Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Σενάρια αντικατάστασης του νέου τσάρου πριν καν ορκιστεί

Ο Γ. Ζανιάς θα εκπροσωπήσει το οικονομικό επιτελείο στη Σύνοδο Κορυφής Ένα ακόμα σημαντικό σημείο έκρυβε η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, ότι ο
πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δεν μπορεί να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής λόγω της χθεσινής επέμβασης, που έκανε στο μάτι του.

Ότι στην ελληνική αποστολή δεν θα βρίσκεται ο νέος τσάρος της οικονομίας, Βασίλης Ράπανος, αλλά ο υπηρεσιακός υπουργός, Γιώργος Ζανιάς.

Θυμίζουμε ότι ο κύριος Ράπανος εισήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο, γι΄ αυτό και δεν ορκίστηκε, όπως ήταν προγραμματισμένο. Αυτό αναμενόταν να γίνει αν όχι αύριο, την Τρίτη, αφού – σύμφωνα με τους γιατρούς του – η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.

Όμως, το γεγονός ότι το οικονομικό επιτελείο θα εκπροσωπήσει ο κύριος Ζανιάς σημαίνει πως ο νέος υπουργός θα ορκιστεί στο τέλος της εβδομάδας ή ότι θα αντικατασταθεί πριν καν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη γίνονται συζητήσεις γύρω από αυτό το θέμα και πως μέχρι αύριο η κατάσταση θα έχει ξεκαθαρίσει.

Πάντως κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν κατηγορηματικά (τουλάχιστον προς το παρόν) το όποιο ενδεχόμενο αντικατάστασης του κ. Ράπανου.

Newsbeast.gr | ΠΟΛΙΤΙΚΗ : Σενάρια αντικατάστασης του νέου τσάρου πριν καν ορκιστεί

2 σχόλια:

  1. όλοι ξαφνικά αρρωσταίνουν !!
    εγώ για να πω την αλήθεια δε το πιστεύω καν ,απλά είναι εντελώς απροετοίμαστοι και δε πάνε μην τυχόν και τα σκατώσουν κι άλλο.
    Θυμάμαι όμως το Γιώργη ,όταν ανέλαβε και το τρέξιμο που έριχνε τότε ,είχε πάρει φωτιά ο αποτέτοιος του!! τώρα μάλλον είμαστε χαλαροί ή εμένα μου φαίνεται; ίδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΙΚΑΝΑ,ΤΕΜΠΑΛΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ
      ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΕΛΟΣ.ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ
      ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
      ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου