Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

«Εγκλήματα όπως αυτό προσβάλλουν τον πολιτισμό μας»

«Δε θα διαταράξουν τις σχέσεις των δύο λαών» τονίζει ο Δ. Τσιόδρας«Η κυβέρνηση καταδικάζει με
τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση αυτή. Η οργανωμένη πολιτεία έχει επιληφθεί της υπόθεσης. Ήδη, η αστυνομία έχει προβεί σε συλλήψεις και οι φερόμενοι ως δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τσιόδρας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επίθεση στο Πέραμα εναντίον ατόμων αιγυπτιακής καταγωγής, και πρόσθεσε:

«Εγκλήματα όπως αυτό, από ακραίες ομάδες, προσβάλλουν τον πολιτισμό μας. Ο ελληνικός και ο αιγυπτιακός λαός συνδέονται με παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας και δεν θα επιτρέψουμε σε τέτοιου είδους περιστατικά να τους διαταράξουν».

Newsbeast.gr | ΠΟΛΙΤΙΚΗ : «Εγκλήματα όπως αυτό προσβάλλουν τον πολιτισμό μας»

1 σχόλιο:

  1. Αυτοι οι ημιμαθεις που ισχυριζονται οτι εμπνεονται απο την Αρχαια ελλαδα,ΑΓΝΟΥΝ.
    Ο Αιγυπτιακος πολιτισμος ειναι χιλιετιες παλαιοτερος απο τον Ελληνικο.Μεγαλοι Ελληνες διανοητες ο Πλατων πχ ταξιδευαν στην Αιγυπτο,για να εμπλουτισουν τις γνωσεις τους ιδιεταιρα στα μαθηματικα.Αν σεβονταν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ πολιτισμο,ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΗ ....ΖΩΩΝ...με γροθιες σε γυναικες,απειλες,μαχαιρωματα κοιμισμενων ανθρωπων, και ελεινη εικονα ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΣ.ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ...ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.Δες τε τα σχολια τους, δες τε τα Ελληνικα τους,δες τε πως μιλανε,τι κανουν ,πως ειναι φυσιογνωμικα,πως ντυνονται ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΥΤΟΙ,Η ΤΟΥ ΤΖΕΚΙΣ ΧΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου