Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η αλήθεια για την υγεία του Πασχάλη Τερζή

Τι είπε η κόρη του, Γιάννα, στους δημοσιογράφουςΔεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πασχάλη Τερζή να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.



Μάλιστα, λέγεται πως αυτός είναι ο λόγος που απέχει από τα νυχτερινά μαγαζιά.

Η κόρη του τραγουδιστή, Γιάννα, μίλησε σε πρόσφατη έξοδό της, στους δημοσιογράφους και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τον πατέρα της.

«Όλοι με ρωτάνε με τρόμο «είναι καλά ο μπαμπάς σου;». Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί, αλλά προφανώς είναι πολύ άσχημα πράγματα» και πρόσθεσε: «πριν δύο χρόνια είχε ένα επεισόδιο, έχει περάσει, το έχει ξεπεράσει, είναι μια χαρά. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται, είναι τραγικά».

Τέλος εξήγησε πως μετά από σαράντα χρόνια δουλειάς ο Πασχάλης Τερζής θέλει να ηρεμήσει και να κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις.

7 σχόλια:

  1. ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.... ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.ΠΟΛΛΑΑΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.ΣΠΙΤΙΑ,ΦΑΡΜΕΣ ΜΕ ΑΛΟΓΑ,ΜΑΓΑΖΙΑ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ειναι εξω ακομη ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι γινεσαι ΚΑΚΟΣ ?? ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τα εκλεψε και δεν τα εβγαλε ουτε με δωροδοκιες ουτε με μιζες. Δουλεψε, τον γουσταρε ο κοσμος και του τα εχωνε για μεγαλο διαστημα. Με γεια του και χαρα του. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, οτι το μαυρο χρημα πρεπει να παταχθει και αν εκρυψε, που κατι ειχε ακουστει, θα πρεπει να καταβαλει αυτο που αναλογει. Τελος! Η πηγη ομως του εισοδηματος παιζει τρομερα σημαντικο ρολο απο που προερχεται. Αλλο τα μη δηλωμενα εσοδα απο μιζες και οι εκβιασμους και αλλο απο τραγουδι. Οποτε οταν ο ανθρωπος περασε ή περναει προβλημα υγειας και εσυ λες εξυπναδες εισαι καραγκιοζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nai kala...Που τραγουδαει ο κυριος? Στο μεγαρο μουσικης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασχάλη ψυχάρα, τυχερός που άκουσα τέτοια φωνάρα στη ζωή μου.Να είναι καλά ο άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφήστε τα συμπαθητικά λόγια και δείξτε μας τις φορολογικές δήλωσις του λεβέντη τον τελευταίον 10 ετών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου