Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

BMW X7

 Αρκεί μία δημοσίευση στο Instagram για να αποκαλυφθεί η ανανεωμένη γενιά της BMW X7.
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Wilco Blok δημοσιοποίησε την πρώτη εικόνα του ανανεωμένου γερμανικού SUV, ευχαριστώντας παράλληλα τον Vladimir Potanin.

O πρώτος είναι γνωστός για τις κατασκοπευτικές του ικανότητες, όσον αφορά τα νέα μοντέλα, ενώ ο δεύτερος κατά πάσα πιθανότητα πρόλαβε να «αλιεύσει» τη φωτογραφία από την επίσημη ιστοσελίδα της BMW Λευκορωσίας.

Συγκριτικά με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, οι ουσιαστικές διαφοροποιήσεις εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα. Τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED βρίσκονται στο πάνω μέρος, ενώ τα πορείας είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και έχουν στενόμακρη σχεδίαση.

Ακριβώς από κάτω εκτείνονται στενοί κάθετοι αεραγωγοί, ενώ η τεράστια εισαγωγή αέρα δεν αποτελεί πλέον έκπληξη αλλά δείχνει ακόμη πιο επιβλητική στη θηριώδες Χ7. Προς το παρόν πληροφορίες για το εσωτερικό δεν υπάρχουν, αν και οσονούπω αναμένονται οι πρώτες επίσημες πληροφορίες.

Πέραν της ανανεωμένης X7, η BMW ετοιμάζει την αμιγώς ηλεκτρική i7, που αναμένεται να είναι η ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση στη γκάμα των σεντάν μοντέλων της φίρμας από το Μόναχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου