Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Όλες οι λεπτομέρειες για την γραμμή του ΟΑΣΑ στη Ραφήνα!

314 Σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας – Παλλήνη – Ραφήνα, θα είναι ο τίτλος της νέας λεωφορειακής γραμμής , η οποία προς το παρόν ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.




Ουσιαστικά ο έχουμε μια επέκταση περίπου 12 χιλιομέτρων της ήδη υπαρχούσης λεωφορειακής γραμμής 314 Σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας – Νομαρχία Ανατολικής Αττικής – Παλλήνη , η οποία και θα αλλάξει τον τίτλο της σε λεωφορειακή γραμμή, 314 Σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας – Παλλήνη – Ραφήνα.

Το τέρμα της νέας γραμμής, από το Πικέρμι που είναι σήμερα , θα είναι στη Β' Είσοδο του Βουτζά επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, με 12 στάσεις - οι περισσότερες όπως το ΚΤΕΛ - από Πικέρμι μέχρι το Βουτζά, επί της Λεωφ. Μαραθώνος.

Στη Διασταύρωση Ραφήνας θα έχουμε την εγγύτερη στάση προς το λιμάνι της Ραφήνας και από εκεί μέχρι το λιμάνι η διαδρομή θα καλύπτεται με ταξί.

Το ότι το λεωφορείο δεν θα φτάνει στο λιμάνι , όπως το ΚΤΕΛ, είναι ο καταλύτης που προλαμβάνει τυχόν αντιδράσεις του ΚΤΕΛ Αττικής.

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτές είναι πληροφορίες και θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση απο τον Δήμαρχο Ραφήνας κ. Ευάγγελο Μπουρνούς στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

www.rpn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου