Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Ψηνάκης ετοιμάζει τους «Μαραθώνιους Αγώνες»

Ο Ψηνάκης ετοιμάζει τους «Μαραθώνιους Αγώνες»
Παίζει φούλ... επίθεση
«Φουλ» επίθεση θέλει να παίξει ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, για αυτό και μαζί με τον Σπύρο Λιβαθινό -πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Μαραθώνα αλλά και παλιά δόξα του ποδοσφαίρου- συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, 17.09.2014 με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό.

Ο δήμαρχος παρουσιάζει πλήρη φάκελο με τις μεγάλες διοργανώσεις που θέλει να φιλοξενήσει στην ιστορική πόλη, ανάμεσα στις οποίες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr είναι και οι «Μαραθώνιοι Αγώνες» σχεδόν για όλα τα αθλήματα, κάτι σαν νέου τύπου... Ολυμπιάδα, οι οποίοι αναμένεται να προσελκύσουν όχι μόνο χιλιάδες επισκέπτες αλλά και πολλούς επενδυτές στην περιοχή.

Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει στον Μαραθώνα την ερχόμενη άνοιξη, είναι το Πανευρωπαϊκό Grand Prix Τοξοβολίας, που θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας.

6 σχόλια:

  1. Το οτι ο κος Ψινάκης έκλεισε το κλειστό γήπεδο-προπονητήριο Μαραθώνα αφήνοντας 200 και πλέον παιδιά χωρίς προπονήσεις επειδή θέλει να χρησιμοποιήσει το γήπεδο σαν αίθουσα δημοτικών συμβουλίων για να μπόρει να δέχεται εκεί τις κάμερες των καναλιών και τινάζοντας στον αέρα τον αθλητικό σύλλογο του Μ.Ε.Σ.ΜΑ δεν φαίνεται να τον απασχολεί....και μετά μιλάμε για αθλητισμό....ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΨΙΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΕ.Σ.ΜΑ. φέρνει τουρίστες; Όχι. Άρα τι ζητάτε; Έτσι θα γίνουμε .... Ριβιέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΤΣΙΤΣΙΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ
    ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ GAY PARADE ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΡΕ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ.ΚΑΛΑΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΨΙΨΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΟΙ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι το κλειστό γυμναστήριο δεν είναι κατάλληλο για τέτοιου είδους αθλήματα,ούτε που το σκέφτεται κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΕΤΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ,ΙΑΤΡΟΙ,ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΤΑΦΟΙ,ΚΛΠ.ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΝΗΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ...ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ...ΒΡΗΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ,ΑΝ ΟΧΙ ΜΟΚΟ.ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ,ΤΟ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο "μη με λέτε Δήμαρχο" καλά κάνει! Σε ένα λαό που αποτελείται από κάφρους, ως αρχαίος Ρωμαίος Αυτοκράτωρ διοργανώνει Μαραθώνιους Αγώνες και Grand Prix τοξοβολίας ακολουθών κατά γράμμα το περίφημο "'Αρτον και Θεάματα" λες και έχει λύσει όλα τα άλλα σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή. Για τον δε ΧΥΤΑ, ούτε κουβέντα θυμίζοντάς μας το γνωστό τραγουδάκι "κρατάς κρυμένα μυστικά και ντοκουμέντα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου