Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τέλειο δέρμα με βούτυρο

Τέλειο δέρμα με βούτυρο
Μια μάσκα που θα σας κάνει να δείχνετε πιο λαμπερή
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το βούτυρο αποτελεί την ιδανική βάση για μάσκες προσώπου και είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Κάντε το δέρμα απαλό και λαμπερό με τη μάσκα
που ακολουθεί:

Υλικά
- 1 κουταλιά της σούπας. ανάλατο βούτυρο
- Μίξερ
- Μεγάλες φράουλες (για κανονικό δέρμα)
- 1/4 από ένα μικρό αγγούρι (για τους μαύρους κύκλους)
- 1 κουταλιά της σούπας. χυμό λεμονιού (για το λιπαρό δέρμα)
- Ένα κρόκο αυγού (για ξηρό δέρμα)

Τοποθετήστε 1 κουταλιά της σούπας. ανάλατο μαλακωμένο βούτυρο σε ένα μπλέντερ. Το βούτυρο είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α και κάνει μια τέλεια μάσκα προσώπου για το ευαίσθητο, κατεστραμμένο ή το ηλιοκαμένο δέρμα.

Προσθέστε μια φράουλα στο μπλέντερ, αν έχετε κανονικό προς ξηρό δέρμα. Οι φράουλες είναι πλούσιες σε άλφα-υδροξυ οξέα, και θα βοηθήσει να καθαρίσετε από την ακμή. Τα άλφα-υδρόξυ οξέα επίσης επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης, μειώνουν και προλαμβάνουν τις ρυτίδες.

Τοποθετήστε μια φέτα αγγουριού στο μπλέντερ, αν θέλετε να καταπολεμήσετε τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια ή το πρήξιμο στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Το αγγούρι όχι μόνο μειώνει το πρήξιμο, αλλά έχει επίσης το ίδιο pH με το δέρμα, κάνει απαλό καθαρισμό χωρίς να απογυμνώνει το πρόσωπό από τα φυσικά προστατευτικά έλαια του.

Βάλτε 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού στο μπλέντερ εάν έχετε λιπαρό δέρμα. Το λεμόνι είναι ένα φυσικό και απαλό στυπτικό που καθαρίζει τηλιπαρότητα από το δέρμα χωρίς να οτ ξηραίνει υπερβολικά.

Σπάστε ένα αυγό και προσθέστε τον κρόκο στο μπλέντερ για ξηρό δέρμα. Ο κρόκος του αυγού περιέχει ψηλές ποσότητες λευκωματίνης, θα ενυδατώσει το ξηρό δέρμα και θα βοηθήσει να βελτιώσετε τους πόρους και θα μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Ανακατέψτε το βούτυρο με το συστατικό που έχετε επιλέξει. Απλώστε το ομοιόμορφα σε καθαρό πρόσωπο και στο λαιμό σας και αφήστε το για 10 -15 λεπτά πριν ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου