σοβαρό ΜΜΕ της περιοχής και πλέον αυτό το μπλογκ,οδηγεί τις εξελίξεις σε όλα. Τα παλιά κόλπα βάζουμε τους προέδρους συλλόγων και δίνουν 50-100€,για να ψηφίσουν,τον τάδε η τον δείνα,όπως και μεγάλο σόι πολλές ψήφοι,τελείωσε αμετάκλητα.
    Είμαι αραχτός στην βάρκα μου ψαρεύω και ενημερώνομαι όποτε και όπως θέλω εγώ και μπορώ να πω την γνώμη μου,που θα την διαβάσουν άλλα 100-500 άτομα.Πάντως είναι αντικειμενικό,υπέρ του Δημότη και πάντα εναντίον της δημοτικής αρχής.Έφαγε τους προηγουμενουες,αυτούς τους έχει κάνει ψιλή άμμο,μέχρι να φύγουν θα τους έχει κάνει σκόνη πούντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εσυ το μπλοκ και ο τουντας θα ορισετε την τυχη του τοπου.....χαχαχχαχαχαχαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπλογκ σίγουρα και εμείς όλοι οι Δημότες,που ο αλήτης ο Δ.Μάρκου μας πούλησε για να γίνει πλούσιος υπόγραψε μόνος του τα σκατά στον τάφο του και ΚΕΛ στον Α.ΝΙΚΟΛΑΟ.
      Εσύ τι θέλεις τότε εδώ αν υπάρχει άλλο μέσο να βοηθήσει το παρόν και το μέλλον του τόπου.Τα καφενεία,οι σύλλογοι απάτη,που έβγαλαν αυτόν τον αλήτη και τα σόγια τελείωσαν. Ακόμα και η τηλεόραση τελείωσε όλα είναι στο διαδίκτυο πια,ακόμα και μαμά μου 72 χρονών διαδίκτυο διαβάζει,ξέρει πριν και πιο καλά από τον Αυτιά τι θα γίνει και μιλάει με τα εγγόνια της. Οι αγράμματοι έμειναν αγράμματοι αλλά όχι κορόιδα.

      Διαγραφή
  14. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ,ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΦΙΜΙΣΗ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Γ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι ΛΙΑΝΑ οτι πεις εσυ,αλλα ελα εδω στην ελλαδα.Τα δικαστηρια ειναι παρα πολυ αργα για αυτο ο γεροξεκουτης σου μαζι με τον ληστη εφαγαν τα λεφτα ξαι αυτο ειναι κακουργημα,
    ξεκινα η ποινη απο 13 χρονια.οι ανοησιες δυσφημιση αν αποδειχτει το πολυ 7-8 μηνες στην εφεση αθωος,αλλα μεχει τοτε ολα τα λαμογια αν ζουν θα ειναι υποδικα με βαριες κακουργηματικες πραξεις.Ηδη η κλουβα ξεκινησε για να μαζεψει πολλους της συμμοριας σαςμαν τελειωσει το 17 χωρις απαγγελια κατηγοριων θα ειναι τζοκερ για την συμμορια,αλλα οτι και να γινει η να μην γινει τον Μαι 2018 η συμμορια σας ειναι κακο παρελθον εχει δημοτικες εκλογες.ΣΥΡΙΖΑ ειναι αυτο οτι θελει κανει και σιγουρα το σακατικο σκυλακι του τον μητσοαπατεωνα δεν τον χρειαζεται αλλο υπογραψε τα σκατα στην θαλασσα θα τον πευαξουν στον βοθρο τους γιατι το ΚΕΛ θα αργησει η μπορει να σας θαψει στα θεμελια για να παει καλα το εργο.
    Οσο και να συρθετε με κοιλια τα ΣΥΡΙΖΑ δεν σα κρατανε ουτε χαλακια εξω απο την πορτα,το ΠΑΣΟΚ μαζευει σαπακια,αλλα θα σωσει τα δικα του τερατα οχι νεοκοπους ληστες τερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ.
    ΑΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΣΛΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ? ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΞΟΔΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΛΔ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΓΙΝΑΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΥΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ Η ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ,
    ΚΟΥΤΣΟΜΑΡΚΟ,ΜΑΡΓΕΤΗ ΚΛΠ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΣΑΝ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΑΝΕ ΠΟΤΕ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ Κ Η ΑΝΑΠΗΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟΤΣΙΠΡΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ Κ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Κ Η ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου