Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Βίντεο: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πιλοτάρει ακόμα και αεροπλάνο!

Βίντεο: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πιλοτάρει ακόμα και αεροπλάνο!
Δεν επιθεωρεί μονάχα εργοστάσια λιπαντικών, δεν επισκέπτεται μόνο ορφανοτροφεία (χωρίς παιδάκια) και φυσικά δεν περιορίζεται στις εκτελέσεις συγγενών ή λοιπών αντιφρονούντων...

Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι και ένας ικανότατος πιλότος. Τουλάχιστον, αυτό θέλει να αποδείξει με βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, στο οποίο ο 31χρονος δικτάτορας φαίνεται να κυβερνά ένα Antonov AN-148.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο ο Κιμ Γιονγκ Ουν μετατράπηκε σε πιλότο, το βίντεο έχει επενδυθεί με μουσική ώστε να μεταφέρει το κατάλληλο κλίμα πατριωτισμού.

Βέβαια, τα πλάνα περιορίζονται στην καταγραφή του ηγέτη στο κόκπιτ, χωρίς να φαίνεται το εξωτερικό του αεροσκάφους, ενώ δεν απεικονίζεται καθαρά ο συγκυβερνήτης, αλλά διακρίνονται δύο ακόμα άνδρες που βρίσκονται πίσω από τον 31χρονο Βορειοκορεάτη.

Πάντως, για να διαβεβαίωσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους γύρω από τις ικανότητές του,  πηγή από την κυβέρνηση τόνισε πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν λατρεύει να πιλοτάρει αεροσκάφη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου