Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Χρήστος Μαρλαντής: «Όταν τα λεφτά μας είναι απλά νούμερα»

07.11.2014
Συνδημότες και συνδημότισσες, την Τρίτη 11-11-2014 και ώρα 20:30 στα Σπάτα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο προϋπολογισμός του δήμου μας  για το 2015, τίθεται σε δημόσια διαβούλευση και  αυτό σημαίνει ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε δημότης να παρευρέθη και να εκφέρει γνώμη.
Παίρνω την πρωτοβουλία να σας ενημερώσω,  γιατί η νέα δημοτική αρχή που όφειλε να σας ενημερώσει, το αποφεύγει για ανεξήγητους λόγους.

Εγώ με την εκλογή μου έχω αναλάβει και την δέσμευση  να υπηρετώ αδιαπραγμάτευτα την διαφάνεια και
την αμεσότητα της ενημέρωσης σας.
Επειδή η Δημοτική Αρχή έχει στεγανά και θεωρεί όλο το εκλογικό σώμα «ανόητα κορόιδα», που από τη στιγμή που τους ψήφισαν πρέπει να τους ανεχτούν χωρίς καμία αντίδραση, είμαι αναγκασμένος να γράφω «Δηλώσεις» όπως κάνω μέχρι τώρα, αφού τα επίσημα μέσα (όπως  η ιστοσελίδα του Δήμου)   είναι για να γράφει μόνο ο Δήμαρχος  και κάποιοι από την παρέα του, όταν εκείνος το επιτρέπει, ακριβώς όπως γίνεται στα σκληρά καθεστώτα όπου τα επίσημα μέσα, εκθειάζουν και χειροκροτούν την εξουσία.
Από την  ζωντανή παρουσία σας στην διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, θα κριθεί αν αυτός ο σπάταλος  προϋπολογισμός –που  κατά την άποψη μου είναι συνέχεια του προϋπολογισμού της  προηγούμενης δημοτικής αρχής– θα περάσει  η όχι.. γιατί θεωρούν τα χρήματα  που βγάλαμε με τόσο κόπο για πέταμα.

Σας δίνω ορισμένα δείγματα πως μεθοδεύεται η ανορθόδοξη  διαχείριση  των χρημάτων  μας.
  1. 250.000,00€ για αμοιβές δικηγόρων και συμβολαιογράφων ενώ με  τα μισά, περίπου 100.000  θα είχαμε 5 δικηγόρους και στελεχωμένο γραφείο.
  2. 100.000,00€ δικαστικά έξοδα και έξοδα εκτέλεσης...
  3. 400.000,00€ ο  αθλητικός οργανισμός, χρήματα που δεν ξέρουμε αν θα πάνε στην άθληση των παιδιών μας, ενώ έως και σήμερα δεν τα έχουμε δει.
  4. 790.000,00€ (περιβαλλοντικός?) οργανισμός ΞΕΝΟΦΩΝ;  Δεν είμαι κατά της (πολιτιστικής!!!!! ορθά) δραστηριότητας του δήμου μας αλλά μου φαίνεται υπερβολικό να έχουμε ίδιο προϋπολογισμό με το Ίδρυμα  Μείζονος Πολιτισμού. Η βιβλιοθήκη (δωρεά) τι έγινε;  Έλεος!!!!!
  5. 20.000,00€ Διαμόρφωση χώρου  computer room, εξωφρενικό για στέγαση μηχανημάτων, όταν εργαζόμενοι δεν έχουν χώρο κατάλληλο για να δουλέψουν!!!!
  6. 100.000,00€ προμήθεια υδρομέτρων, ενώ όταν ζητηθεί από δημότη σύνδεση με το δίκτυο,  το υδρόμετρο   εξαναγκάζετε  να το αγοράσει ο δημότης.
  7. Θα αλλαχτεί ο αγωγός ύδρευσης του αεροδρομίου με 30% έξοδα του δήμου ενώ το αεροδρόμιο απαξιεί να πληρώσει τις όποιες υποχρεώσεις του.
  8. 100.000,00€ για μελέτη ωρίμανσης προτάσεων του δήμου (ποιες είναι οι προτάσεις αυτές που θέλουν εκατό  χιλιάδες?)
  9. 185.000,00€ για αγορά οικοπέδου στο Βουρβά με σκοπό την δημιουργία χώρου  μεταφόρτωση σκουπιδιών. Με τι μελέτη θα αγοράσει από μόνος του ο δήμαρχος οικόπεδα, όταν πριν 10 μέρες ζητήθηκε αναβολή για μελέτη χωροθέτησης. Ξέρουν κάτι και δεν μας λένε; Θα κάνουμε δηλαδή ότι έκανε και ο  προηγούμενος δήμαρχος Γλυφάδας με το Νεκροταφείο;
  10. 18.000,00€ για τέντες και στέγαστρα για το νέο δημαρχείο, είμαστε νοικάρηδες, θα αφαιρεθούν από το  ενοίκιο?!!
  11. 10.000,00€ για φύλαξη του νέου Δημαρχείου!!
  12. 6.300,00€ για πινακίδες και σήμανση του νέου Δημαρχείου όταν μια φωτεινή επιγραφή κάνει 500 έως 600 ευρώ. ξέρετε ότι δεν υπάρχει ούτε μια πινακίδα που να κατευθύνει  τον κόσμο στα μαγαζιά της πόλις  μας (αγορά)!!
  13. 168.000!!!!!……. Ενοίκιο Νέου δημαρχείου  (μόνο το ισόγειο και 3ος όροφος), δηλαδή αν είχαμε νοικιάσει τον 1ο και το 2ο όροφο  τι θα μας ζητούσαν;
Και άλλα πολλά δυστυχώς …

Την ίδια λοιπόν ώρα που στον προϋπολογισμό φαίνονταν  ότι δινόταν πέρυσι 16.916,19€ για μέσα ατομικής προστασίας (φέτος 20.000), για γάλα πέρσι 43.638,00€ (φέτος 50.000,00€),  εργαζόμενοι στα εξωτερικά συνεργεία καταγγέλλουν την Δημοτική αρχή για απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που θέτουν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα, όπου δεν τους χορηγούνται τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας ακόμα και το γάλα που θα έπρεπε να χορηγείται στους υπαλλήλους καθαριότητας και πρασίνου και αφορά την προστασία της υγείας τους!!
Αυτήν  την ώρα συνδημότες μας δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαΐ, με στοιχεία από την εκκλησία.
Δεν υπάρχει αποχέτευση.
Οι εργαζόμενοι του δήμου καταγγέλλουν  την κα Ζήση για χρήση των μεταφορικών μέσων  του δήμου και των οδηγών  του δήμου για δικές της δουλειές και ο δήμαρχος την καλύπτει.

Την ίδια ώρα που προβλέπεται δαπάνη  για μετεγκατάσταση των Ρομά  50.000 ευρώ (συμφωνώ απόλυτα), το κοινωνικό παντοπωλείο θα πάρει μόνο 40.000 ευρώ  για όλους τους συνδημότες μας. (κοινωνικά κριτήρια). ΝΤΡΟΠΉ!!!!

Θεωρώ πως όλοι μας θα φέρουμε ευθύνη για την διαχείριση  των  χρημάτων του Δήμου μας,   όταν μας δίνεται   μια ευκαιρία να συμμετέχουμε στην απόφαση για το που θα πάνε και πως, τα χρήματα μας και δεν την χρησιμοποιήσουμε.

Ελάτε όλοι στην αίθουσα του  Δημοτικού Συμβουλίου  στης 20:30 για να δείτε με τα μάτια σας και να ακούσετε με τα αυτιά σας,  και να επιβάλετε στην νέα δημοτική αρχή τον τρόπο που θα διαχειριστή  τα ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΛΕΦΤΆ.

Αν θέλετε μπορείτε να δείτε τον Προϋπολογισμό:
«ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌΣ 2015»
και το Τεχνικό Πρόγραμμα:
«ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015»

134 σχόλια:

  1. TI GRAFEIS,KAI KSANAGRAFEIS? O MOYGGOMARKOU PENTE XRONIA 8A GINEI PLOUSIOS,APO ARPAXTES.SIGA NA MHN ER8EI KAPOIO KOPROSKYLO STO DS,GIA AYTO EINAI .OUTSA.H PERIOXH,8A TON PERASEI,KAI 8A PLHRONOYME EMEIS.KALOS EISAI ALLA LIGOS.OYTE H AFENTIKINA SOY DEN EINAI MAZI SOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΛΙΔΑ
      ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ
      ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
      ΣΚΕΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Μεγάλε Μαλαντρή προχώρα σε θέλει όλη η Χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.

      Διαγραφή
  3. Ξεκιναμε μια δηλωση που εχει τουλαχιστον δυο ποινικα ',η δημοτικη αρχη εχει στεγανα και θεωρει το εκλογικο σωμα ανοητα κοροιδα'' πιστευω οτι ο Δημαρχος πρεπει να πραξει τα δεοντα .Αποτελει ακραιος χαρακτηρισμο για ολα τα μελη της Δημοτικης παραταξης που δυο μηνες τωρα και να ηθελαν δεν προλαβαινουν να δωσουν τετοια δειγματα. Οσο για τον προυπολογισμο ναι δινονται αρκετα χρηματα και στον Ξενοφων και στον Αρτεμις γιατι εχουν σοβαρο εργο. Δεν πιστευω ομως οτι αυτο θα ειναι το τελικο ποσο συνηθως δεν δινεται λογο ελλειψης πορων ουτε το 1/3 καταστροφικο γεγονος για τα θεματα αθλητισμου, πολιτισμου. Χωρος μεταφορτωσης σκουπιδιων εχει οριοθετηθει και πρεπει να γινει μελετη απο προπερσι και απο οτι θυμαμε δεν ειναι στον Βουρβα. Για το χωρο τον υπολογιστων καλα κανουν οταν επαθαν ζημια περσι στο σερνερ τα λεφτα ηταν πολλαπλασια και ταλαιπωρηθηκαν οι Δημοτες. Η ιστοσελιδα του Δημου οπως και καθε ιστοσελιδα δημοσιου και ιδιωτικου φορεα γραφει παντοτε η διοικηση τι ενοεις επρεπε να γραφεις εσυ. Για τον προυπολογισμο υπαρχει ανακοινωση στην ιστοσελιδα του Δημου αλλα και εγω πιστευω οτι αυτο δεν φτανει και δεν εγινε πληρη ενημερωση ολων των φορεων. Οπως συμφωνω και για τις 100000 ευρω για την μελετη ωριμανσης εργο πρεπει νσ εξηγηθει τι σημαινει συτο. Για τα δικαστικα εξοδα γνωστο εδω και 5εντια προβλημα που ειπε ο Δημαρχος οτι θα λυθει με την προσληψη δικηγορων αλλα μεχρι τοτε χρειαζεται εγγραφη στο προυπολογισμο. Για το νοικι γνωστο το προβλημα το δημιουργησε η προηγουμενη δημοτικη αρχη οχι η τωρινη και για αυτο εγγραφεται στον προυπολογισμο αν δεν κανω λαθος ο επιτροπος δεν πληρωνει ηδη κατι τετοιο ακουστηκε. Οι προυπολογισμοι χρονια τωρα παντου ειναι ουσιαστικα εικονικοι αυτο ειναι κατι που πρεπει να διορθωθει και για αυτο φταει η κενρικη κυβερνηση. Για τους χαρακτηρισμους πιστευω οτι πρεπει νααποφευγονται και να μην γενικευονται και επειδη η κατασταση ξαναξεφυγε μετα το προηγουμενο ''περι καρτουν'' ο Δημαρχος πρεπει να επεμβει οχι να τσακωθει βεβαια αλλα τα προβλοπομενα'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι όπως μας τα λες όλος ο προϋπολογισμός είναι εικονικος?τρελλα λεφτά παιδιά!!!!!

      Διαγραφή
    2. Γιατι δεν ξεκινα απο τα κλειστε τα μικροφωνα,που ειναι η ακρως φασιστικη συμεριφορα,και αν μεινει καποιος,εεεε ας κανει και μηνυση,για τις λεξουλες,του Μαρλαντη.Ο Μαρκουλινος δεν μπορει να τσακωθει,ουτε λεκτικα,ουτε πραγματικα,ειναι ενα εικονικο καρτουν κλ@ν@ς,και καθε μερα το χειροτευρευει μεχρι να σταματησουν να το ζωγραφιζουν.

      Διαγραφή
    3. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟΚΗΠΟΥΡΟ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΗΓΟΡΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΟ 20-25 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΒΑ.ΑΡΑ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ.

      Διαγραφή
    4. Aυτος κυριε επωνυμα ειπε την αποψη του εσυ τον απειλεις ανωνυμα.εισαι ενας κουκουλοφορος προδοτης της κατοχης.Καιν ξεχνας ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΑΣ ΟΥΔΕΙΣ

      Διαγραφή
  4. Οτι περναει ο προυπολογισμος το εχει κανει αναρτηση και ο Δημος απο το πρωι και αυτο το blog απο πριν ειπα και εγω μεταμεσονυχτια ανακοινωθηκε! Μαρλαντη μας μπερδευεις πως μας ενημερωνεις πρωτος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον προυπολογισμο "αρπαχτη στο γονατο" Η σελιδα του δημου επρεπε να τον εχει εδω και εβδομαδες.Ο Καρφακιας σημειωσε ενδεικτικα,και τις πολυ αγριες αρπαχτες,ή τσαπατσουλιες.Βαλε μωρε και 800κοσα χιλιαρικα εδω,βαλε 500κοσα εκει,σαμπως ποιος θα δει,ποιος θα καταλαβει,εμεις οτι και να γινει το μερτικο μας θα το παρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλαααα εσυ εκει εμεινες ακομα? Τυφλα να εχει ο Παττακος,Ιωαννιδης,Ζωιτακης,και ολο εκεινο το εγκληματικο φασισταριο.Κατεβηκε ο δικτατωρ με την παρεα του στο Τοπικο της Λουτσας,και αφου τα μαστιγωσε τα ανθρωπακια που θελουν να λεγονται και Τοπικοι Συμβουλοι,Αποφασισε Μονος του,Διεταξε Μονος του,και το αλλο οργανο του ο Προεδρος για να ευχαριστησει τον ΚΙΜ ΙΛ ΜΑΡΚΟ,φωναξε πριν κουνηθει κανεις ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑΙ στην Παρανομη Επιθυμια Διαταγη του ΚΙΜ ΙΛ ΜΑΡΚΟ.Αυτα τα ανθρωπακια αντι να τον κατασπαραξουν,εκατσαν και εγιναν οι μπροστινοι στην παρανομια του ΜΑΡΚΟ,ετσι οπως εγινε το ΤΣ εκανε την παρανομια ΟΧΙ ο ΚΙΜ ΙΛ ΜΑΡΚΟ.Εδωσε ο ξεφτυλας ο ΜΑΡΚΟ αδεια μαγαζιου,εκει που ιδιος λεει οτι απογορευται,γιατι το εχει υποσχεθει ο ΙΔΙΟΣ.Οταν και αν βγουν τα πρακτικα,και δουν φως,εχετε να γελασετε,η να φοβηθειτε οπως φοβηθηκα εγω που εχω περασει δικτατορια.Το τελειο πραξικοπημα,αρχισε ποια να μην φοβαται εκλογες=εξαφανιστηκε,και βγαζει ολη την μαυριλα που εκρυβε,μεχρι να περασει η μπορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε συ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.Η ειναι το μουγγο που δεν εχει πυγμη η ειναι δικτατορας και τους βαζει ολους κατω....
      ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ.ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΣΥ κατι καλο ερχεται,αν φοβουνται και οι αγριοι γκονζιλες....
      εγω παντως δεν φοβαμαι ουτε τους γκονζιλες ουτε τους ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣκαι θα στο γραφω.....
      πετα μπανανοφλουδες οσες θελεις....σε πηραν ΕΙΔΗΣΗ ολοι και στο δικο σου μεσον ....μαλιστα.....

      Διαγραφή
    2. βρε γκονζιλακι τι ειναι παλι η τελευταια προταση που ΟΡΝΙΘΟΣΚΑΛΙΣΕΣ?ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ και μου θελεις και να εχεις ΑΠΟΨΗ....Τι Ποια βρε γραφεις τι ισον.... Τι μας ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙΣ και φονευεις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ?
      Παραληρημμα ειναι ο λογος σου βαλε να σου γραφουν αλλοι για ΟΝΟΜΑ ...ΠΙΑ ΜΕ ΓΙΩΤΑ
      Ποια μ@ΚΑΚ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΠΙΑ......Μαυρισε το μπλογκ απο το χαλι των ελληνικων σου.Εχει σχολειο για μεταναστες πηγαινε εκει και ξανα ελα μας τυφλωσες πιααααααα

      Διαγραφή
  7. Ελα γουσταρω φασισταριο αλλα να τον λεμε ΜΗΤΣ ΙΛ ΜΑΡΚ,ειναι ακομα πιο ιντριγκα,αλλα και η ΙΜΕΛΝΤΑ ΜΑΡΚΟΣ καλη φασιστρια,και σκληρη εμοιαζε καιμε τον τοπικο ΜΗΤΣ ΙΛ ΜΑΡΚ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ.......
    Αφηστε τον να βουρλιζεται αλλα στα ΔΣ να πηγαινετε και να ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ που ειναι ο αδιαψευστος μαρτυρας καθε διοικησης...
    Πληρωνουμε τον φορο ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ .ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ .......Η κληρονομια ειναι ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ χοντρα και αυτο το ξερουμε και το ξερουν και τα καρφακια και οι ανασσα που ηταν στο προηγουμενο ΔΣ .ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΚΑΡΑ ΦΑΚΙ ΤΗΣ για την κατσαλιροκληρονομια ΑΝΑΘΕΣΗ -ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ -ΑΔΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ-ΜΑΚ ΤΑΔΕ -ΕΥΔΑΠ-ΜΥΚΗΝΑΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ
    Ανασσα μας ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ η τα ξεχασες και εσυ?
    γΕΙα σου βρε καρα φακι ΕΚΟΜΙΣΕΣ ΓΛΑΥΚΑΣ ΕΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ..ΠΑΛΙ......
    Ο ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΟΥΛΙΟ για οσους δεν καταλαβαν ακομα......
    αχου τοοοοοοοοο Ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ Τα εμπλεξες βρε αγραμματε
    Ο ΔΙΔΑΚΤΩΡ ειναι ....ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ........ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ.....
    Παλι σε λαθος πουλεν πονταρεις .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Χ3στ#ς γινεται δικτατορας,γιατι εχει τους μηχανισμους,και δεν τον τρωνε ζωντανο,αλλα ολοι οι δικτατορες,μα ολοι το ιδιο τελος ειχαν και θα εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καθεσαι ΠΑΝΩ στο πληκτρολογιο και γραφει ο κ...σου
    ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ .
    Ζωντανευουν και οι πεθαμενοι με την αυτα που ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ
    Μωρε ετσι θα κανεις αντιπολιτευση σε διδακτορες ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ που εισαι κουταβακι που νομιζει οτι ειναι λιονταρι....και βρυχαται.....
    κουταβι εισαι και το γαβ γαβ ειναι ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αερολογίες Μαρλαντή. Παράδειγμα 1ο: Μόνιμους Δικηγόρους δεν μπορούσε να έχει προσλάβει η νέα Δημοτική Αρχή μέσα σε 2 μήνες και χωρίς τις σχετικές γι' αυτούς προβλέχεις στον Π/Υ 2015 (+ ΑΣΕΠ, κλπ) και ιδίως χωρίς να ελέγξει και τα προσόντα τους για να μην είναι χασοδίκηδες. Για το λόγο αυτό και επειδή ο Δήμος είναι σύμφωνα με το νόμο υποχρεωμένος να έχει νομική κάλυψη επιβάλλεται η ανωτέρω πρόβλεψη κονδυλίου στον Π/Υ 2015 για αμοιβές δικηγόρων, αλλά ταυτόχρονα και η προώθηση της διαδικασίας για μόνιμους (με εντολή) δικηγόρους του δήμου. Αυτή είναι η σωστή και αντικειμενική θέση.
    Παράδειγμα 2ο: Το ενοίκιο του κτιρίου (Δημαρχίου) είναι συμβατική υποχρέωση του Δήμου Σ-Α με βάση αποφάσεις της πρώην Δημοτικής Αρχής, που ο ελεγκτής νομιμότητας (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής) έκρινε νόμιμες. Η κα Ραφτοπούλου, μήπως τις είχε ψηφίσει; Για να ακυρωθούν τα μισθωτήρια πρέπει να αποφανθούν αρμόδια όργανα και δικαστήρια κύριε Μαρλαντή.
    Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δικαιλογήσετε την επιθετικότητά σας, διαφορετικά θα πιστέψω αυτό που άκουσα από δημοτικό υπάλληλο για κάποια εκκρεμότητά σας στο Δήμο. Είναι αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν πρεπει να γραφουμε ασχετα πραγματα γιατι εδω διαβαζουμε και ανθρωποι που γνωριζουμε. Υπαρχουν και ασχετοι σχολιαστες που δεν ξερουν καν τι σημαινει προυπολογισμο και γραφουν βλακειες για αρπαχτες λογω προυπολογισμου. Ο προυπολογισμος στην ουσια ειναι κατι σαν ετησιος προγραματισμος που οι εγγραφες του ειναι οι περισσοτερες υποχρεωτικες απο το δημοσιο λογιστικο και αφορουν και υποχρεωσεις προηγουμενων χρονων. Τα θεματα που θετει ο Μαρλαντης τα περισσοτερα δεν υπαρχουν κανα δυο μονο σε ολο τον προυπολογισμο θελουν διερευνυση -εξηγησεις. Η λογικη παιρνουμε ανυπαρχτα θεματα και προσπαθουμε να δημιουργησουμε θεμα δειχνει οτι ακομα δεν εχετε σαν παραταξη ωριμασει και δεν εχετε κανει την αυτοκριτικη σας. Να παρακαλαμε να μπορεσουν να βρεθουν και να διατεθουν τα ποσα που εγγραφονται στον προυπολογισμο στις πολεις μας. Με την λογικη σας δεν πρεπει να γινει τιποτα στις πολεις εφοσον υπαρχει κινδυνος να φαγωθουν λεφτα ή λογο της κρισης. Ανωρυμοτητα στο τετραγωνο. Πρεπει να βρει η ΑΝΑΣΣΑ αλλο ατομο να παρεμβαινει ισως την Τσακαλη γιατι οι μεχρι τωρα παρεμβασεις της ειναι ανουσιες, δεν ακουμπανε κανενα σοβαρο θεμα και το στυλ γραφης και δομης δημοτικου που αν συνδιαστει με τα σχολια που το επιπεδο τους σε αυτο το blog εχουν φτασει σε χαμηλοτατο επιπεδο απο οταν εμφανιστηκε η ΑΝΑΣΣΑ δυστυχως οδηγουν σε παραληλισμους που μπορει να μην ισχυουν και να την αδικουν. Ολοι οι λογικοι πολιτες θελουμε μια δυνατη αντιπολυτευση να ελεγχει την Δημοτικη αρχη αυτη η εικονα δεν δειχνει δυνατη οργανωμενη αντιπολυτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον 1 27 δεν έχεις διάβαση τον προϋπολογισμό που είναι επίσημα γραμμένος στο site του δήμου μας!!!!διάβασε το πρώτα και μετά πες εάν υπάρχουν αυτά που αναφέρει!!!!για ανάφερε αυτά που δεν υπάρχουν?!!!!ανωριμοτιτα ποιος?!!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΦΑΚΙ ΟΥΖΟΟΟΟΟΟΟΟ
      ΔΙΑΒΑΣ ει , ΩΡΙΜΟΤ ηΤΑ,ΑΝΑΦΕΡΕΙς
      Αφου δεν μπορεις να γραψεις 4 σειρες παναθεμα με χωρις δυο ορθογραφικα και 3 συντακτικα ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ?
      Γμμμμ τα καρα φακια μας Αντε για ουζο.....ΠΙΑ......
      ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΕΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ σε επιπεδο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ .Αν το βγαλεις και πας γυμνασιο και μετα λυκειο βλεπουμε ..Δεν θελει πανεπιστημιακο διπλωμα να μαθεις τα γενη και τα ρηματα ελεοοοοοοςςςς ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ?
      Αντε βρισε τωρα μονον τις βρισιες γραφεις σωστα .

      Διαγραφή
  13. Το τρις εξαμαρτειν εγινε τετρακις και το μεγεθος του ΑΝΔΡΟΣ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΣΣΟΜΕΓΑΛΕΙΟ .
    Αλλο ενα ΑΠΟ ΛΩΛΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ που δεν εχει ιδεα τι ειναι προυπολογισμος, τι ειναι θαυμαστικο, τι ειναι γραφη ,τι ειναι μπλογκ ,και γελοιοποιει την παραταξη του.Στην πολιτικη το να σε παρουν ΣΤΟ ΨΙΛΟ ειναι θανατηφορο .και κολλητικο για την παραταξη που εχει ΝΟΥΜΕΡΑ που δεν καταλαβαινουν ποσο την εκθετουν.
    Ουτε σε γηπεδο δεν ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ......NΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ απο την παραταξη του ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ REXONA...ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ....Εκτος εαν θελουν να τον εκθεσουν πρωτα και μετα δικαιολογημενα να τον ΚΛΑΔΕΨΟΥΝ. .οποτε τα πανε μια χαρα .......
    Ειδικα ΤΟ ΚΩΦΑΛΑΛΟ ΓΚΟΝΖΙΛΑΚΙ τον εχει καταρεζιλεψει υποστηριζοντας τον.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    Κατσαλιρος καμμενος και κομενος
    δυο ριζες κατσαλιροποδαρες η μια εντελως κολοβη και η ΑΛΛΗ καμμενη απο την ιδιοτητα της(συμβουλος κατσαλιρου)
    Ανασσα ΑΥΤΟ ΓΚΟΛ ΣΥΝΕΧΩΣ ..ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑ ΦΑΚΙΑ ΤΗΣ


    ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    Σημειωτεον εγω δεν πιστευω μονον στην καλη διαθεση Πιστευω οτι τραβας το σκοινι οσο σε παιρνει και εδω μπορει να το τραβηξει οσο θελει ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Σκεφθειτε οτι ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ .....που εβαλε και αετοπουλα στο κλουβι του να κανουν ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδη ολοι ειμεθα ασχετοι,μονο καποιοι ειναι ειδικοι σε χειρισμους και σπαταλης δημοσιου χρηματος,σαν τον Ακη,και τον Βασιλη,και πολλους αλλους,που δεν τους εχουμε τιμησει αναλογα,εσεις που ξερεται πως γινετε το κολπο με τα λεφτα,να μπαινουν σε τσεπες,για εξηγηστε να το μαθουμε και εμεις,πως δημοσιοι υπαλληλοι γινονται με πολλα λεφτα.Τα νουμερα που διαβαζουμε ειναι τα λεφτα μας,που θα χαθουν σε τσεπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαλε σε παρακαλω το link που ειναι στο site του Δημου,γιατι δεν μπορω να τον βρω τον προυπολογισμο,μονο εδω τον βρισκω.Ευχαριστω.

      Διαγραφή
    2. Ηρεμα παιδες ΕΙΔΑΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ¨?βρε 2 34
      ΕΙΠΕΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΡΑΦΗ επιπεδου δημοτικου σχολειου αντε να γραψω και εγω?
      ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ξερεις τουλαχιστον να μετρας τα λεφτα σου γιατι να γραφεις και να σκεφτεσαι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.ΜΑΣ ΣΑΚΑΤΕΨΕΣ ΤΟ ειμεθα σε μαρανε?ΞΕΡΕΤε? ΓΙΝΕΤαι ΄΄΄΄΄΄ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ....

      Διαγραφή
    3. Bρε προδοτη κουκουλοφορε αυτος γραφει το ονοματου εσυ απαντας με κουκουλα ηληθιε προδοτη της κατοχης ΣΤΟ διαλο ρε

      Διαγραφή
    4. Αφου ουτε τις βρισιες δεν μπορεις να γραψεις σωστα πλεον πχ ηλΙθιε....ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ?
      Αν νομιζεις οτι τον υποστηριζεις ΤΟΝ ΘΑΒΕΙΣ καιδεν το εχεις παρει καν ειδηση.Κατα συμβουλο και οι ΟΠΑΔΟΙ.ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ οι Α(γραμματοι )Νεο Αφιχθεντες Συμβουλοι Αερολογουν. Αυτο ειναι η ΑΝΑΣΑ....το καταλαβαμε ΠΛΕΟΝ.ΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΘΕ ΑΔΙΚΑ ?
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑ ΣΚΡΑΠΑ και αυτο κανει την διαφορα.Επωνυμοι ειναι οι Συμβουλοι και οι ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ , ανωνυμα ειναι τα σχολια τους που νομιζουν οτι κρυβονται....
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑ
      ΝΑΙΑΙΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ.....την αγια εννοει το ΠΝΕΥΜΑ ?
      ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ πηγα και γυρισα πισω ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ
      Εχασες τελειως την ψυχραιμια σου .....θα ΠΟΘΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ αν συγχιζεσαι ετσι ευκολα....

      Διαγραφή
  15. ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΓΚΡΙΖΟΜΑΛΛΑ ΓΚΑΖΟΝΟΚΛΑΔΕΥΤΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δε ξερει αλλα εχει την καρια οδηγο.....θα φαει σκατο με το κιλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι καργια ειναι μπουφοκουκουβαγια.διασταυρωση ΜΕ ΓΚΟΝΖΙΛΑ Η αλλη η βασιλοπουλα ειναι κισσα οτι δει να γυαλιζει το φοραει....
      εεεεεε ειπαμε ειμαστε ΚΥΡΙΟΙ στο λεξιλογιο ....δεν θα γινουμε μαιμουδες....και εμεις....

      Διαγραφή
  17. Βρε ποθαμενε ελληνα αθανατε ,καταρτησμενε γνωστη της ελληνικης ορθογραφιας,θα μας πεις τελικα ποσα τσεπωνεις απο τον προυπολογισμο με τα φιλαρακια σου εδω μεσα;;Γιατι απο οτι ξερουμε και μας εχεις πει περαστικος ησουν απο το δημο μας!!!!! αλλα σε βλεπω μονιμο στις λαμογιες!!!!!Σχολιο δεν ακουσα κανενα για τον προυπολογισμο παρα μονο για τον φιλο σου τον ''Δημητρακη'' που θελεις να σε λυπηθει και να σε σωσει !Εσυ που εισαι ο μεντορας του γκοντζιλοσαιτ μην φοβασαι τι θα παθει η Αννουλα , καθως ουτε εμενα ποσος ενδιαφερει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ποθανα....απο τα πολλα θαυμαστικα8 Νοεμβρίου 2014 στις 5:29 μ.μ.

    ποσΟΣ ........ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ?
    Να σου πω εγω λοιπον ΤΟΣΟΔΟΥΛΗς εισαι σε μυαλο σε ετοιμοτητα σε παιδεια σε ΟΛΑ.Στο μονο που εισαι τοσοοοοοο μεγαλος ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ολα με λεφτα τα μετραει γιατι ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ
    Ειχα μια φαγουρα αν σε νοιαζει η δεν σε νοιαζει η ανασσα ....Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ.
    πολυ τσουξιμο αδερφε..ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΟΨΕ?Να σου εκοψε αυτα που δεν υπαρχουν αποκλειεται .ΦΡΑΓΚΑ ΣΟΥ ΕΚΟΨΕ...Εμαθα οτι εχετε κατι οικονομικες εκρεμοτητες εκει στον δημο με πολλα θαυμαστικα αληθευει?Αρα φραγκα σου εκοψε.Μονον για γυναικα και λεφτα λυσσαει κανεις.Περι γυναικας δεν το συζηταμε πηρε .....πολυ αερατη γυναικα ψηλη αριστοκρατικη.... ...αρα.....για λεφτα γινεται το πατατρακ....γιαυτο κοπτεσαι.....
    Να μαθεις τι σημαινει ΜΕΝΤΟΡΑΣ γιατι με μπλεκεις με τις μαιμουδες.....Ακου μεντορας.....εεε καλα δεν εχει ιδεα τι λεει καπου θα το ειδε το κωφαλαλο.....και ειπε ωραια λεξη θα την βαλω οπου βρω,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ποθαμενε σε τσουζει ε?για τον προυπολογισμο παλι δεν ειπες !!!!!τωρα την λεξουλα βαλτην εκει που σου εχουν μαθει!!!προσωπικα απο λεφτα αναγκη δεν εχω σαν και εσας 10 να μαζευτειτε δεν με ακουμπατε καν!!!!τωρα οσο αφορα οικονιμικες εκρεμοτητες πεστε τες τωρα εδω αλλιως σταματα να γραφεις εδω μεσα!!!!δεν με ενδιαφερει καθουλου!!!!!!!ΥΓ ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ μέντορας αρσενικό ο υποστηρικτής, σύμβουλος και πνευματικός καθοδηγητής κάποιου νεότερου του φιλου σου του δημητρακη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ.
      Εσυ που εισαι ο μεντορας του ...γκονζιλοσαιτ....ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ.καθως ουτε εμενα ποσος.........με ενδιαφερει......
      ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ?ΤΙΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΑΝΟΗΤΕ κατα τα γραφομενα σου?
      οτι ειμαι μεντορας του γκονζιλα ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ .....
      ΝΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ αλλα εσυ που δεν ξερεις ουτε ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ τιου δημοτικου σχολειου , εγραψες οτι υποστηριζω τον γκονζιλα βλακοπαιδο.Το συντακτικο δεν το εχουν τα λεξικα.
      Δεν μου λες εισαι τοοοοοοσοοοοο σιγουρος οτι 20 να μαζευτειτε ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ?ΑΝΤΕ ΑΝΟΗΤΕ Ο ΠΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ουτε ανθρωπο ουτε ΣΥΜΒΟΥΛΟ .ρεζιλι σε κανει να παραδεχεσαι εμμεσως οτι εσυ γραφεις ως ανωνυμος και σχολιαζεις τον εαυτο σου.μονος σου.ΑΑΑΑκαι αυτο που εγραψες για την Αννουλα της το ειπες κιολας η περιμενεις να το καταλαβει μονη της?
      Θα γραφω οτι θελω οταν θελω και οπως θελω ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΚΙΑ αλλου.ΣΕ ΑΛΛΑ ...ΑΡΣΕΝΙΚΑ......καρα φακι ΑΔΕΙΑΝΟ.....

      Διαγραφή
    2. βρε καρα φακι γεμάτο και άδειο από μυαλό νομίζεις ότι θα σε φοβιθω?δεν ξέρεις να πεις κάτι άλλο εκτός από την ορθογραφία ?!!!!δεν μου λες είσαι στην ομάδα και εσύ με την παρέα σου στην ωρίμανση προτάσεων του δήμου με τα 100.000 euro?!!!!λοιπον τσαμπουκά θα κάνω όποτε θέλω και όπου θέλω!!!!άμα δεν σου αρέσει τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία ανόητε ποθαμενε!!!!ΥΓ για τον προϋπολογισμό ακόμα δεν έκανες κουβέντα!!!!θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι!!!!!

      Διαγραφή
    3. Για 100 ψωρο χιλιαρικα δεν δουλευω .Δεν ειπαμε οτι εσυ εχεις για 10 και εγω για 20? ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ και αρχισες παλι να μιλας για φραγκα?ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ θα σε μαδησουν στην κυριολεξια .Πηγαινε στην daily telegraph φθηνοτερα θα σου ερθει.
      ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ οτι το κυριως θεμα εισαι ΕΣΥ και η αφασια σου ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ θελουν σοβαρη αναλυση απο ειδικους γιατι εκει κρυβονται τα παντα ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ οτι αν δεν δεις και παρα περα ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ που συνηθιζε να κανει ο κατσαλιρος και αν δεν τις ελεγξεις ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ απλα μπουρδολογεις στα γκονζιλομπλογκ οπως καλη ωρα κανειςΕΣΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.Εγω με φωτογραφιες δεν παιζω .Θα δω το εργο ως το τελος εσυ βλεπε το τρειλερ .Κατανοητο ειναι το ποσο δυσκολο ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να αντιληφθει τοσο πολυπλοκα θεματα.Εκεινο που δεν ειναι κατανοητο ειναι ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΚΟΝΖΙΛΑς που του ειπε στειλτα εδω και θα σε κανω φιρμα να τσιμπαει και να γινεται ΡΟΜΠΑ.....ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Δεν ΘΑ γελανε ΓΕΛΑΝΕ ΗΔΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .....
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ Αυτο ειναι το συμτωμα της νοσου Η ΝΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ απο τον φεροντα.οπως ειναι και το συνηθες ...

      Διαγραφή
  20. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ,Η ΕΝΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ? 1) ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.

    2) ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ,ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΤΥΠΑΝΕ,ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΒΟΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγω παντως στην σελιδα του Δημου,δεν βρηκα τον Προυπολογισμο?Εσεις που τον ειδατε εκτος απο εδω να τον βρω και εγω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μην του δινεις ιδεες κυραΜ,για ποινικα,και μυνησεις στον Καρφακια,γιατι μονο αυτος ο Προυπολογισμος, και η αποδοχη των προηγουμενων χρησεων ΧΜαρκου,φτανουν να φαει μερικα χρονακια ο Δημητρης,αλλα εσυ και πολλοι αλλοι,με προυπηρεσια στα Δημοτικα,πιθανον να σημαινει για εσας Διαβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσοι κανουν λαμογιες μεσα!!!με βραχιολακια!!!!χωρις δισταγμο!!!να δουμε τι θα μας πει σε λιγο καιρο ο δημαρχος ανελαβε την ευθυνη παιρνοντας την δημαρχεια!!!

      Διαγραφή
    2. καλωσοριζω την μαιμου.8 03.
      ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΑ.....Ειδες μπανανα και ορμηξες?

      Διαγραφή
    3. καπαπιδι μην γραφεις ΚΑΙ ΕΔΩ .ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΙΣΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ .

      Διαγραφή
  23. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΓΚΟΝΖΙΛΑ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΜΑΙΜΟΥΔΟΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΜΕΤΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ,ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΚΑΡΦΑΚΙΟΥ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΜΑΙΜΟΥΔΟΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ .ΒΡΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΘΑΜΕΝΟ ΠΑΛΙ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΝΗΜΑ...ΝΑ ΚΑΠΑΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΓΓ ΟΟΟΟΟΟ. .
    αντε να σας ριξω καμμια φτυαρια ακομα να θαφτειτε πιο βαθεια ....ζωη σε λογου μας μπλογκιτες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πάντοτε μια δήλωση εξετάζεται πρώτα σαν γραπτό κείμενο και μετά μπαίνουμε στην εξέταση της ουσίας των αναφερομένων σε αυτή.
    Σαν κείμενο είναι πρόχειρο ασυγκρότητο ασύντακτο. Η γενική του εικόνα δείχνει ένα άκρως επιθετικό και αντιπολιτευτικό γραπτό, που ξεφεύγει εξαιτίας χαρακτηρισμών που εμπεριέχει, από τον πολιτικό σκοπό- ρόλο του. Τώρα ως προς την ουσία:
    Δηλώνει ότι ενημερώνει ως πρώτος και μοναδικός για την συζήτηση του προϋπολογισμού, χωρίς να έχει προφανώς δει ότι είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Δήμου και προϋπάρχει σχετικό άρθρο στο blog που φιλοξενεί την δήλωση του. Κοίταξα τον προϋπολογισμό δαπανών με προσοχή όπως και το τεχνικό πρόγραμμα και επειδή έχω δει δεκάδες τέτοια εξαιτίας και της επαγγελματικής ενασχόλησης, μπορώ να πω ότι είναι ένας συνήθης προϋπολογισμός και ένα λιτό τεχνικό πρόγραμμα, που τουλάχιστον το τμήμα των δαπανών εξαρτάται λαμβάνει υπόψη κυρίως από τις ήδη διαμορφωθείσες δαπάνες του προηγούμενου έτους (2014). Ουσιαστικά δεν κατάλαβα τι καταγγέλλεται, τα παραδείγματα δεν έχουν κάτι το επιλήψιμο και το λογοπαίγνιο περί σπατάλης στον αθλητικό και πολιτιστικό οργανισμό είναι υποκειμενικό, εγώ δεν θεωρώ σπατάλη την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον αθλητισμό και πολιτισμό. Τα υπόλοιπα παραδείγματα αφορούν τα περισσότερα διαμορφωθείσες δαπάνες από τα προηγούμενα έτη και δεν προέκυψαν- αφορούν την νέα διοίκηση. Ας σοβαρευτούμε υπάρχουν δεκάδες σοβαρά θέματα που εκκρεμούν στον Δήμο και που θέλουν έλεγχο και παρέμβαση από την αντιπολίτευση, που εξαιτίας και των επιστημονικών ιδιοτήτων των δύο μελών της μηχανικός- δικηγόρος, μπορούν να ασκήσουν σοβαρό έλεγχο εκτός αν θέλουμε να ασχολούμαστε με πραγματικά ανούσια για να θυμίζετε ότι υπάρχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για να θυμίσουμε λίγο τα σοβαρά για να δώσουμε λίγο πορεία στην αποπροσανατολισμένη και χαμένη αντιπολίτευση.
    1.Τι γίνεται με τους Μυκηναϊκούς τάφους και το Επιχειρηματικό πάρκο γιαλού που η μία κατάσχεση έρχεται μετά την άλλη στον Δήμο και αφορούν εκατομμύρια ευρώ που μπορούν να τινάξουν τον Δήμο στον αέρα?
    2.Τι γίνεται με την ηχορύπανση στην Αρτέμιδα και τι μέτρα θα παρθούν για την νέα σεζόν?
    3.Τι γίνεται με το θέμα της σχολικής στέγης στην Αρτέμιδα?
    4.Τι γίνεται με το ΚΕΛ?
    5.Τι γίνεται με τις πράξεις εφαρμογής?
    Αυτά και δεκάδες άλλα είναι τα σοβαρά θέματα και όχι τα παρτέρια και οι κωδικοί ενός ακόμα εικονικού προϋπολογισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα που γραφετε,ομως δυο σοβαρες παρατηρησεις΄, Οκ Μαρλαντης εγραψε αυτα που εγραψε επωνυμα εσεις του απαντατε κατα την γνωμη μου με σωστες παρατηρησεις ομως γιατι φορωντας μια κουκουλα[ανωνυμα] και γιατι δεν απευθυνεστε και στην συμπολιτευση και στην αξιωματικη αντιπολιτευση για τα ιδια θεματα?αυτη δεν εχουν την κυρια ευθυνη?Ο Κ Μαρλαντης εθιξε ενα θεμα επικαιρο, αυτοι με τι ασχολουνται [ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ?]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπιζω και ευχομαι η συμπολιτευση και η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ να κανουν δουλεια ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ .Ο κ συμβουλος ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ να κανει μπλογκοαντιπολιτευση ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
      ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ..... ΑΝΩΝΥΜΩΣ......
      Ας τις διαψευσει πρωτα και μετα μιλαμε περι ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ γιατι μετα λογου γνωσεως σας λεω οτι πολλα ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στον τροπο γραφης τους ΟΘΕΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΑΡΜΟΔΙΩΣ.....
      Οποιος απευθυνεται σε μπογκς ΞΕΡΕΙ οτι υπαρχει ανωνυμια και την εκμεταλλευεται και ο ιδιος.ΤΙ ΜΑς ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΕΙΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ?Ρωτηστε τον κ Συμβουλο.Αυτος που το εστειλε εδω ξερει να εκμεταλευεται την δημοσιοτητα αρα εσεις ερχεσθε ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΙΔΡΩΜΕΝΟΣ με τις αγκυλες σας.....κατ επαναληψη....

      Διαγραφή
    2. Κρατάω την ανωνυμία μου γιατί δεν ασκώ αντιπολίτευση ή συμπιλίτευση αλλά κριτική ως μέσος αναγνώστης. Η σοβαρή αντιπολίτευση ασχολείται με σοβαρά θέματα ιδιαίτερα όταν δεν ασχολείται κανένας άλλος από την αντιπολίτευση προσέχει τι επιλέγει για να ασχοληθεί και υπάρχουν δεκάδες άλλα σοβαρά θέματα εκατομμυρίων ευρώ.

      Διαγραφή
    3. Κρατας την ανωνυμια σου γιατι εισαι σε μπλογκ.
      Αυτο ειναι το συνηθες σε ενα μπλογκ και ειναι κατοχυρωμενο και νομικα σαν δικαιωμα σου.
      ΟΠΟΙΟΣ αναρτα ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ξερει τι τον περιμενει αλλα κανει και αυτος πολλες φορες τον ανωνυμο ΚΑΙ Αυτο συμβαινει και εδω.Τα αλλα ειναι παλαιολιθικα καμωματα ασχετων που ζουν ακομα στην κατοχη νοητικα.
      το θεμα ειναι ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΕΕΕΕΓΑΑΑΑΑ ΘΕΜΑ ΠΑΛΙ.....
      βρουβες φυτευει ο κηπουρος η παει για αγριες βρουβες?

      Διαγραφή
  27. ΑΓΑΠΗΤΕ 12 ΚΑΙ 12 13
    Συμφωνω μαζι σας .Ο τροπος γραφης ειναι αποτυπωμα του νου που το γραφει,και καθε κειμενο εχει ΤΥΧΗ αναλογη με την παιδεια και την ευφυια του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Ειναι αποτυπωμα καλυτερο απο το δακτυλικο και πιο διαφωτιστικο για το ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.Με τι εκπαιδευση αλλα και με τι παιδεια.Με τι ευφυια αλλα και με τι ΗΘΟΣ.Ολα αποκαλυπτονται στον γραπτο λογο.Πχ εσεις ενω δεν αποφευγετε τα ορθογραφικα λαθη εχετε ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ.Αυτο το γραφω για τους ανοητους που νομιζουν οτι ειναι απλα ΘΕΜΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ .
    Δεν κανει η ορθογραφια ΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΦΕΥΡΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ της σκεψης, δηλαδη να κανει πιο ευκρινη την φωτογραφια του νου ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ.ΑΝ Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΣ πραγμα που γινεται φανερο απο τα κειμενα του κ Συμβουλου ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ κενο θα εμφανιζεται.Ως εκ τουτου, σας λεω με την μεγαλη πειρα που εχω στην αποκρυπτογραφηση της γραφης, ΟΤΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΗΘΟΣ, αυτων των κειμενων ειναι ενος μυαλου ΑΠΛΟΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ.Νοτροπια ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΗ πασπαλισμενη με ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΟΣΚΟΝΗ.
    Θα μου πειτε γιατι σας τα γραφω αυτα.
    Πολυ απλο .Για να σας πω ΟΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ

    ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ κυριε μου.
    Ο κ Συμβουλος εκριθη ΤΕΤΡΑΚΙΣ...και συνεχιζει στο ιδιο μοτο ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΟ.
    Ειναι αυτο που λεμε λαικα
    ΚΟΥΚΙΑ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΚΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ.
    ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ κουτσαβακικο στυλ με μαγκιες και απιστευτες ασυνταξιες που δεν κανουν καν κατανοητο τι θελει να πει .Αυτο γιατι η συγχιση στον νου αποδιδεται και στον γραπτο λογο ,ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ δεν το αντιλαμβανεται καν .ΑΡΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΠΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
    υπαρχει .
    ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ?
    Εκριθη το μεγεθος του ανδρος και ευρεθη κατηγοριιας πτηνου.Αφηστε λοιπον να κανουμε την πλακα μας μαζι του και τσιγκλωντας τον να τον αφησουμε να ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ.Δεν μπορει να μην εχετε αντιληφθει ποιος ειναι πισω απο πολλα σχολιο .Εμμεσως πλην σαφως το παραδεχτηκε.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ βροντοφωναξε Αρα τον ζαλωνετε η τριας και βοηθεια της.Αλλιως ας ξεχωρισει την θεση της.ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ και διασκεδαζουμε τα μαλα.....Γελανε μεχρι και οι πεθαμενοι κυριε μου θα μας στερησετε την διασκεδαση μας με το νεο τσιρκο ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ?Και ποιος θα χειροκροτει τον γκονζιλα οταν κανει το νουμερο του?Ποιος θα χειροκροτει τους κλοουν ?
    Τα παιδακια αγαπουν το τσιρκο κυριε μου ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, αγαπουν να Βλεπουν εκπαιδευμενα σε νουμερα ζωα.ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?
    Οι ενηλικες ομως ΞΕΡΟΥΝ οτι ειναι σε τσιρκο και δεν απαιτουν ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΑΤΡΟ απο τους ηθο ποιους ΕΝΟΣ ΤΣΙΡΚΟΥ
    ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΜΑΤΑ με αλλου ειδους απαιτησεις και για τους ηθο ποιους(ποιουν ηθος)ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.
    χειροκροτηστε αλλα μια ευχαριστωωωωωωω
    Στο καφενειον η Ελλας
    ο σαλτιμπαγκος
    πουλα τα νουμερα φτηνα


    δραχμη τα ακροβατικα
    οι αλυσσιδες δωρεαν
    το πηδημα θανατου
    δυο δραχμες
    το πηδημα θανατου
    δυο δραχμες ......


    χωρις σκοινια
    Γιαννης Μαρκοπουλος ο συνθετης.

    Καλημερα σας και να ακουτε καλη μουσικη Η ποιηση τα λεει ολα και μαλιστα συμπυκνωμενα
    το ποιημα εχει πυκνοτητα νοηματων που δεν εχει ο πεζος λογος.Γιαυτο εξ αλλου ειναι και το μονο λογοτεχνικο ειδος που εχει ΝΟΜΠΕΛ διακριτο.
    ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ δεν μιλαμε για ποιηση μπορουμε ομως να μιλαμε για τραγουδια ΟΧΙ ΣΚΥΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑ.
    Και τωρα θελω να αφιερωσω ενα τραγουδι στον κ συμβουλο
    Αν καποτε στα βροχια του πιαστεις
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ
    μοναχος σου την ακρη της κλωστης
    και αν εισαι τυχεερος ΞΕΚΙΝΑ ΠΑΛΙ....
    Απ οτι καταλαβα απο ροκ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ γιαυτο σου γραφω ελληνικο ασμα.ΚΑΙ ΚΑΛΑ οπως ΝΕΑΝΙΚΑΔΙΚΑ γραφεις ...
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποθαμενε Εισαι ενας κοκουλοφορος προδοτης της κατοχης ενας ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ κουρασες τον κοσμο φτανει ΒΛΑΚΑ........

      Διαγραφή
  28. Ο Μαρλαντης εγραψε αυτο που θα εγραφε καθε λογικος.Του εδωσαν εναν προυπολογισμο της προηγουμενης διοικησης,χωρις να τον εχει παει ο Δημητρης,αυτον και τους προηγουμενους στα αρμοδια επιστημονικα οργανα ελεγχου,και με επικεφαλη της Οικονομικης επιτροπης την Ζηση,και τον ΧΜαρκου.Ειδε τι λαμογια ετοιμαζει να ψηφισει και καλεσε τους δημοτες να αποτρεψουν την ψηφιση του προυπολογισμου,και εβαλε και μερικα δειγματα χοντραδας,για να πεισει τουσ δημοτες,να πανε στα συμβουλια,να δουν την απολυτη ξεφτιλα του Δημητρη.Τι αλλο να εκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επι της ΚΕΦΑΛΗ Σ ΣΟΥ ΜΑΙΜΟΥ που παριστανεις αλλον ΑΝΕΝΔΕΙΑΣΤΑ...ΞΕΦΤΗΛΑ. ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΣΑΝΤΗΛΑ..... ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ.Εσυ ξεφτ ΤΥΛΙΓΕΣΑΙ πισω απο κλεμμενα ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ βουρλογραμματεα....ΤΗΣ ΔΙΡΙΖΟ (ΔΥΟ ΡΙΖΕΣ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ) συνομοταξιας
      Σαν δεν ντρεπεσαι ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΙ ?
      ΒΡΕ ΒΡΕ εμαθαν οτι γ...και πλακωσαν και οι ξεφτηλες με την μαιμου να χορευει στον γκονζιλο χορο και το καραφακι να τρεχει...
      ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ομοιος τον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα.....
      Αντε στειλε και εσυ διαγγελμα ΚΑΙ ΔΕΣΑΜΕ ....
      Να κανετε στενοτερη παρεα αυτος να γεμιζει το ΚΑΡΑΦΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΥ να το κατεβαζεις και ΝΤΙΡΛΑ .... ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΤΙΡΛΑ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΙΤΕΙΝΟ και μας προεκυψε ΝΤΙΡΛΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ ....ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ..ΠΑΛΙ.....
      Βρε τι ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ?
      Προτασεις χωρις ΡΗΜΑ βρε βουρλο δεν ειναι προτασεις Ειναι ξερατο .....
      Να σου πω ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ τι να κανεις το ειπα και σε αυτον.Να ξαναπατε στο σχολειο γιατι γραφετε ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ με σοβαροφανεια μαιμους και γελανε και οι πεθαμενοι μαζι σας.

      Διαγραφή
  29. Θα κάνω 2 παρατηρήσεις:
    1) όσον αφορά τον προϋπολογισμό, δείτε τα άρθρα 00-6711.005 & 006. Γιατι τα σχολεία μας (άρα τα παιδιά μας) θα παρουν 20% λιγότερα χρήματα;;;;
    2) Με την ανωτέρω συζήτηση θεωρείτε ότι προάγετε τον διάλογο; Το καλό του τόπου; Τι ακριβώς κάνετε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόνο για ποίηση κάνουν εδώ μέσα και για τίποτα άλλο!!!για τον προϋπολογισμό κουβέντα ο ποθαμενος!!!ακομα περιμένουμε με αγωνιά να μας πεις για τις οικονομικές εκκρεμότητες ?αμα δεν το έχεις μην γράφεις ποιητή του κ@λ@υ!!!Δε λες κουβέντα,
      κρατάς κρυμμένα μυστικά
      και ντοκουμέντα
      κι ακούω μόνο
      συνθήματα μεταλλικά
      των μικροφώνων

      Ξέρω τ’ όνομά σου
      την εικόνα σου και πάλι από την αρχή
      ψάχνω για μια διέξοδο γυρεύοντας
      μια αλλιώτικη ζωή

      Διαγραφή
    2. επιτέλους πιστεύω ότι είπες κάτι σωστό!!!!όμως θα είναι αργά οι τσέπες μας θα έχουν αδειάσει άλλη μια πενταετία χαμένη!!!και άλλοι φορά εάν δεν έχεις κάτι διασταυρώσει δεν θα μιλάς καθόλου!!!ααα και όσον αφορά στον προϋπολογισμό για το γάλα το σωματείο υπαλλήλων διαμαρτύρονται ότι δεν τους χορηγείτε !!!με δελτίο τύπου στις 6 Νοεμβρίου όπως και για τον ρουχισμό και άλλα πολλά!!!για πέρσι το γάλα 43.638,00€και φέτος 50.000,00€!!!!!εχεις κάτι να πεις?!!!!οπως και άλλα!!!!

      Διαγραφή
    3. Μαθε να διαβάζεις προυπολογισμό και την διαφορά μεταξύ εγγεγραμένου και ενταλθέντος. Η επιπλεον διαφορά είναι το επιπλέον εποχικό προσωπικό που θα αιτηθεί. Μάθετε βασικά τι είναι ο προυπολογισμός για να μην εκτείθεστε.

      Διαγραφή
    4. βρε μπλογκιτη 5 51 Ζητας απο καποιον που δεν ξερει πως εβγαλε το δημοτικο σχολειο να καταλαβει την διαφορα ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΛΘΕΝΤΟς ?
      Για ονομα ...δεν ξερει τις λεξεις καν και εσυ του ζητας να καταλαβει οικονομικους ορους σε γλωσσα που αγνοει?Δεν ειδες πως γραφει και τι ρωταει τι υποθετει και τι σχολιαζει?
      ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ θα το βγαλει το δημοτικο εχει μια πενταετια ακομα.Διδακτορα το περασες?Δεν βλεπεις εδω ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ? ΒΟΥ ΚΑΙ Α ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΒΑ.....ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΝΗΜΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ αστερι μας..... Εγω ανησυχω γιατι μου ειπε οτι εχω δικιο ΤΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΑΡΑΓΕ?Αποκλειεται να καταλαβε αρα τι θελει να πει ο ποιητης συμβουλος παλι?ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ στο γκονζιλογηπεδο με ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙς ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Ρωτα την ανασσα απ ευθειας Ελπιζω αυτη σε 5 χρονια να καταλαβε την διαφορα....
      Λοιπον μαθημα
      ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ειναι αυτο που φανταζομαστε και για να μην το ξεχασουμε το γραφουμε πχ Εγω φανταζομαι οτι εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ .Μπορει να εισαι μπορει και να μην εισαι.Το γραφουμε λοιπον σαν πιθανοτερο ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ και μετα οταν αποδειχθει το παμε για εκτελεση.ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ το κονδυλιο ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΝΤΗΛΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ.ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙΟ ΤΟ ΕΝΤΑΛΘΕΝ
      ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ?
      ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ.....Εδω τα εμαθε το καπαπιδι ....η μαιμουδιτσα.....

      Διαγραφή
    5. 4 51 Αφου το παιδι με θελει θελει να του απαντω 4 55 το εγραψε ΕΣΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΟΥΒΕΤΣΙ ενα λεπτο διαφορα ?

      Διαγραφή
  30. Για ποιο διαλογο μιλας μπλογκιτη?
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ?
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΥΝ ΟΜΗΛΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΕΣ
    Απλα τις προγκας μπας και πανε παραπερα και δεν ενοχλουν με τις φωνες τους....
    ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ ΓΚΟΝΖΙΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ..εδω ..εχει γκονζιλοφερσιματα

    Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ γηπεδο ονομασε το μπλογκ Εγω προσθετω χουλιγκανων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γκοτζιλα ηλιθιε ποτε θα γινουν οι επαναληπτικες εκλογες;; Πω ρε @ουτσα που αρπαξες παλι. Αλλα η καλυτερη σου ερχεται..

      Διαγραφή
  31. Υπάρχει μια έντονη προσπάθεια αντί να ασχολούμαστε με τα σοβαρά να ασχολούμαστε με τυπικές ανούσιες διαδικασίες. Γιατί αυτό είναι ο προϋπολογισμός των Δήμων και ιδιαίτερα το τμήμα εξόδων του, μια ανούσια διαδικασία γιατί τον πρώτο λόγο τον έχει η κεντρική κυβέρνηση και ο επίτροπος. Για να υπάρξει τμήμα εξόδων πρέπει να επιτύχει το τμήμα εσόδων του προϋπολογισμού που αν δε το θύμιζε ένας μπλογκίτης ακόμα μη δημοσιευμένο θα το είχατε. Η αντιπολίτευση πρέπει να σοβαρευτεί και να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα δεν θέλουμε μια αντιπολίτευση που βρίσκεται ακόμα σε προεκλογική περίοδο. Σοβαρά θέματα χωρίς να χάνεται ο στόχος και το μέτρο. Στις εκλογές καταβυθιστήκατε γιατί χάσατε το μέτρο σαν αντιπολίτευση χάνεται τον στόχο. Σαν διοίκηση ο τέως Δήμαρχος μπορεί να αποτύχει και σε 5 χρόνια να πέσει σαν ώριμο φρούτο υπάρχει όμως ο κίνδυνος και εσάς σαν αντιπολίτευση να σας έχει βαρεθεί και απαξιώσει ο κόσμος και να κοιτάξει προς κάποια τρίτη καινούργια επιλογή οπότε να μην γευτείτε εσείς από το πεσμένο ώριμο φρούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Aς πάμε λοιπόν να απολαύσουμε τα λουλουδάκια του μπαξέ την Πέμπτη στο συμβούλιο..Θα σε ακούσουμε Μαρλαντή πολύ προσεχτικάααα και τα λάθη σου ΔΕΝ θα τα συγχωρέσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν ξεχασαμε τα γκαλοπ και τις ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.
    Δεν ξεχασαμε ΤΟΝ συμβουλο επικοινωνιας να γραφει επι 48 ΩΡΟ σχολια σε ολες τις ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ....αυτο πια ηταν η επιτομη της γελοιοτητας.
    Δεν ξεχασαμε σε εποχη κρισης σε μια ακραια φτωχη περιοχη καποιοι να κανουν φωτογραφισεις με διαφορετικα μοντελακια καθε φορα λες και πηγαιναν για μις ,,μπουρδα ΑΝΤΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.
    Δεν ξεχασαμε την ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ HAPPENINGS με καπελλακια και μπλουζακια σε αυθαιρετα κεντρακια,δεν ξεχασαμε τις χορο εσπεριδες τις παρανομες ομοσπονδιες τα παρανομα γηπεδα τα γκρεμισματα τοιχων να χωρεσει το τροχοσπιτο.Ολα αυτα εμειναν ΑΞΕΧΑΣΤΑ....ΕΙΣ ΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ
    Ψηφισαν λοιπον ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και αφησαν τα φρου φρου στην τριτη θεση.Αν αποτυχει η αποχωρησει ο νυν Δημαρχος ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ αυτος θα ψηφισθει.
    Αυτο γιατι ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ και τα συντηρουν μονον οι ΕΧΟΝΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σαν κραχτη για ανοητους και μωροφιλοδοξους ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .
    Εχετε 5 ολοκληρα χρονια να βγαλετε τα ουαου ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ!!! και να φορεσετε ΣΟΒΑΡΟ ΕΝΔΥΜΑ.
    Δεν προκειται να παρετε θεση ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ...
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
    ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΝ ΟΧΙ ΣΚΟΤΟΥΡΑ ΜΟΥ.
    Εχω ομως παρακολουθησει απο κοντα πολλες εκλογες και μπορω να διακρινω ποιος ειναι ΠΡΟΣ ΓΕΙΩΜΕΝΟΣ και ποιος ονειροβατει.Τα υπολοιπα ειναι γιατι απλα ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΟΡΗΤΑ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ οταν ονομαζονται πολιτικη.Μπορει να νομιζετε οτι στην Λουτσα ειναι τριτοκοσμικοι ανοητοι ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΜΠΩΣΕΤΕ ομως εγω τους γνωριζω απο το 1968 και δεν θαμπωνονται.Μπορει να στραβωνονται πολλες φορες αλλα απο αλλα κολπα οχι απο ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΑΡΜΕΝΟΥ.Ξερω αυτα που δεν ξερει ο συμβουλος επικοινωνιας ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ....ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΛΟΙ την Πέμπτη στο συμβούλιο να ακούσουμε την ανάσα της άνασσας Άννας , που ακούει στο όνομα Μαρλαντής. Και θα τον δοξάσουμε όπως αξίζει σε "ήρωες της πεντάρας" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. που τις ειδες τις 20.000 για computer room ρε κοπανε; αυτο που ειδες ηταν για την προηγουμενη χρονια(2014) και δεν υλοποιηθηκε. τα 790.000 για τον Ξενοφωντα που τα ειδες μωρη κακιασμένη; 390.000 γραφει αν και εφοσον υπαρξουν εσοδα. Αλλα επειδη εισαι ασχετος διαβασες το αθροισμα της στηλης. για να μη σου πω για ολα οσα γραφεις ενα-ενα. Ειδες για να εισαι μ@λακας τι γραφεις;;; Λογω της ειδικοτητας σου εισαι μονο για να κουνας την αχλαδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κανενας δεν θα μου πει τι θα γραψω!!!!αλλα σε μ@λ@κιες δεν ξανα απαντω!!!!κοντα ειναι η πεμπτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Nαι πολύ κοντά η Πέμπτη..Το παρατάβηξες , γιατί μέσα από το τίποτα, προσπαθείς να νομίσουμε ότι είσαι κάτι.Θα απολαύσουμε τους συνεργάτες της βασίλισας σας. Κοίτα ποιοί θέλανε να διοικήσουνε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα μωρε παρελασανε και τα αετοπουλα στο γκονζιλοτσιρκο και κατι τρεχει στα μπατζακια υτου γκονζιλα.....
      Ασε να κανουμε πλακα....
      ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ?Οταν μεγαλωσω θα γινω αστροναυτης..εεεε κοψανε το οταν μεγαλωσω ....ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ....
      Καλη διασκεδαση .....με τα αετοπουλα και μην τα παιρνετε τοσο σοβαρα τα κακομοιρα.....
      ΕΔΩ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΣΤΡΙΜΩΞΑΜΕ ΚΑΙ ανακαλυψαν τα γκονζιλο λαχανα με τα οποια μας στελνουν ραβασακια .....Αντε αρκετα ξεπουπουλιαστηκαν θελω να δω αν θα ξαναστειλουν πονημα
      ποιος πονταρει μαγκες.?Οσο για τον γκονζιλα αν τον κυνηγησετε ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.....ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ....

      Διαγραφή
  38. ΟΧΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΓΙΟ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ......Παλι δεν καταλαβες .....
    Πως γραφεις σου λεμε ολοι οχι τι γραφεις.
    Αν παιδακι μου γραφεις αλλα αντι αλλων μπλεκεις τα ρηματα τα γενη τον ενικο και πληθυντικο ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ?
    Ακομα και στα ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ που μας απειλεις....... εχει καποιους κανονες για να γινεις κατανοητος....
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ουτε την Πεμτη ουτε την μεγαλη Πεμτη δεν θα σε καταλαβουν ιδιοφυια μας....
    ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ
    Πηγαινες να πεταξεις πολυ ψηλα καιπεφτεις χρουσο μου και απο κατω σε περιμενουν να σε ΧΑΨΟΥΝ μικροπουλι μας........καλα θα κανεις να μην ξαναγραψεις αυτο μπορει να σε σωσει....ΠΕΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΟΣΟ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ γιατι θα ξεπουπουλιαστεις και θα λεμε φτερααααααα .....χωρις πουπουλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βασικο για συμβουλο οταν κανει παρεμβασεις σε θεματα ισολογισμων προυπολογισμων να ξερει τι ειναι πρωτα γιατι ειναι ελευθερος να γραφει ο καθενας οτι θελει αλλα και να ξερει τι γραφει! Καμουμε τα στραβα ματια σε ασυνταχτα κειμενα μονο οταν λενε πολυ ουσιαστικα πραγματα. Για να λεει καποιος ουσιαστικα πραγματα βασικο πραγμα η γνωση και εδω εχουμε προβλημα οταν δεν ξερουμε να διαβαζουμε ουτε ενα προυπολογισμο. Μεχριτην Πεμπτη προλαβαινεις να μαθεις ριξε λιγο διαβασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το δημοσιευμα που θυμιζει τους βαρυς προεκλογικους τιτλους στις τοπικες εφημεριδες ''Συγκεντρωση νικης'',''πορεια νικης'' ''πρωτη στις δημοσκοπησεις'' η πραγματικοτητα τελικα ηταν αλλη. Για αυτο απαιτειται σοβαροτητα. Μια αποτυχημενη εκ του αποτελεσματος εκλογικη προσπαθεια δεν πρεπει να γινει και μια αποτυχημενη αντιπολιτευτικη πσρουσια. Θελει προσοχη και η ευθυνη ειναι παντα της αρχηγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΑΛΟΜΟΥΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. στηριζετΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τα ειπαμε τα ρηματα....στον κ συμβουλο δεν τα διαβασες ?
    ΕΣΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ .....ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΙΑ .
    Σου θιξαμε το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ?Σου θιξαμε την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ? ΤΙ ΝΟΜΙΣΕΣ οτι θα εκθετεις τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΟΥ θα γρυλιζεις
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ?
    ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΧΕΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ και ασε την γραφη .Σκραπας εισαι γιαυτο ΔΕΝ εισαι σε θεση να δεις που ειναι τα λαμογια ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΨΙΛΟΝ παναθεμα την βλακεια ΣΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιατί ένας σύμβουλος,πρέπει να ξέρει να αναλύσει ένα πρόχειρο πασάλειμμα με τίτλο προϋπολογισμός? Για έμενα κανείς λόγος,γιατί υπάρχουν εξειδικευμένοι επιστήμονες,που μπορούν να μου εξηγήσουν κάθε παγίδα,και κάθε κρυφή λεπτομέρεια.Υπάρχουν κρατικοί υπάλληλοι με πτυχίο δημοτικού,¨η ακομα και με πτυχίο ΑΕΙ,που μπορούν να μου τα εξηγήσουν λεπτομερώς,δεν με ικανοποιεί η εξήγηση? Θα πάω στο ΥΠΟΙΚ,και αν δεν μου φτάνει αυτό θα πληρώσω και έναν ιδιώτη.Αυτό το κουρελόχαρτο είναι σαν υπολογισμοί ανθρώπων του δρόμου που όλα είναι στον αέρα,και ίσως.Άλλα για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο αναλύσεως,ο Νομοθέτης του Καλλικράτη έχει βάλει ορους κι νόμους απαράκλητους,που αν δεν τηρηθούν κατά γραμμα,είναι αδύνατη η συζήτηση επί της ουσίας.Τι θελω να πω? Δεν μπορεί να γίνει συζήτηση του Προϋπολογισμού,την ίδια ήμερα με άλλα θέματα,άρα τυπικά δεν μπορεί να συζητηθ την 13/11/14,γιατί έχει δεκα προ ημερησίας και δώδεκα θέματα ημερησίας,και μετά τον Προϋπολογισμό,αυτό το απαγορεύει ο Καλλικράτης.Εχθές όλοι οι σύλλογοι παρέδωσαν επικυρωμένα τα καταστατικά τους στον Δήμαρχο όπως τα ζήτησε,για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σήμερα στην διαβούλευση? Είναι πολλά τα μικρά τυπικά προβλήματα,που κάνουν αδύνατη την συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό.Νομίζω ότι η Δημοτική Διοίκηση παγιδεύει,και αφήνει συνέχεια τον Δήμαρχο εκτεθειμένο,να φαίνεται γελοίος και πρόχειρος.Είναι αδύνατον ένας άνθρωπος όσο έξυπνος,και όσο να δουλέψει να τα σκεφτεί όλα,και για αυτό έχει ένα σύνταγμα υπαλλήλους να προβλέπουν,και να τακτοποιήσουν τα τυπικά θέματα,αυτοί τον αφήνουν έκθετο ακόμα και σε απλά τυπικά θέματα.Δεν προλαβαίνει ο άνθρωπος να φτάσει σε πολιτικά λάθη,γιατί δεν μπορεί να κάνει πολιτική,πρέπει να κάνει και τον κλητήρα,και τον γραμματέα,και όλα όσα αφήνουν αυτοί που πληρώνονται για αυτές τις απλές δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ αλλα απαρα κλητους ορους και νομους δεν γνωριζω Τι θελετε να πειτε?
    παρα κληση κανουμε στην εκκλησια.Η απλη καθαρευουσα αλλα και η δημοτικη εχει λεξεις οπως ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ(νομος)απαραγραπτο
    (δικαιωμα)απαρεγκλητο ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΩΝΥΜΑ
    ΑΠΑΡΑΚΛΗΤΟ δεν υπαρχει. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απλη παρατυπια ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ.
    Επισης το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ δεν δινει πτυχιο.Ειναι βασικη εκπαιδευση και δινει ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ οπως και ο στρατος δεν δινει πτυχιο.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ...ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
    Επι του θεματος συζητηση προυπολογισμου ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
    Γιαυτο ειναι εκει ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ και μερικοι ειναι πολυ εμπειροι Δεν ξερω πως θα ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ που χρειαζεται απαραιτητα η γνωμη της.Συνεδριασε ?
    Αυτο λοιπον που θελω να πω ειναι οτι θελει ΠΡΟΣΟΧΗ οταν γραφουμε για να ειμαστε ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ.ιδιαιτερα για θεματα που απτονται νομων και γνωσης διαδικασιων για να ειμαστε ΠΕΙΣΤΙΚΟΙ κυριε μου γιατι εγω ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ειναι οτι οι υπαλληλοι δεν ξερουν διαδικασιες.Ο Δημαρχος ομως ΞΕΡΕΙ κυριε μου γιατι οφειλει να ξερει ΑΠ ΕΞΩ ολο τον Καλλικρατη Διαβολε ειναι σαν το μνημονιο που υπεγραψε ο υπουργος χωρις καν να το διαβασει? ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ο νομος ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙ ΑΥΤΟς και να την ξερουμε καλυτερα εμεις .Αρα κατι αλλο συμβαινει για εμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μια στο καρφι μια στο πεταλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. SPECIAL REQUEST μεσω pepper DEAD 96.6 ΚΑΡΦΑΚΙ ΧΑΙΡΕ
    Σου το υποσχεθηκα Θα σε φερω πρωτοοοοοοοοο ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ .....εχεις ρευμαααααα δικε μου .Κλεισε την πορτα του στοματος σου γιατι θα πουντιασεις και θα παθεις ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ μεχρι την Πεμτη.
    Θα γενεις και εσυ ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ πολιτικα.
    Να ακους Λεοναρντ Κοεν οχι ΚΟΕΝ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.....αφου σας εθαψε απαξ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?
    ΑΚΟΥ ΣΤΙΧΟ ...
    i am slowing down the tune
    i never liked it fast
    YOU want to get there FAST
    i want to get there LAST

    BUT NOT LEAST .....

    it is because i am old
    it is not because I AM DEAD .....

    ΦΟΒΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
    POPULAR PROBLEMS ο δισκος να τον αγορασεις και να τον ακουσετε μαζι με την δικια σου ,Θα μαθετε πολυ περισσοτερα απο αυτον ΤΟΝ ΚΟΕΝ.

    Οταν θα ξαναρθεις θα σε ΕΞΕΤΑΣΩ .....στα αγγλικα γιατι Ελληνικα ΚΟΠΗΚΕΣ.Να ξεκινησετε και Γαλλικα ΤΑ ΦΥΣΣΑΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ...ΕΤΣΙ........ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οσοι παρακολούθησαν την διαβούλευση των δημοτών σήμερα, κατάλαβαν ότι ο δήμος Σπάτων - Αρτέμιδας, επιτέλους έχει ΔΗΜΑΡΧΟ...! Έξαιρετικά ενημερωμένος ο Δημήτρης Μάρκου, επί πέντε ώρες απάντησε για τα πάντα , χωρίς δεκανίκια επικοινωνιολόγων , όπως συνηθίζεται τελευταία από κάποια παράταξη , ή αντιδημάρχων , όπως γινόταν παλιά...! Σήμερα ξεχώρισε " η ήρα από το σιτάρι"... ο μεστός λόγος με απαντήσεις , από τις υστερικές φανφάρες...το μέτρο από την αμετροέπεια ...η γνώση από την παραφιλολογία ...ο σεβασμός στον δημότη σε σχέση με τον αποπροσανατολισμό , που με ασεβή τρόπο κάποιοι επιχειρούν..!!!Σήμερα ήταν μια εξαιρετική παρουσία του Δημάρχου , γιατί ήταν αληθινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Aυτο το live θα το δουμε?
    Ακρα του ταφου σιωπη ...επεσε στα 10 000 χτυπηματα και τους 4 σχολιαστες.....γιατι τοσοι ειναι αντε πεντε....που γραφουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ παριστανοντας το ΚΕΝΟ.....οχι το κοινο.....Αυτο .για να καταλαβει και ο πλεον ανιδεος περι τα τοιαυτα ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ....που εγινε το μπλογκ μια χαβουζα.......

    χαιρετε μελλοθανατοι....πατε για ..θαψιμο....να ξεκουρασθω και εγω μετα το φτυαρισμα....Οχι οτι πιστευω οτι δεν θα αναστηθειτε...απλα time out ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΥΡΙΟ Πεμτη θελουμε καρφακι live.
    Μην μας στειλεις Δημαρχο ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΡΑΦΑΚΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.
    Εξ αλλου μας το υποσχεθηκε. Εγραψε
    ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΤΗ που θα δωσω παρασταση.
    Αν τους αντεξει το σκοινι
    ΘΑ ΦΑΝΕΙ
    Υπαρχει εξ αλλου και
    ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ για οσους δεν αντεχει το σκοινι.ΟΧΙ Η ΣΚΗΝΗ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ μην τα μπλεξεις, προφορικα ειναι,δεν ειναι γραπτα.Γραπτα κοπηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ
    Θελουμε live ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΜΛΕΤ.
    να μιλαει κανεις η να μην μιλαει?ιΝα μιλαει η να γραφει?Ιδου η απορια...ΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Απο τις 10 του μηνος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑΜΕ ..........
    ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Oσοι παρακολουθουν το μπλογκ καταλαβαν τι τρεχει και με τις αναρτησεις και με τα σχολια.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
    Δεν γινονται ουτε επιτροπες διαβουλευσης ουτε ΤΙΠΟΤΑ.Καμμια συνταγη με πατατες η φαβα δεν εχει τουλαχιστον ?Η λακησαν και αυτες?
    Παντως η αληθεια ειναι οπως λεει και ο 1 25 οτι και απαλλαγηκαμε και ησυχασαμε και απο τα γρυλισματα και απο τα τσιου τσιου ...των αετοπουλων.Αυτο ειναι κατ αρχην ΚΑΛΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΥΛΙΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ .
    Να μεγαλωσουν και να πεταξουν ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ οχι να σαλταρουν στους ωμους του γκονζιλα γιατι δεν ξερουν που τα παει τα καυμενα.Τοσους εφαγε στο παρελθον με την απληστια του.
    Ο ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ και αν εγερασε
    και ασπρισε το μαλλι του
    πιθηκος επαρεμεινε
    πιθηκισια η κεφαλη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. τα προβληματα ξεκινησαν απο τοτε που χτυπησες και η μαμα σου αντι να σου πει"εισαι βλαμενο παιδακι μου"εκανε ντα το τραπεζακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αποψη γκονζιλα.........κανουμε ΝΤΑ ..........ΤΑ ΒΛΑμΜΕΝΑ .....ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ τα αγραμματα να παραμεινουν ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ..
    Ειπαμε στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙ
    Οχι σε μπλογκ ακομα και αν ειναι γκονζιλο ΓΗΠΕΔΟ.
    Πιθηκος επαρεμεινε
    πιθηκισια και η ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ακριβως οπως τα λες.Τιποτα νεο στον Δημο.Αλλαξε μονο μαρκου απο χι σε δελτα,και η μασσα μπουγκα συνεχιζεται κανονικα.Μαζεψε τα γεροντια τους αβαγνωσε την αρπαχτη Κατσαλιρου,την ψηφισε και μονη της η λουγκεα,και το ψεμα με φορτηγα.Ο Ψευτακοσ ακομα και οταν ορκιστηκε συνοπτικα,μην τον αρπαξουν,θυμηθείτε εκαινη την ωραια βλαχοφιεστα μονο με τους συγγενεις του,εταζε τα τοπικα θα θα θα θα,αλλα οχι και να δουν και να διαβασουν,και να πουν κατι για τα λεφτα,αυτος,με την μαρια,και τον χρηστο,κανονιζουν πως θα παιξουν τα νεα λεφτα.Ταξανε και στον Πακιστανοεκαβιποδηλατησουβλατζηεμακαντιδ,κατι και εκανε την τριπλη κολοτουμπα,πεταξε και την κοκολα στον λιγουρη τον ποθουλακα συχασε νομιζει.Δεν υπαρχουν σχολια πια μονο εισαγγελεας και για αυτον,ενα λαμογιο ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΑΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.....ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ Η ΜΑΙΜΟΥ ....
    Σκεψου τι θα παθει σε 5 χρονια....
    υγ ουτε που το διαβαζω τι γραφεις πλεον η παθηση σου παει πολυ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ποθανες και δεν θα αναστηθεις .....
    Τελειωσες μαγκα...
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝ ΣΧΟΛΙΑ.....Ριξε 10 000 χτυπηματα Μ@κ ιας ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Στα καθεστωτα ΚΙΜ ΙΛ ΜΑΡΚ υπαρχουν νεα? Μονο εκτελεσεις ΒΙΑ,και Τραμπουκοι.ΩΡΕΣ μετρα πλεον σα τα αδερφια του ΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μια φορα και εναν καρο ΕΝΑΣ ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕ κατι πουλακια που επεσαν απο την φωλια τους και πηγε να τους μαθει ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ..Ανεβηκε λοιπον σε εναψηλο δεντρο,ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ και πηδηξε....Ξεσηκθηκε το δασος ολο με την κραυγη και ετρεξε στο δεντρο.Και ειδαν ΟΛΟΙ τον γκονζιλα φαρδΙα πλατια σωριασμενο στο εδαφος και τα πουλακια τρομοκρατημενα ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ.
    Ετσι καταλαβαν ολοι ακομα καιτα πουλακια οτι ενας γκονζιλας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ .
    Τι γινοταν σημερα στον Γ οροφο της φωλιας ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ?Καλα βρε καρα ...να μην πω...ισογειο και τριτο νοικιασατε ?Να ανεβαινει ο αναπηρος χωρις ασανσερ (που για δετερη φορα που περασα δεν δουλευει) ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ και οι ενδιαμεσοι οροφοι βρωμα και αδειοι ?Τι καταλληλο μας ελεγες ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ?Εντελως ακαταλληλο ειναι αυτο που μας ΖΑΛΩΣΕΣ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑ....ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ .....που δεν θα ξεμπλεξουμε με δαυτη.Παντως ειχε MEETING ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ,Φυσικα δεν ξερετε τιποτα παλι.

    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...ΚΙΜ ΙΛ ΒΛΑΞ.......Εχασα και εγω τρια λεπτα μαζι του,Ευτυχως εγραψες λιγα πιο πολλα δεν τα διαβαζω καθολου.ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ξεχασαααα παλι Αριστο γειτονα ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕΣ?Βρε ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ ειναι τι συνεχιζεις να ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΕΙΣ ?
    Γραψε Ο ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ ολοι θα καταλαβουν την μαιμουδια ..ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΜΟΥΔΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤ Ω ΝΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Με τα τουτα και τα κεινα ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ μετετραπη στο .......ΤΣΙΑΟ.....περιοδικο για τους σταρ....και τα κοριτσακια.....
    ΤΣΙΑΟ ΓΚΟΝΖΙΛΑ ΤΣΙΑΟ......εσυ θα χασεις...χερι που δεν μπορεις να το δαγκωσεις γλειψτο.
    Εχω μηνυμα και για το καπαπιδι,Τι ειναι παλι οι ανοησιες που εγραψες στον βατραχο?Πρωτη φορα συμφνησα μαζι του.ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ....ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟς ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ να πεις τι μωρε?
    Απο ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΛΙ ΑΤΥΧΗΣΑΜΕ Μονος του προχωραει ο Δημητρης και ο θεος βοηθος.... Φαινεται οτι ζηταμε πολλα να υπαρχει ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.....γιατι ειναι απαραιτητη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΟΘΑΜΕΝΕ που δεν εξησες ποτε,Πρωτα ο ΙΛ ΜΑΡΚ πρεπει να καταλαβει οτι δεν ειναι αργομισθος οπως ηταν παντα,και πρεπει ο τεμπελης να δουλεψει και μαλιστα σκληρα.Αλλα ολα πια τελειωσαν,για τον ΙΛ ΜΑΡΚ γιατι ειναι φασιστας και το αποδειξε περιτρανα,τωρα θα του ερθουν οι παυσεις και οι αργιες,και μετα τα ΔΙΑΒΑΤΑ τον περιμενουν,γιατι εχει αρπαξει και χρημα απο εποχης Κατσαλιρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΣ
    ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ....Φαε μπανανες να μην πεινας .....ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΝΖΙΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΑΡΦΑΚΙ ΟΡΘΙΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Σαν αναγνώστης χρόνια του blog θα ήθελα να επισημάνω το άσχημο επίπεδο μεγάλου αριθμού σχολίων, μια κατάσταση που ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο και ακόμα δεν έχει σταματήσει και ας έχουν περάσει 5 μήνες από τις εκλογές.
    Εμφανίστηκε μια καινούργια ομάδα σχολιαστών, με ακραίες και άκρως υβριστικές παρεμβάσεις. Δεν κρύβω ότι στις εκλογές επέλεξα τον Δημήτρη Μάρκου ως Δήμαρχο θεωρώντας ότι ήταν η καλύτερη επιλογή σε σχέση με του υπόλοιπους υποψηφίους, αν και είχα κάποιες επιφυλάξεις για μέλη του συνδυασμού του. Τα αποτελέσματα των εκλογών κατέδειξαν ως Δήμαρχο τον Δημήτρη Μάρκου με ξεκάθαρο προβάδισμα, γεγονός που κάποιοι από τους πολιτικούς τους αντιπάλους δεν μπόρεσαν να αποδεχτούν γι’ αυτό και προέβησαν σε ενστάσεις. Κανένας από αυτούς όμως δεν βγήκε να πάρει δημόσια και φανερά την πολίτική ευθύνη, για αυτές τις ενστάσεις. Αυτό με στεναχώρησε όχι τόσο γιατί με νοιάζει η δημοτική αρχή και ας την ψήφισα, αλλά γιατί καταδεικνύει η κίνηση αυτή ένα πραγματικά προβληματικό στην λειτουργία του τμήμα της αντιπολίτευσης, που ουσιαστικά δεν έχει καταλάβει ότι οι εκλογές τελείωσαν, οι πολίτες αποφάσισαν και τώρα πρέπει να ασκήσει με προσοχή και πιεστικά, το θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης.
    Τώρα ως προς την ανωτέρω δήλωση την θεωρώ μια πολύ πρόχειρη τοποθέτηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως ο προϋπολογισμός, που χάνει τι όποια πολιτική της αξία με οξεία τοποθέτηση της στην αρχή του κειμένου. Δεν είμαστε «ανόητα κορόιδα» κύριε αυτοί που ψήφισαν την δημοτικοί αρχή, είναι χιλιάδες κόσμος, μάλλον πολλοί για είναι όλοι ανόητοι και αυτό το γνωρίζει η εκάστοτε δημοτική αρχή και σίγουρα δεν αποδεχόμαστε η αντιπολίτευση να μας αποδίδει εμμέσως τέτοιους χαρακτηρισμούς, ακόμα και αν τους προσδιορίζει στην συμπεριφορά της συμπολίτευσης.
    Θέλουμε και απαιτούμε σαν πολίτες αυτής της πόλης ακόμα και αυτοί που δεν σαν ψήφισαν, μια ισχυρή και παραγωγική αντιπολίτευση, με γνώση του ρόλου της, με στόχους και πορεία. Μια τέτοια αντιπολίτευση είναι για το καλό όλων μας. Καμιά διοίκηση δεν πρέπει να ενεργεί μόνη της. Από την εικόνα στην συζήτηση του προϋπολογισμού απογοητεύτηκα, από τις τοποθετήσεις και παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης. Υπήρχε μια έντονη προσπάθεια παρουσίας και όχι ουσίας. Εκτός από δύο τρείς παρεμβάσεις του πρώην Δημάρχου και κάποιες ερωτήσεις της Ντελάκη, όλη η υπόλοιπη συζήτηση ήταν απλώς για λόγους προβολής πολιτικής παρουσίας. Η ΑΝΑΣΣΑ ενώ έθεσε το θέμα των υπερβολικών πραγματικά τιμών στην ύδρευση, δεν μπόρεσε να το «στηρίξει», εκτιμώ λόγο ελλιπής προετοιμασίας και άγνοιας βασικών παραμέτρων, που εγώ σαν απλός πολίτης γνωρίζω. Από τα φοβερά, σύμβουλοι κατάγγειλαν απάτες του παρελθόντος, που οι ίδιοι είχαν ψηφίσει κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Συνέχεια……….
    Για την παράταξη που ψήφισα διαφωνώ με την τιμολογιακή πολιτική ιδιαίτερα στην ύδρευση. Περίμενα τοποθέτηση ότι στα θέματα με τις καταγγελλόμενες από τον ΔΗΡΙΖΑ απάτες θα ερευνηθούν. Επιπλέον πιστεύω ότι ξέρουν να μιλάνε και οι υπόλοιποι σύμβουλοι από κάποιους δεν ακούσαμε ούτε λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Mιας και η αντιπολιτευση ΑΠΛΑ ΦΩΝΑΣΚΕΙ ΑΣΧΕΤΩΣ νομιζω οτι μπορουν να ασκουν ουσιαστικη αντιπολιτευση οσοι ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ την παραταξη του δημαρχου.Το πολυπαθο θεμα ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΝΕΡΟΥ εχει τεθει απο την εποχη κατσαλιρου.Καιρος ειναι να ξανα τεθει. Οντως ειναιμεγαλη η τιμη σε σχεση με διπλανους δημους.Θυμιζω τους λογαριασμους πολλων μηνων μαζι θυμιζω τις επιστροφες που δεν εγιναν θυμιζω τα ρολογια μακ ταδε αλλα και τα ρολογια δημοτων.Ο αρμοδιος αντιδημαρχος πρεπει να κανει ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟς.ΥΔΡΕΥΣΗκαι η αντιπολιτευση να εχει ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και οχι καταγγελτικα ραβασακια της πλακας. σαν αυτα που στελνει εδω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αντιπολιυευση ειναι μονος του ο Μαρλαντης που μιλα κιολας,ο Κατσαλιρος και η συμμορια του,και η Πληρωμενη χρυση Λια ειναι αφανεις εταιροι του ΚΙΜ ΙΛ ΜΑΡΚ.Τα αλλα προσωπα ειναι στμπληρωμα του σκηνικου δημοτικο συμβουλιο .Οτι και να πεις οτι και να κανεις ο Ψευτοδημαρχος θα κανει οτι νομιζει.Με προτασεις δεν γινεται τιποτα.Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ειχε υποσχεθει οτι ο προυπολογισμος θα παει και στα ΤΟΠΙΚΑ τον εστειλε ΟΧΙ.Μην ψαχνεις δικαιλογιες συνεργος του Κατσαλιρου ηταν και τωρα ειναι αυτος Αρχισυμμοριτης,μονο με ΔΙΑΒΑΤΑ μπορει να μειωσουμε τα ενεργα μελη των συμμοριων,που τρωνε τα λεφτα μας,και την ΖΩΗ μας.Περιμενε τα Χριστουγεννα να ακουσουμε τον πανικο απο τα Σκυλομαγαζα για να καταλαβετε τι ΨΕΥΤΗΣ ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. αχουουουου ΤΟ .....ΠΑΙΔΙ......
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ....
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ........ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΡΑΦΕΙΕΙΕΙΕΙ .....ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΕΙΕΙΕΙ οπως σε βλεπουμε και εσενα!!!!!!!!!!!!!!!!! παιδιιιιιιιιιιι
    ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙ?ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ?
    Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΚΟΝΖΙΛΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ?
    Εχεις παθει τετοια αρρωστεια που ουτε σε 5 χριστουγεννα ,τοσα ειναι για τις εκογες ,ΔΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙΣ....
    Ουτε το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ να καθησει ολοκληρο με ολη την αγια τριαδα μαζι ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΧΕΣΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. τι θα γινει δεν εχει ΤΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΜΛΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ LIVE?ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ?ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΕΙΕΙ?Παλι επιστολη οικογενειακη μας στειλανε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΚΙΜ ΙΛ ΜΑΡΚ ο απολυτος δικτατορας ολων των εποχων... Ο πιο φασιστας δημαρχος που περασε ποτε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΕΝΕΚΕ ΤΕΛΙΚΑ.....ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αν οι παρεμβασεις του Μαρλαντη θεωρουνται αντιπολιτευση σωθηκαμε ολοι μας. Προχειρα κακογραμμενα κειμενα χωρις ουσιαστικα θεματα. Καλα τους λενε εδω μεσα ποια ειναι τα σοβαρα θεματα οι αναγνωστες γιατι αυτοι εχουν χασει τον δρομο τους λογο απειριας και ελλειψης βασικων γνωσεων για τα δημοτικα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ
    ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΜΙΑ
    ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΟΜΑΧΙΕΣ ΑΝ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΙΠΕ , ΑΝ Ο... Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. O Mαρλαντης ειναι μαι ψηφος στα χαμενα.εκεινο το κτηνος ο Δημητρης σας που ηθεέ να γινει Δημαρχος για να πλουτισει,και εγινε,ελεγε ο ΨΕΥΤΗΣ οτι εχει επιτελειο,ποτ ξερει(να κλεβει?) και διαφορα τετοια γελοια.Μετα απο 5μηνες μονο σκορπαει δημοσιο χρημα να πληρωσει προσωπικα γραμματια.και στο τελος ουτε να σχεδιο κλοπης δεν ειχε,εφερε και ψηφισε του συνεργου του Κατσαλιρου.Στον Δημο για ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ φταιει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,και ο σημερινος δεν ειναι ουτε Τυρακης,ουτε Κασιμης,εναι ενα αναπηρο ΛΑΜΟΓΙΟ,που εβαλε ακομα και την γυναικα του στο πει ρολ του δημου.Και ακομα δεν περπατησε σερνετε στα πατωματα σκεψου να σηκωθει,τι θα αρπαξει με την οικογενειακη του συμμορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Και αυτο σηκωνει αρση απορρητου.
    ΚΛΕΦΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΛΠΚΛΠ ΚΛΠ
    Και αυτο δεν ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ απο τους διαχειριστες ...αρα πανε γυρευοντας να γινει ΝΕΟ ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ,Γιατι δεν μπορεινα μην ξερουν ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ .Αρα αδιαφορουν για τις συνεπειες.....κατ εξεκολουθηση
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ .ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ κατα νομο.και βεβαιως και ο ΜΟΝΙΜΟΣ σχολιαστης.....αυτος βεβαια μπορει να απαλλαγει λογω βλακειας ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕς πως να το κανουμε ......
    Να δεχθουμε οτι η ενημερωση ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ?Εν ταξει κατι ΧΟΝΤΡΑ τους ξεφευγουν στις επικεφαλλιδες αλλα τοοοοοοσο πια αγραμματοι...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.
    Απλα δυσφημουν την Ελληνικη γλωσσα που δεν μπορει να σηκωθει και να τους μυνησει για ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Και αυτο το σχολιο 8 16 ειναι για αποσυρση ....
    ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ οπου φτυνουν και βριζουν ΑΣΥΣΤΟΛΑ και οι υπευθυνοι κοβουν μονον ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ προσωπο .
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.....Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ποθαμενε ειναι απλο,εσυ κανεις και τον ειδικο,κατω κατω στην σελιδα εχει μια φορμα γραφεις τι σε ενοχλει,και το σβηνει το σχολιο αν σε ενοχλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΠΟΘΑΜΕΝΕ πραγματικα,εδω ηταν στημενη προβοκατσια,εγραψε το τσιρακι του ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ το υβριστικο σχολιο το αφησε μερικες ωρες-μερες,δεν το προσεξα,και τα εσβησε ο ιδιος για να μην βρουν το ηλεκτρονικο του αποτυπμα.Αφου ειναι νταηδες και λαμογια σαν τον δημητρακη κλασομπανιερες.Ειναι δυσκολη η πολιτικη,αλλα η ψηφιακη εποχη πολυ δυσκολη για ακατοικητα σαν το δικο σου περιπλανομενε ορθογραφε,της κοτας.Αλλα παντα σε σεβομαι γιατι το πολεμας εστω με χαλικια,εισαι αγωνιστης.Η ΗΤΤΕΣ σου ποτε δεν σε εκαναν ηττοπαθη,και αυτο στο αναγνωριζω και σε σεβομαι.Λιγους τετοιους μλκς να ειχαμε που να πιστευουν αυτο που κανουν σαν και εσενα θα ειμασταν ολοι καλυτερα.Αλλα εχουμε γεμισει ψωμολισσες που για το χρημα,και την καρεκλα ζουν την ζωη τους την φτηνιαρα.Διαφωνω σε πολλα με εσενα αλλα σε τιμω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αποριας αξιον πως ενας που αποκαλει τον αλλο
      κοτα μ@κακα κλπκλπ τελικα γραφει οτι ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ.
      Εχουν χασει πια το νοημα τους οι λεξεις.
      Επειδη λοιπον Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ αξιζει μεγαλυτερου σεβασμου απ οτι οι ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
      Ειναι μεγαλη προσβολη να σε σεβεται μια μαιμου.
      μηπως χρειαζεται να συμπληρωσω την φορμα οπως προτεινει η μαιμουδιτσα ?Αν ειναι αναγκαιο να το κανω .Αν δεν ειναι ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΣΒΥΣΤΕΙ.Τοοοοοσααααα μου εχετε σβυσει να μην ζητησω και εγω ανταποδοση ΤΗΣ ΧΑΡΗΣ?

      Διαγραφή
  80. βρε αντε χασου που με τιμας.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΟΥ
    ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ .ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΕΛΛΗΝΑΡΔΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ συνδιασμενη με απυθμενη βλακεια Σε θεωρω ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΡΡΩΣΤΟ ΨΥΧΙΚΑ Αυτο ειναι το επιεικεστερο που μπορω να πω για εσενα .ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΩ.
    Δεν εχεις ιδεα ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΓΚΑΦΩΣΗ και ουτε θα μαθεις ΠΟΤΕ δημοκρατη του κ..λου.Ασε λοιπον αυτους που μπηκαν μεσα για ιδεες και κω...τριψου ΕΚΕΙΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ γιαυτο σου γραφω στην διαλεκτο σου λυγαρια.....
    ΓΚΕΚΕ ΜΑΧΑΛΟΜΑΓΚΑ...που σου κανανε προβοκατσια τρομαρα σου .Ποιος ασχολειται μωρε με τα ορνιθοσκαλισματα σου ?Επειδη διασκεδαζουμε με το τι κυκλοφορει νομιζεις οτι σε υπολογιζουμε κιολας ?Αν χρειαζεται αρση απορρητου ειναι για πιο σοβαρους εσυ θα εισαι η αφορμη ηλιθιε.....η μπουζουριερα να πουμε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Επιβεβαιωσες ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ με το σχολιο σου στο ατυχημα .Αυτο που δεν ειχα καταλαβει ειναι οτι ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ που εχεις εισαι και ΜΑΖΟΧΑ.
    Σου γραφω λοιπον για τελευταια φορα ΕΔΩ σεβομενος την κοπελλα με το ατυχημα.Αυτην που ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙ που θα μου πεις οτι με σεβεσαι.ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙς ,που ουτε να σε πατησουν δεν αξιζεις γιατι θα βρωμισουν τα παπουτσια τους.Παλι γραφω στην ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΣΟΥ μπας και καταλαβεις τιποτα ορνεο που μυρισες πτωματιλα και ορμηξες να αρπαξεις κανενα κοκκαλο ξεφτιλοαντιπολιτευσης πιθηκε του γκονζιλομπλογκ....Το μονο που λυπαμαι ειναι που αναγκασθηκα να σου γραψω ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΩΞΙΜΟ που καταλαβαινεις.Και αν δεν σου αρεσει ζητα ΕΣΥ αποσυρση του σχολιου μου εγω θελω να ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. μαλλον τα μπερδεψες ποθαμενε δεν εχω κανει κανενα σχολιο εαν θες το πιστευεις με το ζορι δεν γινεται εγω απλα διαβασα το σχολιο του ατυχηματος και ειπα οτι συμφωνω μαζι σου!!!ποσο ποιο απλα?ουτε ειρωνικο ηταν ουτε σε δουλευω!!!!απλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ
    το σχολιο 17 Νοεμβρ 10 57 και 18 Νοεμβρ.5 02 (ΑΤΥΧΗΜΑ)τα εγραψε το ιδιο ατομο .Αν δεν εισαι εσυ γιατι πεταχτηκες?Εχετε μια ωρα διαφορα μην μου πεις οτι ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.το 5 02...ΓΙΑΤΙ !!! απλα δεν σε πιστευω.Δεν πιστευω οτι εσπευσες χωρις να διαβασεις καν τα αλλα σχολια να μου πεις οτι συμφωνεις μαζι μου σε αλλη αναρτηση Μηπως με σεβεσαι και εσυ? Αυτο γιατι οι ανορθογραφιες σας ειναι ακριβως ιδιες....ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ εσενα και του σωσια σου στην ανορθογραφιο.....Ποιος μωρε ΕΙΣΑΙ που και οι δυο γραφετε με τα ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΑΘΗ .ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.Κατσε εκει που εισαι και εγω εκει που ειμαι και μας χωριζει ΑΒΥΣΣΟΣ
    Ασε λοιπον τα τα χαμου κοσμια. Οτι εγραψα ισχυει ΓΙΑΤΙ Η ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.Εσυ μπορει να κανεις λαθη και να γραφεις οτι σου κατεβει, ομως καποιοι αναγνωριζουν περι τινος προκειται.Αντε ξανα αρχισες τα θαυμαστικα τα ειχες κοψει.ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΠΑΛΙ ?
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.κυνηγα τον Δημητρη σαν παρατημενη γκομενα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ε τι να σου πω εχεις προβληματα ψυχολογικα!!!εχεις θεμα μεγααααλο!!!μαλλον νομιζεις οτι ολοι σε κατατρεχουν!!!γιατι τελικα να σου πω κατι?εσυ εισαι αυτος εδω μεσα που γραφει και απανταει τελικα μονος του!!!!!!ΥΓ ετσι και για το ερωτημα γιατι πεταχτηκα και απαντησα?γιατι απλα ειχες δικαιο!!!εστω και για μια φορα για μενα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8 Νοεμβριου 7 59 = 18 Νοεμβριου 7 03 = 18 Νοεμβριου 9 05...και αλλα τοσα σκορπια ΣΧΟΛΙΑ...πεταμενα ως ανωνυμος ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΘΗ .εεεεεε πΙΑ.μπλογκιτες μου τον ΒΑΡΕΘΗΚΑ......Δεν μαθαινει ουτε ορθογραφια ουτε λογικη ουτε ΚΥΡΙΩΣ... αξιοπρεπεια αλλα και σεβασμο ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ .Αυτης που κοκκαλα δεν εχει μα κοκκαλα τσακιζει. Αφηστε το να μονολογει και να λογοαυνανιζεται μονο του......
      Εμεινα τελευταιος να κλεισω ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ....
      Και υστερα ηρθε Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.....να συμπληρωσει την εικονα σηψης.

      Διαγραφή
    2. Παλιανθρωπε βγαλε την κουκουλα ανανδρε βλακα. Σαν τους προδετες της κατοχης

      Διαγραφή
  85. ΠΟΘΑΜΕΝΕ Η ΚΑΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΕΑ ΝΕΚΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.Ο ΚΙΜ ΙΛ ΜΑΡΚ Η ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΕ ΝΟΜΟΤΥΠΑ Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 29 ΗΜΕΡΕΣ,ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ,ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ Κ@Λ@@,ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ ΠΡΙΝ 4-5ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΡΘΕ,ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΒΡΟΧΗ? ΠΟΘΟΥΛΑΚΑ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΦΑΚΙΑ?"ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ" ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Χ3ΣΤ3Κ@Ν3 ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ? ΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕ ΦΥΤΕΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ.ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΑΚΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΜΟΝΟΣ,ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ? ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΤΡΑΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΦΑΡΕ
      ΜΕΤΡΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥΚΑΝΕΙ
      1735 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙ 3 ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΑΛΕς 5 205 Μ@ Κ@ ΚΙΕΣ ΘΑ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙΣ
      Κα ΜΟ ΡΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ
      ΦΥΤΕΥΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΗΝΥΣΗ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΕΕΕΕΕΕ
      ΡΕ ΣΥ ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΗΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ

      Διαγραφή
  87. ε ρε γλεντια!!!αγαλι αγαλι γινετε η αγουριδα μελι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Το μεγαλυτερο λαθος πολιτικο και επικοινωνιακο ειναι η υπαρξη των υβριστικων σχολιων σε μια πολιτικη αναρτηση. Χανει η παρεμβαση ολη την αξια και σημασια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Για εμενα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ αυτο που βλεπουμε .ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , τοτε οντως εχουμε χασει και τα αυγα και τα πασχαλια,Ειναι μπλογκοκουβεντες λιγο χειροτερες απο τις συνηθεις.Οποιος τις στελνει εδω και μαλιστα ετσι γραμμενες, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .Κανει επικοινωνιακη πολιτικη του εαυτου του σε πολιτικο γηπεδο και μαλιστα ΣΕ ΚΕΡΚΙΔΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ.ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και αυτη υπαρχει ΠΑΝΤΟΤΕ για οποιοδηποτε μελος μιας παραταξης ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΙΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ειναι ομαδα .Δεν μπορει να παιζει ο καθεις προσωπικα παιχνιδια γιατι θα φανε πολλα γκολ,.και απλα ακουστηκαν τα γιουχαισματα, με τα πρωτα ΑΣΧΗΜΑ ΦΑΟΥΛ ενος παικτη.Κατα την γνωμη μου ΚΑΗΚΕ ενας παικτης με κοκκινη καρτα.Απλα εμειναν με την σκια και οι αλλοι μεχρι να ερθει η σειρα τους να προκαλεσουν γιουχαισμα η χειροκροτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Εμεις φιλαρακο εδω δεν κανουμε πολιτικη.Αλλα ο ΔΜαρκου καθε μερα καθε ωρα δειχνει ποσο λαμογιο ειναι.Γιατι πρεπει εμεις να κανουμε πολιτικη;και μαλιστα κυριλε;Εχουμε βαρεθει ΜΑΡΚΟΥΣ ΤΟΥΝΤΕΣ ΤΥΡΑΚΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΕΥΤΕΣ.Αλλα αυτος εδω δεν εχει προηγουμενο,ειναι φασιστομουτρο καναγιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΡΙΧΤΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟ ΠΟΣΟ ΚΥΡΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ.ΣΤΙΛΙΑΡΙ ΚΑΙ ΒΙΤΣΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Εσεις εδω ειστε χουλιγκανοι που ξεφτυλιζετε την ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ εξ ολοκληρου αφου δεν μπορει να σας μαζεψει
    ΕΜΑΣ ΣΚΟΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ
    11 12 =11 15 ο εξης ΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Η βλακεια ειναι οτι δεν καταλαβαινεται οτι σας κεντριζουν για να γραφεται και να σας εκθετουν περισσοτερο. Θα φορτωθει μια ολοκληρη παραταξη τον καθε γραφικο υβριστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Ο ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ Δ.ΜΑΡΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ.ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΟΘΑΜΕΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Διπλωματία είναι η τέχνη να επιτρέπεις στον άλλο να κάνει το δικό σου.
    Η ευγένεια αξίζει πολλά και δεν κοστίζει τίποτε.
    Δύο βασικές αρχές που δεν τις γνωρίζεται και δεν θα τις μάθετε ποτέ.
    Για αυτό πάντα θα τρέχετε πίσω από ένα ''τενεκέ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου