Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Δ.ΜΑΡΚΟΥ - Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΚΑΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΙΚΑ

Δ.ΜΑΡΚΟΥ - Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΚΑΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΙΚΑ
Πολλά έθιμα της πατρίδας μας είναι σπουδαία για τους κατοίκους μιας πόλης. Αυτό ισχύει και για το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου. Οι δημότες Σπάτων και Αρτέμιδος είναι πολύ τυχεροί γιατί εφέτος αυτό το έθιμο το βίωσαν 2 φορές!
Μάλιστα η 2η φορά δεν ήταν θεαματική αλλά τους χάρισε την πρωτιά και την μοναδικάτητα σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο! Μιλάω για τον Δ.Μάρκου, από ότι έχετε καταλάβει, που καθυστέρησε λίγο τις δικές του "απόκριες" και "κάηκε" επισήμως την περασμένη Κυριακή 2/7/17.




Απέδειξε πως είναι δυνατόν ένας τιποτένιος κλητήρας όταν γίνει δήμαρχος κι αποκτήσει εξουσία μπορεί να αρχίσει να συμπεριφέρεται όπως όλοι  οι τρελοί δικτάτορες.
Η Ιστορία, όμως, έχει δείξει ότι όλοι οι δικτάτορες, εικονικοί ή πραγματικοί, είχαν το ίδιο τραγικό τέλος.
Όπως όλοι οι Δικτάτορες δεν θεωρεί ότι υπόκειται σε νόμους και κανονισμούς! Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα όταν, ακόμα και στην απλή διαδικασία, δεν τήρησε το νόμο και δεν ανακοίνωσε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που είναι υποχρεωτικά και αυτόματα ο Α.Τούντας βάση του νόμου!

Φρόντισε να αυτοεξευτελιστεί! Έφυγε σαν δαρμένο σκυλί! Θα μας κάνει την χάρη να μας το  "ανακοινώσει μέσω της σελίδας του Δήμου". Δεν έχει καταλάβει, ακόμα, ότι το αξίωμα που του παραχωρήσαμε δεν είναι σαν κληροδότημα καταπίστευμα. Δεν του ανήκει! Χωρίς τις ψήφους που του έφεραν τα μέλη του συνδυασμού του δεν θα ήταν τίποτα σήμερα.

Αφού εξευτέλισε το Δημοτικό Συμβούλιο και τα μέλη του σε τέτοιο βαθμό τώρα ήρθε η κορύφωση. Άρχισε να "προπηλακίζει" και να απειλεί  απλούς δημότες, δημόσια, απλά και μόνο επειδή έχει την εξουσία και την δύναμη να γνωρίζει τις οφειλές τους στο Δήμο και τα προσωπικά τους δεδομένα.

Είναι αναιδής, αυταρχικός, αλαζόνας και κινείται στα όρια νόμιμου και παράνομου.

Δεν νομίζω η περιφέρεια να τον σώσει όπως δεν τον έσωσε με την επιλογή "ΖΗΣΗ".

19 σχόλια:

  1. αααα Μωρη φτερου Μητσομαρκο χαλκα στην μυτη σου εβαλαν βαρανε το ντεφι κ χοροπηδας κακομοιρα μητσαινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί συμπολίτες μου επιθυμώ να σας γνωρίσω ότι από σήμερα και συγκεκριμένα από ώρα 4 μ.μ. δεν ανήκω πλέον στον συνδυασμό που ηγείταί ο Δημήτρης. Μάρκου.ύστερα από δύο ωρών συνεδρίαση του πρώην συνδυασμού μου, πλέον,διεγραφει.από τους κάτωθι συναδέλφους :μπασινας ιωαννης Δονατος γκελιας ζηση μαρια φραγγου Διονύσης σταμου Δημήτριος (τακας)ισαρης γιωργος νομικος αντωνης γιαννατος σωτηρης μοραιτη ιωαννα μπεκας γιωργος τουντας αντωνης φυτρος αντωνης ....τους άλλους συγνώμη δεν τους θυμάμαι. ...αποχωρησα όταν όπως μου ανέφερε ο δήμαρχος ήδη είχαν φτάσει τις 14 οι υπογραφές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχασε τέτοιο στέλεχος η παράταξη του δημάρχου; Πωπωπω τι έπαθε, τι θα κάνει τώρα;

      Διαγραφή
    2. αυτοί που δεν ξέρουν πότε γίνεται γελοίοι νιώθουν καλύτερα από κάποιους που το ξέρουν

      Διαγραφή
    3. Γιάννη συγνώμη, άλλα ξέρεις πως είναι αυτά και ξέρεις το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί, έπρεπε να σε πουλήσω, για να μπορώ να ακούω, να βλέπω, να μιλάω.

      Διαγραφή
  3. 12.38 κάποιος μου είπε να σου πω ρώτα τον άντρα σου! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να έχει γίνει. Να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για όλους τους, που τελικά γιατί τρώγονται μεταξύ τους με τόση μανία ; Κάτι σοβαρό και σκοτεινό συμβαίνει.

      Διαγραφή
  5. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Γιατι εσυ εκανες μηνυση στον απατεωνα? Αρα ολοι μονο αυτοι που εκαναν μηνυση στον αλητη εχουν δικαιωμα να ξεχωριζουν απο τα γαλια που σας παει τσαρκα με το καλαμι νομικος τοντας ο λαστιχας

      Διαγραφή
    2. Ανωνυμε 2.55 για να πετύχεις αυτό που θέλεις! !μόνο ένας είναι ο τρόπος! Όνομα και διεύθυνση! !!!από σχολιακια να φάνε και οι κότες! !!!

      Διαγραφή
  7. O εισαγγελεας κ τα αλλα ελληνικα παραμυθια για μικρους κ μεγαλους ειναι να ζις 200-250 χρονια για να δεις το αποτελεσμα.ο Δ.Μαρκου επρεπε να ειναι στο αυτοφρο μς καταδικη στην πλατη κ να λειπει ποσους μηνες αργιες εφαγε για την υποθεση Προεδρος η ζηση κ που δεν ειπε την κυριακη οτι ο κουμπαρος του ο λαστιχας δεν ειναι αντιδημαρχος,αλλα προεδρος δ.ς. η απειλη εκβιασμος στον πολιτη τον στελνει στην στενη αμεσως το κηφη,το γηπεδο,τα οικοπεδα 1κετρα ειναι τοσα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παιδια φτανει τα ναρκωτικα, δεν φτανουν για ολους...χχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΣΙΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥ (ΜΑΡΚΟΥ -ΝΟΜΙΚΟ) ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ;;;

      Διαγραφή
    2. Φίλε, εάν εννοείς το Γιαννακη Πρόεδρο των Πελ/σιων και τον άλλο πρόεδρο που του χάρισε το τροχόσπιτο στη Γαλήνη, ο μέν πρώτος ήταν υποψήφιος μσζί του (είναι κολλητος του Μητσομαρκου) στις εκλογές, ο δέ δεύτερος, το γνωστό και μη εξεραιτέο λαμόγιο, ειναι πεοθηλαστης της εξουσίας και δεν νοιάζεται παρα μόνο για εκδηλώσεις που θα του αποφέρουν κονόμα και προβολή στην πόλη των καρνάβαλων.
      ΟΠΟΤΕ;;;; ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ

      Διαγραφή
  9. Dr.Nico Pappas Austin Texas USA18 Ιουλίου 2017 στις 7:12 π.μ.

    Είναι ρατσιστικό αυτό που λέτε.Αυτα τα ατομα έχουν πολλά προβλήματα,ακόμα και μετά την ένταξη στην κοινωνία,όπως ο κ.Δ.Μάρκου.
    Τον ξέρω γιατί τον έχω ακούσει από τον συγχωρεμένο τον αδελφό μου,που ήτανε μαζί στην Γαλλία, για το τυπικό πτυχίο,γιατί ο αδελφός μου έκανε την επανένταξη στην Ελβετία και μετά έξι μήνες πήγε στην Γαλλία για τον τίτλο σπουδών.Στην Ελβετία ήταν πολλαπλάσιο το κόστος και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια δυο χρόνια.
    Είναι αξιοθαύμαστος που κατόρθωσε να ενταχθεί πλήρως και να κατακτήσει την θέση του Δημάρχου.
    Όταν έρθω στην Ελλάδα θα φροντίσω να τον συγχαρώ προσωπικά,γιατί έχουμε ήδη μιλήσει μέσω skype.Exει πολλά καλά να σας προσφέρει άλλα θέλει βοήθεια και κατανόηση,περισσότερη από άλλους ανθρώπους,μην τον χλευάζεται,βοηθήστε τον να σας δώσει τον καλύτερο εαυτόν του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου