Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Αποφυλακίστηκαν και έκλεψαν φιάλες με βότκα από μίνι μάρκετ

Παλιοί γνώριμοι των αρχών ήταν δύο αλλοδαποί που αποφυλακίστηκαν πρόσφατα, αλλά συνελήφθησαν και πάλι στα Χανιά, το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας τους είδε να κλέβουν οινοπνευματώδη ποτά από ένα μίνι μάρκετ και ειδοποίησε συναδέλφους του.Ο αστυνομικός που ψώνιζε στο κατάστημα στην περιοχή Βαμβακόπουλο αντιλήφθηκε ότι ένας 34χρονος Αλγερινός και ένας 38χρονος Μαροκινός που παρίσταναν τους πελάτες είχαν κρύψει στα σακίδια που είχαν μαζί τους τρεις φιάλες με βότκα τις οποίες δεν πλήρωσαν στο ταμείο και τους ακολούθησε διακριτικά, καθοδηγώντας από το κινητό του τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Οι δράστες ακινητοποιήθηκαν κοντά στη Νέα Χώρα Χανίων και τα κλεμμένα ποτά βρέθηκαν στα σακίδιά τους και αποδόθηκαν στο κατάστημα. Έτσι, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή. Μάλιστα, προέκυψε ότι είχαν παρελθόν στις κλοπές, καθώς ο ένας είχε αποφυλακιστεί τον Μάρτιο από τις φυλακές Χανίων και ο άλλος τον περασμένο Σεπτέμβριο από τις φυλακές Δομοκού.

Ανήλικος συνελήφθη για κλοπή

Βρήκαν ξεκλείδωτο ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς δυο ανήλικοι και "βούτηξαν" από το εσωτερικό του 250 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μετά από αναζητήσει, ο ένας ανήλικος εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας, ενώ ο συνεργός του αναζητείται. Σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου