Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Δείτε την τελευταία φωτογραφία του ήρωα-αστυνομικού πριν πέσει νεκρός από τον 52χρονο τζιχαντιστή

Λονδίνο: Δείτε την τελευταία φωτογραφία του ήρωα-αστυνομικού πριν πέσει νεκρός από τον 52χρονο τζιχαντιστή
Επιθυμεί να την παραδώσει στην οικογένειά του - Αγκαλιά με μια αμερικανίδα τουρίστρια, ο Κιθ Πάλμερ, ποζάρει χαμογελαστός, δίχως να γνωρίζει ότι λίγα λεπτά αργότερα η μοίρα θα παίξει για εκείνον το πιο «σκληρό» της παιχνίδι
Πατέρας, σύζυγος, άψογος επαγγελματίας, γενναίος, θαρραλέος, ήρωας! Ο 48χρονος αστυνομικός Κιθ Πάλμερ έχασε τη ζωή του, στην προσπάθειά του να σταματήσει, αν και άοπλος, τον δράστη που αιματοκύλισε το Λονδίνο.




Σαράντα πέντε λεπτά πριν από το τραγικό περιστατικό, μια αμερικανίδα τουρίστρια, η Στέισι Μάρτιν, πόζαρε χαμογελαστή με τον ένστολο άντρα, δίχως να γνωρίζει ότι φωτογραφίζεται με έναν εν δυνάμει ήρωα! Αυτή ήταν, ίσως, και η τελευταία φωτογραφία του Κιθ Πάλμερ που κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί...



Η τουρίστρια ταξίδευε από τη μακρινή Φλόριντα, όταν εντυπωσιάστηκε από τον αστυνομικό και θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο.

Όπως η ίδια δηλώνει στο ABC news, εντυπωσιάστηκε από την στολή του, από το μεγάλο καπέλο του και ήθελε πολύ να τραβήξει μια φωτογραφία μαζί του. «Τον πλησίασα και του ζήτησα να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί. Δεν μου αρνήθηκε. Ήταν πολύ ευγενικός και γλυκός μαζί μου», εξομολογείται η γυναίκα.

Η τουρίστρια στη συνέχεια μπήκε σε ένα ταξί για τον επόμενο προορισμό της και άκουσε από το ραδιόφωνο την είδηση που της προκάλεσε μεγάλο σοκ, όταν την προσπέρασαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ασθενοφόρα και ελικόπτερα πέταγαν πάνω από το κεφάλι της. Η γυναίκα αναγνώρισε τον άντρα από τη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, μόλις επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Όπως αποκαλύπτει η κυρία Μάρτιν, η ίδια επιθυμεί να παραδώσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία στην οικογένεια του ήρωα αστυνομικού, διότι πιστεύει ότι πρέπει να βρίσκεται στα δικά τους χέρια.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια του Πάλμερ δήλωσε δημόσια ότι θα θυμάται τον αστυνομικό, «ως έναν υπέροχο σύζυγο και πατέρα».

Ένας φίλος του, είπε: «Αφοσιωμένος στη δουλειά του, γενναίος και θαρραλέος. Θα μας λείψει».

Ο αστυνομικός, που ήταν μέλος της φρουράς του Κοινοβουλίου, υπηρετούσε στο σώμα τα τελευταία 15 χρόνια και ήδη χαρακτηρίζεται ήρωας από τους Βρετανούς.

Τον άτυχο αστυνομικό μάλιστα προσπάθησε να σώσει, επί ματαίω,  ένας βρετανός, μέλος του κοινοβουλίου και αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών, ο Τομπάιας Έλγουντ, ο οποίος μάλιστα είχε χάσει τον αδερφό του κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Μπαλί, το 2002.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου