Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

BMW M2 Vorsteiner

Ο βελτιωτικός οίκος Vorsteiner, με έδρα την Καλιφόρνια έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή, που επικεντρώνεται κυρίως στην αεροδυναμική και στην οδική συμπεριφορά και λιγότερο στην αύξηση της ιπποδύναμης.Το νέο project της εταιρείας έχει να κάνει με την BMW M2 και τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε η εταιρεία το συγκεκριμένο μοντέλο, με το πιο ξεχωριστό στοιχείο να είναι το νέο αεροδυναμικό κιτ από carbon.

Οι αλλαγές επικεντρώνονται στον εμπρός προφυλακτήρα και το νέο σπόιλερ, συνεχίζεται με τα φουσκωμένα φτερά και θόλους των τροχών, τις πλαϊνές ποδιές και το εντυπωσιακό τελείωμα της πίσω αεροτομής. Νέας επίσης σχεδίασης είναι ο διαχύτης ο οποίος ενσωματώνει τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.
Ίσως, το πιο εντυπωσιακό κομμάτι είναι το καπό από ανθρακονήματα με τις εισαγωγές αέρα. Η Vorsteiner προσφέρει και ένα πακέτο αναβάθμισης των αναρτήσεων που χαμηλώνει το αμάξωμα και προσφέρει ακόμα καλύτερη συμπεριφορά στο ήδη εξαιρετικό μοντέλο της BMW.

Επιπλέον, οι υπάρχουν διαθέσιμες και σφυρήλατες ζάντες για ακόμα πιο άγρια εμφάνιση στην M2. Κάθε κομμάτι του κιτ της Vorsteiner πωλείται ξεχωριστά, ενώ αν θέλει κάποιος να τα πάρει όλα, θα πρέπει να ξοδέψει περίπου 16.500 ευρώ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου