Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 15.11.13 - Δ.Σαρρή, εκ μέρους της 'Ομοσπανδίας'


Δήμητρα Σαρρή: "...φτιάξαμε μόνοι μας ένα έγγραφο" - έδωσε μια πολύ διαφωτιστική, κατατοπιστική και ακέραιη ανάλυση της κατάστασης και νομικής υπόστασης της
'Ομοσπονδίας'. Υπάρχει ΜΟΝΟ για την Νομαρχεία...
Δεν πληρεί τις νομικές προϋποθέσεις, πολλές παρατυπίες και παραδοχή της αδράνειας της παλαιάς 'Ομοσπονδίας'.
Πολλά τα ερωτηματικά...για την ανοχή του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής να επιτρέπουν ένα τέτοιο φορέα, τόσο ξεκρέμαστο να διαδραματίζει τόσο σημαντικό ρόλο στα τοπικά δρώμενα.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

53 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΩΔΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΤΩΔΙΚΕΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ.Ο ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μαθετε καλυτερα.Να ζητατε δικαστικο αντιπροσωπο για τις εκλογες σας για να μην γινεστε ΡΕΖΙΛΙ.Ουτε εσεις ουτε οι προηγουμενοι πραξατε τα δεοντα.Τωρα εκτιθεστε και οι δυο.Επισης παραδεχεστε με εκεινο το ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,οτι υπαρχουν και αλλοι λογοι που πηγαινεις πρωτοδικειο .Αρα ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΕ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και μας ΕΚΠΟΛΙΤΙΖΕΤΕ......ως ιθαγενεις που ειμαστε......?ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΖΩ σημαινει φερνω τον πολιτισμο στους αγριους.Ιεραποστολη στον Αμαζονιο της Σπαταρτε μνησιας ...με τερλεγκεια γλεντια σε υδροβιοτοπο που διπλα του ΟΖΟΥΝ κατακαλοκαιρο τα γεματα βρωμονερα φρεατια ,,δεν εκ πολιτιζει.ΕΚ ΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ .Το θεμα σας δεν νομιμοποιειται απο τοπικα συμβουλια και απορω γιατι πηγατε εκει .Απλως μας προσφερατε αλλη μια ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ , του γνωστου θιασου με ΕΚΤΑΚΤEΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ στην επιθεωρηση που παιξατε ολοι.Μην μου πειτε οτι αυτο το συμβουλιο μας ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕ με αυτα που εγιναν .Αν δεν ειναι για γελια ειναι για κλαμματα κυρια μου αυτα που ειδαμεκαι τα προκαλεσε μια ομοσπονδια που ευαγγελιζεται τον δυστυχο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    Καλήμερα σας και ευχομαι ταχεια φωτιση στην ιεραποστολη σας ,διοτι πιστους, δεν βλεπω να προσελκυετε με τετοια εργα,Μεταφερετε , στον ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟ ΣΑΣ ,οτι πολλοι ιθαγενεις εχουν δικο τους πολιτισμο ΕΛΛΗΝΙΚΟ και τους αρκει.Δεν χρειαζονται εκπολιτιστες.Αν παλι θελετε να παιξετε Αριστοφανη στο τοπικο ΕΕΕΕΕΕ ρωτηστε και κανεναν ειδικο πριν ανεβασετε ΟΡΝΙΘΕΣ...μην αυτοσχεδιαζετε.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΡΝΙΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ που ειναι αλλο ειδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με τον σχετικό Αστικό κώδικα: (Άρθρο 84 - Εγγραφή τροποποίησης του καταστατικού): «Κάθε τροποποίηση του καταστατικού ισχύει ΜΟΝΟ αφού εγγραφεί στο βιβλίο (του Πρωτοδικείου) σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 79,81 και 82.» Πρόκειται για τις διατάξεις που διέπουν και την έναρξη του συλλόγου ή ομοσπονδίας. Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας πείσει.
    Και μην ξεχνάτε «Άγνοια Νόμου» δεν δικαιώνει.
    Όσο γιατί το 2009 δεν συστήσατε νέα Ομοσπονδία ο λόγος είναι προφανής.... Ας μην τον δημοσιεύσουμε είναι πάλι προεκλογική περίοδος, όπως τότε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα αυτη η Ομοσπονδια δεν εχει προεδρο; Γιατι μπηκατε μπροστα κα Σαρρη και μιλησατε; Γιατι δεν παραπεμψατε το θεμα να ερωτηθει η Προεδρος; Γιατι πηρατε την υποθεση επανω σας και με οσα ειπατε εκθεσατε ανεπανορθωτα την ανυπαρκτη νομιμοτητα της Ομοσπανδιας;
    Τοσο πολυ διψατε για δοξα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είσαι εσύ;Καινούργια;
      ;Ραφτοπούλου;Σαρρή;Ζήση;Γιώτα;
      Μωραιτη;Αλβανή;Κύπρια,Κρητικία;
      Πάντως τοπικο νούμερο δεν εισαι
      Τι θές απο μας; ψήφο και εσυ;

      Διαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ψηφο συλλογη,απο τα ανθη της Αρτεμισιας μπορει να γινει επικινδυνο σπορ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ.Οθεν ειναι καλυτερα να προστατευουν την βασιλισσα της Κυψελης οι μελισσες εργατριες.Αυτο κανουν ΑΓΑΠΗΤΗ ASPASIA.Aν καποιες εργατριες θεωρουν οτι ειναι καταλληλες για βασιλισσες,ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ.ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΚΑ ΣΑΡΡΗ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ? ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρόβλημα δεν είναι τι είπε ο Λάμπρου αλλά η Σαρρή η οποία στην ουσία παραδέχτηκε ότι η Ομοσπονδία δεν ακολούθησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες ενεργοποίησης! Δηλαδή δεν είναι νόμιμη! η Ομοσπονδία συμμετέχει σε όργανα του Δήμου(Επιτροπή Διαβούλευσης) χρηματοδοτούνται διάφορες δράσεις και της παρέχεται οίκημα από τον δήμο όλα αυτά με λεφτά των δημοτών. Εξαιτίας της αμφισβήτησης της νομιμότητας της κινδυνεύουν με ακύρωση πράξεις και ενέργειες της. Απαιτείται σοβαρότητα από μέρους της. Η πρόεδρος της η Ραφτοπούλου είναι και δημοτική σύμβουλος απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή γιατί κατέχει και θεσμικό ρόλο. Η συμπεριφορά των μελών της μέσα στο Τοπικό συμβούλιο απαράδεκτη! Φωνές διακοπές απειλές! Έμεινα άφωνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λουκετο στην παρανομη ομοσπονδια αμεσως!! ¨οσο για την φιλόδοξη πρόεδρο της πρέπει ο Μάρκου να την διαγράψει από την παραταξη του αν θελει να δει την ψήφο μας. Αηδια καταντησαν οι Raft οικογενειακώς.... όπου δουν σύλλογο και σωματείο τρεχουν να χωθουνε. Σας σιχαθηκαμε ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Πρόεδρος ειναι η γουρλομάτα η Ραφτοπούλου,δεν την 'εχεται "φίλη" στο ΦουΜπου;Μπητε στο προφιλ της Προεδρου,και θα σας λύση,κάθε απορία,η ίδια Προσωπικά.Ποιά είναι τα ενδιαφέροντα της,τα χόμπυ,οι ασχολίες της.Έχει και φωτογραφίες ανάλογες,για του λόγου το ασφαλές,για να μην γίνη καποια παρεξήγηση.Ομιλιτικωτατη με Αγένεια,και χωρις Φωτογένεια.

      Διαγραφή
    3. Καλα βρε μπογια ,μαζευεις και απο το φατσοβιβλιο σκυλια ?ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ που θα χασουμε χρονο να δουμε την Βουγιουκλακη προεδρο με ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΑΖΙΑ.ΤΟΥ 50.Ασε μας δεν μας νοιαζει το concept..Aς χορευει και κατσιρλαμα στο ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΦΑΤΣΟ ΠΟΣΤΟ.Το αλλο ποστο της ομοσπονδιας μας νοιαζει ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΕΤΣΙ.

      Διαγραφή
  10. Για να βαλουμε τα πραγματα στην σωστη σειρα
    ο αστικος κωδικας αρθρο 96 λεει πως οταν μια ομοσπονδια η συλλογος βρισκεται σε ΑΔΡΑΝΕΙΑ οπως παραδεχονται οι πρωην εκπροσωποι της νομιμης ομοσπονδιας, για να γινει ενεργοποιηση εκ νεου οι διαιδκασιες που ακολουθουνται ειναι 1, προσφυγη των ιδρυτικων μελων 1/4 για να παρουν εντολη απο το πρωτοδικειο/ειρηνοδικειο για την συγκροτηση γενικης συνελευσης, ο πρωτοδικης οριζει ενα προεδρο για να καλεσει γενικη συνελευση των μελων που προσφυγαν, 2.οταν γινει η γενικη συνελευση (νομιμοτητες συλλογων κτλ) μετα τον σχηματισμο προεδρειου , ο πρωτοδικης διατασει το προηγουμενο Δ.Σ να παραδωσει ολα τα σχετικα βιβλια , σφραγιδα , κτλ στο νεο Δ.Σ και 3.υπογραφεται πρακτικο παραδοσης-παραλαβης ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ που φυσικα δεν εγινε απο την σημερινη ονομαζομενη ομοσπονδια, που στον πανικο της προσπαθει να αλλαξει το καταστατικο , που δεν της ανηκει, Οταν λοιπον ειχα θεσει στην Γενικη συνελευση ως μελος και εκπροσωπος του συλλογου Αγ Νικολαου , αλλα και στα συμβουλια, οι κυριες και οι κυριοι του .Κεντρικου συμβουλιου , σφυριζαν αδιαφοροι, οταν ζητησαμε την νομιμοτητα της ονομαζομενης ομοσπονδιας απαντουσαν με αστεια επιχειρηματα. καποτε εγραψα σε καποιο blog οτι οχι μονο δεν εχουν διαβασει το καταστατικο, αλλα και εαν το εχουν διαβασει το ερμηνευουν κατα το δοκουν. Αυτη ειναι λοιπον λυπηρα κατασταση της Ονομαζομενης Ομοσπονδιας, επισης θα ηθελα να δωσω αλλο ενα δειγμα της δημοκρατιας που επικρατει σε αυτη την ομαδα , πιστευω να ειδατε στα video που κυκλοφορησαν πως οταν καποιος εχει αλλη αποψη , πως πεφτουν επανω του και ειναι ετοιμοι να χειροδικησουν , οι συλλογοι παραμενουν στην ονομαζομενη ομοσπονδια να χαιρονται τους εκπροσωπους τους που παρευρεθηκαν στο Τοπικο συμβουλιο την Παρασκευη 15-11-2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί ο διαπρύσιος κήρυκας της Δημοκρατίας, της ευνομίας να μας απαντήσει σε μία και μοναδική ερώτηση;
      Εάν εξελέγετο Πρόεδρος ή Γραμματέας, η Ομοσπονδία θά ήταν σύννομη;;;
      "Φτωχό το πνεύμα! Φτωχός ο λόγος!!! Πλέον φτωχές όμως οι δικαιολογίες

      Διαγραφή
    2. Μπορεί ο διαπρύσιος κήρυκας της Δημοκρατίας, της ευνομίας να μας απαντήσει σε μία και μοναδική ερώτηση;
      Εάν εξελέγετο Πρόεδρος ή Γραμματέας, η Ομοσπονδία θά ήταν σύννομη;;;
      «Φτωχό το πνεύμα! Φτωχός ο λόγος!!! Πλέον φτωχές όμως οι δικαιολογίες

      Διαγραφή
  11. Ο κ. Βλάχος είπε τα πράγματα όπως είναι. Δυστυχώς η όλη υπόθεση τείνει να γίνει εκτός από γελοία και επικίνδυνη για όσους έχουν άλλη άποψη από την "ομαδα". Καλά η Ραυτοπούλου τι λέει για όλα αυτά? Γιατί έχει εξαφανιστεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΑΖΕΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ , ΑΥΤΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ

      Διαγραφή
    2. Η κα Ραφτοπούλου είναι πάντοτε παρούσα, και καλώς ποιούσα!
      Αλλοίμονο αν απαντούσε σε όσα αναφέρονται στο όνομά της.
      Φτωχοί μου "Γραμματείς και Φαρισαίοι" γνωρίζεται πως το δένδρο είναι καρποφόρο γι αυτό και το πετροβολάτε συνεχώς!
      Μάταιες όμως οι προσπάθειες
      μάταιων ανθρώπων!!!!

      Διαγραφή
    3. Κατά την γνώμη σου, Ανώνυμε/η, το κορίτσι ειναι υπεράνω, των πληβείων, κούνια που σας κούναγε.

      Διαγραφή
    4. Ποιος αναφερεται στο ονομα της,μπλογκιτη?Στην ιδιοτητα της ΠΡΕΟΕΔΡΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ αναφερονται ολοι .Το τοπικο συμβουλιο Αρτεμοδος ειναι ο ΚΑΘΕΝΑΣ κατ εσενα?Η προεδρια ειναι ιδιωτικη η οικογενειακη της υποθεση?Για μαζευτειτε γιατι εχετε εμπλεξει τα οικογενειακα σας με τα θεσμικα.Τα πρωτα δεν μας αφορουν.Τα δευτερα μας ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΜΑ.
      Ματαιοι εισθε αν νομιζετε οτι εκπροσωπειτε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.και απο το υψος της μεγαλοσυνης σας,ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗ

      Διαγραφή
    5. ΤΟ "ΚΟΑΛΑ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.. ΜΟ….ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Ο" ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΗΛΙΚΙ,Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΤΟ ΚΟΑΛΑ,ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΛΥΨΕΙΣ;ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ "ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ" ΣΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ,ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΛΩΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ!ΧΑΧΙΧΟΧΑ

      Διαγραφή
    6. Μεγάλα βαθυστόχαστα λόγια, τόσο κόπος για να υποστηριχτεί η Ραφτοπούλου! Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να απαντήσει σε θέματα που έχουν προκύψει από τα ίδια του τα μέλη, για ένα σύλλογο που είναι Πρόεδρος! Η στάση των μελών στο Τοπικό Αρτέμιδος φασαρίες φωνές οι απαντήσεις που δώσανε απλώς μεγάλωσαν και άλλο το θέμα! Η σιωπή δεν είναι πάντοτε προς όφελος αυτού που σιωπά! Στέλνει επιστολές προς τον Δήμο υπογράφοντας ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας για σοβαρά θέματα όπως το ΚΕΛ δεν μπορεί να διεκδικεί θεσμικό ρόλο για μια σύννομη Ομοσπονδία εκτίθεται!

      Διαγραφή
    7. Για μια ΜΗ συννομη εννοειτε προφανως,Αν ηταν συννομη δεν θα υπηρχε προβλημα.Για την κ Προεδρο θελω να υπενθυμισω την λαικη σοφια
      Τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους....
      ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ καθε στιγμη με καθε σου ενεργεια.

      Διαγραφή
  12. kyrie blaxo to dekembrio to 2012 eisastan sthn omospndia kai psifhsate den eitan paranomh tote h omospnodia ayta poy kaneis ta kseroyn ekei sta grafeia toy siriza poy pas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kyrieeeeeee, ελεησον τον δουλο σου να μαθει επι τελους ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ.
      Τοσα θαυματα εχεις κανει.

      Διαγραφή
  13. thn nomimothta thn zhthate tora poy den bghkate grammateas h to 2012 nomizo exei megalh simasia ayta gia osoys den ta kseroyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ 3 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΒΑΛΑΜΕ ΘΕΜΑ1. ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, 2.ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ , οπως λεει ο κανονισμος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΣΠΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΛΑΝ ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ, ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ , ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΕΣ,(ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ)
      ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ???
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΝ. Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ,

      Διαγραφή
    2. Αυτό λέω και εγώ η γελοιότητες εχουν τα όρια τους.

      Διαγραφή
    3. NOMIZONΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΓΡΕΚΛΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ Κ...ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΓΡΙΚΛΙΣ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ

      Διαγραφή
  14. den eime aytos poy les alla sto ksanalev tora thn tymhtikes thn nomimotita ti ekanes to 2012??????????????????eeeeeeeeeeeeeeee.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΩΣΑ, ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 2012, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΚΡΙΜΑ.

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΛΙΑ,Υπάρχουν και έλληνες,στην αλλοδαπή,στο εξωτερικό για να καταλάβεις ελληνιστί,που δεν εχουν ελλένικως,τα πισια τους,και γράφουν υποχρεωτικά γκρηκλις!Αι σαλαγατα,γιατι νομίζεις,οτι επειδή έγραψες,τα έμαθες και 'ολα.

      Διαγραφή
    3. Κυρ ηλια παναθεμα ...σε....που σε μαρανε η αλλοδαπη .αλλοδαπΗ εισαι?
      Τα πισια του πισιου τι ειναι ?το pc?Εκει βρηκες να το γραψεις ελληνικα?Αφου λοιπον το θελεις ετσι το πισι ΕΙΝΑΙ ΑΚΛΙΤΟ .Το Αριστογειτων ειναι το αρχαιοπρεπες του Αριστογειτονα Δεν υπαρχει ελληνας που δεν το ξερει αυτο.
      Αν εσυ δεν εισαι μεταναστης και ΄πηγες σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ να τα κλεισουν ολα τα συφοριασμενα .ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΤΕ ΣΟΥ.Τα εμαθες προφορικα και ερασιτεχνικα και αυτο κανει ΜΠΑΜ .Ο λογος σου ειναι εντελως ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ οπως και το θρασος του ΠΙΣΙΟΥ ΣΟΥ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛ.....ΣΟΥ.
      Αρκετα για σημερα μαζι σου μονον και μονον για να μην ΞΑΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ποιος η ποιΑ εισαι και θα γελασει καθε πικραμμενος.ΓΚΕΚΕ? ΕΛΛΕΝΙΚΩΣ?
      ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ.ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ..
      Δεν θα ειχα ασχοληθει αν δεν ημουν σιγουρος ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.Στο τσιρκο σας μονον μεσα,να ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ.

      Διαγραφή
  15. Γιατι απαντατε στα γκρηκλις?ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ και δεν ενδιαφερεταιν να την μαθει ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ,τετοια, που να αξιζει να ασχοληθεις να του απαντησεις.ΕΤΣΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΝΟΗΤΙΚΑ, ωστε να θελει να αναγκασει τους αλλους, να συμμετεχουν στο δικο του προβλημα ισοις οροις.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ.ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ.
    Δεν ανακατευονται με τα πιτουρα κΒλαχο.Τα πιτουρα ειναι μονο γιια τις κοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΤΟΥΡΑ , ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΤΕΣ

      Διαγραφή
  16. Κότες ειναι αυτοι που τους δινουν το καλαμπόκι και το καταπίνουν αμάσητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επιμενω,οι ανθρωποι ιδιαιτερα οσοι θελουννα εκφρασθουν δημοσια ,διοτι το μπλογκ ακομα και για τους ανωνυμους, ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ γιατι απευθυνεται σε πολλους,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΤΥΕΛΟΔΟΧΕΙΟ να φτυνουν βρισιες, ,ουτε ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟ να ορνιθοσκαλιζουν.Ο καταγεγραμμενος λογος ειναι το αποτυπωμα του νου του γραφοντος,Ειναι η παιδεια του ,η ηθικη του υποσταση,η εφυια του ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.Καποιος που δεν ασχοληθηκε να μαθει καν την γλωσσα του,στην οποια θα ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,δεν αξιζει τον τιτλο του πολιτη μιας χωρας,ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ απαντηση ουτε ΣΥΝ ΟΜΗΛΙΑ για θεματα πολιτων.ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ και μετα να εχει αποψη για τα κοινα.Η περιφημη Αθηναικη δημοκρατια την οποια θαυμαζουμε και επικαλουμαστε ηταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΙ ΜΕΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ. Η συγχρονη δημοκρατια ειναι δημοκρατια ολων ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Δεν εχει χωρο για αυτους που ΣΑΜ ΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και αφελληνιζουν και τους υπολοιπους,με την δημοσια εκθεση της αναπηριας τους στην γλωσσα. Αν ειναι αναπηροι και νοητικα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ,να το δηλωσουν να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε.Μεχρι τοτε καμμια ανοχη και καμμια επιεικια δεν υπαρχει για την τεμπελια και το θρασος τους.ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ και οχι τα κουκλοσπιτα της Σπαταρτεμνησιας,ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΞΕΜΑΛΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΜΑΛΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.Γαλοπουλοκοκκορομαχιες και βατραχομυιομαχιες ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΥΤΣΑ κοινως μουσκεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αμαν αμαν ρε μηπως εισαι εσυ ο αριστονειτωνας γιατι αυτος γραφει για κουκλοσπιτα.???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλοι όσοι γράφουν λατινικά γιατί δεν ξέρουν ορθογραφία η δικαιολογία που προβάλουν είναι ότι γράφουν από το εξωτερικό που δεν έχουν πληκτρολόγια ελληνικούς χαρακτήρες! Υπάρχει πλήρη αντιστοιχία μεταξύ ελληνικών χαρακτήρων και γραμμάτων προβλεπόμενη από την ελληνική πολιτεία ας την μάθουν μαζί με την ορθογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτό το < προβλεπόμενη από την ελληνική πολιτεία >πολύυυυυυυ μου άρεσε.Εγώ χάνω το Λαπτοπ μου,εσύ που λές τις μλκς σου,τι εχεις να χάσεις ανόητε,ηλίθιε.Η επιχείρηση που δουλεύω,αν και στην ελλάδα,ΔΕΝ,ναι ΔΕΝ εχει ελληνικά,στο σύστημα,ΟΥΤΕ επιτρέπη να ¨κατεβάσουμε¨μλκ,σου απαντώ ελληνικά,απο το προσωπικο μου IPhone,ααααααντε το κάθε κοπρόσκυλο του δημοσίου τομέα,επαιδή χρησιμοποιη οπως του γουσταρη,το μηχανημα,νομιζεται οτι γινεται και στον ιδιωτικό τομέα....

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ.ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ , ΣΤΟΝ ΕΝΕΣΤΩΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΙ.ΜΗΝ ΣΑΛΑΓΑΣ ΣΕ ΗΤΑ.
      Τα ρηματα υπαρχουν σε ολες τις γλωσσες αρα δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια να μην ξερεις τι ειναι ρημα,Γραψε λιγο αγγλικα να γελασουν και στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.Προς το παρον γελανε μονον στην Ριβιερα της Λουτσας με τους νταβατζηδες που φορανε κουστουμι και νομιζουν οτι εγιναν ΚΥΡΙΟΙ ....και εχουν αποψη για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ στα σκυλαδικα.

      Διαγραφή
  20. ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ανοητε ανορθογραφε.
    4 ΧΟΝΤΡΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΕ 12 ΣΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ 33.333...%.
    Εγω λοιπον συμπληρωνω.
    χυδαιοτητα 100%


    μαιμουδια 100%
    Επιβεβαιωσες πληρως αυτον στον οποιο επιτιθεσΑΙ παναθεμα τις καταληξεις σε τι σχολειο πηγες?Μας τα ξανα εχεις πει τα ιδια ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Η ΣΧΟΛΑΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ?ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.Ο διευθυντης σου το ξερει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ21 Νοεμβρίου 2013 στις 4:37 μ.μ.

    ΛΑΘΟΣ τρια σχολια σημερα απο τον ιδιο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ........
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ Η ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
    Και η βλακεια επισης,αν εγκατασταθει στο μυαλο μενει εκει ,ολη την ημερα καθε ημερα. και ειναι ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλο ειναι να γραφει αλλοδαπος και αλλο αμορφωτος Ελλην.Εδω στα σχολια εχουμε και τα δυο ειδηΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΑ ΜΑΤΙΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ Εγω απευθυνομαι στους Ελληνες οι αλλοδαποι ας το δηλωσουν και θα ειμαι επιεικης.ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.Το αναλυω στα σχολια μου και χρησιμοποιω και τον αναλογου γλωσσας χαιρετισμο.
      ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ
      ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΞΩ και σκοπευω να στειλω και αλλους αδιαβαστους......στις μαιμουδες.των ταχαμου ξενων πληκτρολογιων.....που τους εμποδιζουν να γραψουν σωστα.

      Διαγραφή
  23. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 'ΜΥΣΤΗΡΙΟ". ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο Δ. ΨΑΘΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ελααα τελειωνεται........Η Γιωτα σας εχει καλυψει ολους..Ποιητικα ποιοτικα Αναλογια,μονο στα Σπατα,δεν καλυπτει της αναγκες σας,περι πολιτισμου;Η ακομα και σε εσας πεφτει βαρυς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παρακαλουνται οι αλλοδαποι να το δηλωνουν ,για να ειμαι επιεικης μαζι τους.Να μην τα ριχνουν στα πισια με τα ξενα πληκτρολογια,γιατι ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
    Δεν πειραζει καθολου να εισαι αλλοδαπος.ΙΣΑ ΙΣΑ το βρισκω καλο να προσπαθεις να ενσωματωθεις σε μια νεα κοινωνια.ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΕΙΣ.ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ πισιου σου....(ετσι ακριβως τιο εγραψε ο πολιτισμος). Κ Πρεδρε μαζεψτε το κοπαδι σας εχει ξεφυγει και μπαινει σε ξενα χωραφια,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ.Δεν αφηνουν τα προβατα μονα τους,ΤΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ.....να μην πηγαινουν κατα τα Σπαταναιικα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ.ΧΩΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα σε όλους,
    Είναι χαρά μας να βλέπουμε την συμμετοχή σας... Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε, όμως κάτι. Εδώ δεν είναι σχολείο. Δεν ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ μας η ορθογραφία, η γραμματική και το συντακτικό της γλώσσας. Υπάρχουν ειδικές ιστοσελίδες για αυτή την χρήση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η επικοινωνία, που τείνει να γίνει "σπάνιο είδος" και η ανταλλαγή απόψεων στα θέματα που καίνε τον τόπο μας.
    Θα παρακαλούσαμε, λοιπόν, όλους όσοι θέλουν να εκφραστούν να το κάνουν ελεύθερα... Άλλωστε ΚΑΝΕΝΑ κείμενο δεν μπορεί να είναι ολόσωστο. Υπάρχει και ο "δαίμων του τυπογραφείου! Επίσης η ορθογραφία που διδάχθηκε η γενιά μας, στο σχολείο, δεν υπάρχει πια...
    Σας παρακαλώ θερμά όλους να μην ασχολείστε με την γραφή αλλά με το νόημα και την ουσία του κάθε σχολίου.
    Είναι τιμή μας να συμμετέχετε στην συζήτηση, σε όποια μορφή και αν γράφετε. Μπορούμε να κάνουμε υπομονή και να ας διαβάσουμε. Η ΟΥΣΙΑ του θέματος μας ενδιαφέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΣΟ ΚΑΚΙΑ Κ ΖΗΛΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ,ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ??ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΡΦΩΣΗΣ,ΠΕΡΝΕΙΣ Κ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ...... ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.......ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ?ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζηλεψα πολυ που δεν εχω ενα κουκλοσπιτο να ΠΑΙΖΩ.....
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ, οτι η γραφη φωτογραφιζει την ΣΚΕΨΗ?
      ΙΔΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ.τα ζητηματα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.
      ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ.
      Τετοια ωριμοτης σκεψης και ΓΡΑΦΗΣ πανε παντοτε μαζι.Αυτο και μονο το σχολιο αποδεικνυει ΟΛΗ ΤΗΝ ΡΗΧΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ με την οποα αντιμετωπιζουν τον ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.Εισαι κακια και με ζηλευεις που εγινα προεδρινα.κο κο κο κο .....
      Ετσι να σκασεις απο την ζηλια σου ...ΚΙ ΚΙ ΡΙ ΚΟΥΟΥ ΟΥ εκανε το κοκορακι .....και τσιμησε το πιτουρο....
      ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,αλλα τουλαχιστον αποκαλυφθηκε που ειναι προβατα και ποιος ειναι ο τσοπανης....

      ολα τα σχολια των προβατων ειναι τελειως εκ πολιτισμενα..

      Διαγραφή
  28. Με συγχωρειτε κυριοι, αλλα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, προυποθετει γνωση της γραφης.
    πχ ΟΙ ΧΟΙΡΟΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ,ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΗΡΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΙΡΑ.
    Αν τα γραψετε ανορθογραφα ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ?Θ α μου πειτε θα συμπερανω τι θελει να πει ο γραφων,ΕΕΕΕΕλοιπον και εγω θα συμπερανω ,οτι ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ..ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΝΥΧΤΑ Η ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,που σε μαθαινει να αποτυπωνεις την σκεψη σου με την γραφη.
    Που διαφωνειτε λοιπον στο συμπερασμα μου?Η ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ γιατι αδιαφορει, η δεν πηγε καθολου σχολειο ,.Και στις δυο περιπτωσεις ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ οχι προς μιμηση.Αυτο ακριβω γραφω και εγω.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ .Οσο και αν προσπαθειτε να το μαζεψετε με ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ,ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ να σας ρωτησω.Με τι επικοινωνουν οι χοιροι και με τι επι κοινωνουν οι χηροι?Πως θα μου απαντησετε χωρις να παρεξηγηθειτε και να θυμωσετε? ΕΠΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΩ(μοιραζομαι με αλλους) ΕΠΙ ΚΟΙΝΟΥ εδαφους.Πως θα επικοινωνησουν λοιπον οι χοιροι με τους χηρους και τους χειριστους.ΚΡΙΜΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Η ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.?
    Αν ειστε η δηλωνετε οτι ειστε , θεωρω καινοφανη και επικινδυνη την αποψη σας,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?Καποιοι παιζουν με την γλωσσα μας εδω ολη η Ελλαδα παιζει.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚοι ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚ η και η δημοσιογραφοι με την γραφη.ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ?Ειτε φτυνεις ειτε γραφεις τι Λωζαννη τι Κοζανη...και οι δυο ,πολεις ειναι,Τι Ριβιερα της Λουτσης ,τι Γαλλικη ριβιερα...ασε που γραφονται με τον ιδιο τροπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου