Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Ήταν άστεγος, μπαινόβγαινε στη φυλακή, τον απέρριψαν στο Dragons Den αλλά τώρα βγάζει εκατομμύρια (vid)

Ένας άστεγος άνδρας που μπαινόβγαινε στη φυλακή διευθύνει τώρα μια εταιρεία πολλών εκατομμυρίων λιρών - παρά την απόρριψή του στο Dragon's Den. Ο Ben Pearson ήταν ένας άστεγος που συνήθιζε να μπαινοβγαίνει στη φυλακή. Ωστόσο, πλέον είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και η εταιρεία του αξίζει εκατομμύρια.Ο 30χρονος, ο οποίος κατάγεται από το Scunthorpe, Lincs., παρουσίασε την επιχείρησή του με ΧΧL ρούχα στο Dragons' Den της Βρετανίας και κέρδισε τους τηλεθεατές με την συγκλονιστική του ιστορία.
Μίλησε για την παιδική του ηλικία που την πέρασε σε ίδρυμα, ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι μπαινόβγαινε σε ιδρύματα και φυλακές για νεαρούς παραβάτες, πριν τελικά βρεθεί να κοιμάται στο δρόμο
Οι δυσκολίες που περνούσε επηρέασαν και τον μεταβολισμό του και έτσι σε μικρό χρονικό διάστημα πήρε πάρα πολλά κιλά. Αναζητώντας ρούχα στο μέγεθος του, ο 30χρονος παρατήρησε την έλλειψη προσιτών ρούχων στα καταστήματα της περιοχής του
Αφού αναζήτησε βοήθεια, υποβλήθηκε σε θεραπεία και έβαλε τη ζωή του σε τάξη το 2015, ο Ben άρχισε να χτίζει την εταιρεία του Big Clothing 4 U από την κρεβατοκάμαρά του.

Ξεκίνησε να πουλάει ρούχα μεγέθους 2XL - 8XL στο Ebay και το Amazon μέχρι που το 2021 συγκέντρωσε 2,9 εκατομμύρια λίρες, ενώ το κέρδος του έφτασε τα 3,5 εκατ. το 2022.

Δυστυχώς, η προσπάθεια του να κερδίσει την υποστήριξη των επιχειρηματιών στο Dragon's Den δεν πήγε όπως περίμενε, καθώς απέρριψαν το αίτημα του στο οποίο ζητούσε 150 χιλιάδες λίρες για την επιχείρηση του.
Για καλή του τύχη, η απόρριψη αυτή τον βοήθησε αρκετά, αφού αμέσως μετά τη μετάδοση του επεισοδίου οι πωλήσεις της εταιρείας του αυξήθηκαν κατά 5.000%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου