Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 15.11.13 - Ι.Μωραϊτη


Ι.Μωραϊτη : "Δεν ξέρουμε αν έχει τη δικαιοδοσία το Τοπικό Συμβούλιο να κρίνει την
'Ομοσπανδία'... Καλή θέληση όλων μπορούμε να τα βρούμε για την νομιμότητα της..."

2 σχόλια:

  1. ΟΧΙ κα Ι.Μωραϊτη,στον απατεώνα,πλαστογράφο,
    δεν έχουμε ουτε καλή,ούτε κακή,θέληση,τόν στέλνουμε στον φυσικό του δικαστή,και εκείνος αποφασίζει τι ειναι νόμιμο.Αν δεν έχει τη δικαιοδοσία το Τοπικό Συμβούλιο,τότε τι ρόλο παίζει στήν τοπίκη κοινωνία;Τοτε να κλείσουμε και τους Δημους,και να κανει κουμάντο το ΥΠ.ΕΣ.
    Τον πρώτο,και τον τελευταίο λόγο,τον έχει μόνο το Τοπικό,για τα τοπικά θέματα,για αυτό λέγεται Τοπικό,και του εχει παραχωρίσει ολη την εξουσία,
    και αρμοδιότητα,ο Καλλικράτης.Τώρα εσυ,και τα υπόλοιπα δικοσμητικά,θέλεται να εισται αρεστοί στον Δήμαρχο,που με κάθε ευκαιρία,σας στερεί και ενα βαθμό εξουσίας,θα φάτε μαύρο.Στις αποφάσεις των Τοπικών έπρεπε να έχεται πείσει τον Δήμαρχο,και λοιπους να σας σέβονται περισσότερο και απο εισαγγελέα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάθαμε από την κα Μωραΐτη ότι η Ομοσπονδία μας έσωσε από το ΚΕΛ. Άστοχη και λάθος τοποθέτηση. Στον αγώνα κατά του ΚΕΛ συμμετείχε και εξακολουθεί να συμμετέχει πολύς ακόμα κόσμος, φορείς, αιρετο,ί απλοί πολίτες. Καλό να «δείχνουμε καλό πρόσωπο» στην Ομοσπονδία έχουμε και εκλογές αλλά υπάρχει όριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου