Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Πλούσια κέρδη από παράνομο στοίχημα

Πλούσια κέρδη από παράνομο στοίχημα στην Πτολεμαΐδα
Με «βιτρίνα» έναν πολυχώρο ψυχαγωγίας σε περιοχή της Πτολεμαΐδας λειτουργούσε κρυφά μια παράνομη στοιχηματική εταιρεία ο 39χρονος ιδιοκτήτης, ο οποίος είχε πολυάριθμη πελατεία και ιδιαίτερα μεγάλα κέρδη από τα ποσοστά κέρδους που εισέπραττε επί των στοιχημάτων.




Ο επιχειρηματίας, που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από τους άνδρες της Ασφάλειας Εορδαίας και του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου, πόνταρε σε αγώνες που του υποδείκνυαν οι περισσότεροι από 1.000 παίκτες μέσω λογαριασμού που διατηρούσε ο ίδιος σε συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα.
Μάλιστα, κρατούσε πελατολόγιο με τα ονόματα των παικτών, τα κέρδη τους και τις «μίζες» του, που έφταναν στα δύο εκατομμύρια ευρώ!

Ένας αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και έδωσε ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των δέκα ευρώ στον 39χρονο για να ποντάρει, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή και κατασχέθηκε, μαζί με μια μονάδα υπολογιστή, ένα laptop και μια συσκευή αποθήκευσης USB που περιείχε όλα τα αρχεία του παράνομου στοιχήματος και ερευνάται από τους αστυνομικούς. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου