Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τρεις ανήλικοι ληστές σκόρπισαν τον τρόμο σε μάνα και βρέφος

Η γυναίκα είχε πάει για να ψωνίσει σε ένα μίνι μάρκετ, έχοντας μαζί της τα δύο της παιδιά, από τα οποία το ένα μόλις 6 μηνών, όταν όρμησαν μέσα οι τρεις νεαροί, ζητώντας τις εισπράξειςΤρία ανήλικα παιδιά, από τα οποία μάλιστα το ένα μόλις 13 χρόνων και το άλλο κορίτσι, ήταν οι δράστες της ληστείας που είχε γίνει το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή της Νεάπολης Ζαρουχλέικων στην Πάτρα και σκόρπισε τον τρόμο σε μια μητέρα που είχε αγκαλιά το μωρό της!

Η γυναίκα είχε πάει για να ψωνίσει στο μαγαζί, έχοντας μαζί της τα δύο της παιδιά, από τα οποία το ένα μόλις 6 μηνών, όταν όρμησαν μέσα οι τρεις νεαροί. Ο ένας που κρατούσε μαχαίρι απείλησε την ιδιοκτήτρια και της ζήτησε τις εισπράξεις της ημέρας, αλλά τα μικρά άρχισαν να κλαίνε και πανικοβλήθηκαν! Έτσι, άρπαξαν την ταμειακή μηχανή και το έβαλαν στα πόδια, αλλά πάνω στον πανικό τους την πέταξαν σε κοντινή απόσταση χωρίς να πάρουν τα χρήματα!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν να εξακριβώσουν τα στοιχεία των δραστών της ληστείας, που ήταν ένα 17χρονο αγόρι και ένα συνομήλικό του κορίτσι, ενώ ο 13χρονος συνεργός τους φύλαγε τσίλιες έξω από το κατάστημα. Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι γονείς του μικρού κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου