Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Επίθεση στο Λονδίνο: Είδα ανθρώπους μαχαιρωμένους, λέει αυτόπτης μάρτυρας

Επίθεση στο Λονδίνο: Είδα ανθρώπους μαχαιρωμένους, λέει αυτόπτης μάρτυρας
Για τουλάχιστον τρία θύματα μιλούν αυτόπτες μάρτυρες - Άλλες αναφορές ανεβάζουν τον αριθμό εκείνων που δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στους επτά
Στιγμές τρόμου ζει για άλλο ένα βράδυ το Λονδίνο μετά τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα του Λονδίνου και την αγορά του Μπόροου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.




Η επίθεση πραγματοποιείται μόλις λίγες ημέρες μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ με τους δεκάδες νεκρούς στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι είδε τρεις ανθρώπους με τραύματα κατά τα φαινόμενα από μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου. Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν κομμένους τους λαιμούς.

Τη στιγμή της επίθεσης περιέγραψε οδηγός ταξί που ήταν παρών:

«Ένα βανάκι έπεσε πάνω σε πεζούς στη γέφυρα του Λονδίνου. Μετά είδα τρεις ανθρώπους να βγαίνουν από αυτό κρατώντας μεγάλα μαχαίρια και να τρέχουν στην οδό Μπόροου και να μαχαιρώνουν τυχαία όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Είδα ένα κορίτσι να δέχεται μια μαχαιριά στο στήθος».

Όπως είπε προσπάθησε να χτυπήσει με το όχημά του τον δράστη αλλά αυτός του ξέφυγε. «Ήταν ένα ζώο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο και οι τρεις δράστες είχαν μεσογειακή εμφάνιση με έναν δεύτερο οδηγό ταξί είδε έξι-επτά ανθρώπους ξαπλωμένους προσθέτοντας «ήταν τρομακτικό».

Ενδεικτικό του πανικού το βίντεο από μπαρ στην περιοχή της γέφυρας του Λονδίνου. Οι θαμώνες καλούνται να κρυφτούν καθώς κάτι συμβαίνει στον εξωτερικό χώρο.







Δείτε LIVE



Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι αναπτύξει δυνάμεις στη Γέφυρα του Λονδίνου και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Νωρίτερα, μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένα κλειστό λευκό φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στο BBC ότι το φορτηγάκι έπεσε με ταχύτητα πάνω σε πέντε ή έξι ανθρώπους.

01.28: Νεώτερες μαρτυρίες αναφέρουν ότι μασκοφόροι με σπαθιά επιτέθηκαν σε πολίτες στην αγορά του Μπόροου: «Είδα να καρφώνουν μια κοπέλα στο στήθος», είπε χαρακτηριστικά ένας μάρτυρας.

01:42: Νέος συναγερμός στην περιοχή Βόξχολ σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας του Λονδίνου χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου