Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογικές Δεσμευύσεις Υποψηφίων για ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ του έργου ΟΕΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Θεωρούμε, ως - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ - ότι σήμερα και πριν τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι η κατάλληλη στιγμή (το πολιτικό timing επί
το ελληνικότερον) να θέσουμε επιτακτικά το ζήτημα στην Περιφερειακή Αρχή και στον προαλειφόμενο να κυβερνήσει ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αναλάβουν ρητά και κατηγορηματικά δέσμευση οριστικής ακύρωσης του σχεδίου και του έργου κατασκευής ΟΕΔΑ Γραμματικού, όπως έχουν υιοθετήσει τα στελέχη του σε όλα τα επίπεδα μέχρι σήμερα.
Να πάρουν ξανά λοιπόν ξεκάθαρη θέση και να αναλάβουν δημόσια δέσμευση τι θα κάνουν. Στην κάλπη που θα στηθεί θα εισπράξουν από τους πολίτες ό,τι τους αναλογεί και τους αξίζει ανάλογα με τη θέση και τη δέσμευσή τους.
Για την εντολή που ζητάνε από τον Έλληνα πολίτη και τα πράγματα δείχνουν ότι θα τη λάβουν, είτε ισχυρή (αυτοδύναμη κυβέρνηση) είτε λιγότερο ισχυρή (σύμπραξη με άλλο κόμμα, συγκυβέρνηση) πρέπει να δεσμευτούν από τώρα τι θα πράξουν με την ΟΕΔΑ Γραμματικού και τη διαχείριση των απορριμμάτων και αποβλήτων γενικότερα (αστικών και
βιομηχανικών) σε όλη τη χώρα.
Εμείς θα ψηφίσουμε ανάλογα με τις θέσεις και δεσμεύσεις τους και θα τους εγκαλούμε μετά τις εκλογές για να τις υλοποιήσουν.
Συνεπώς, θεωρούμε ότι πρέπει να προκληθούν τώρα για να τοποθετηθούν και δεσμευθούν επί του θέματος.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το Πήδημα!
Πληρωτέοι (στην κάλπη) επί τη εμφανίση!
Θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία και διευκρινήσεις
(Ένα απο τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατά των ΧΥΤΑ)
Κυριάκος Γκίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου