Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

«Μπράβος» συνελήφθη οπλισμένος για τρίτη φορά

Είχε συληφθή ξανά πριν από μία εβδομάδα για τον ίδιο λόγο - Το όπλο έχει σταλεί για βαλλιστική εξέταση Δεν λέει να σταματήσει την ενασχόλησή του με τα όπλα ένας 35χρονος Έλληνας που εργάζεται ως πορτιέρης σε γνωστό κλαμπ στην Πάτρα, καθώς συνελήφθη για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες έχοντας στην κατοχή του πιστόλι, χωρίς βέβαια να διαθέτει άδεια οπλοκατοχής!
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, που έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις δραστηριότητές του, έχουν γίνει σκιά του και τα ξημερώματα της Παρασκευής σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητό του στη νέα εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου. Ο 35χρονος υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι, το οποίο κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο ίδιος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Ο “πιστολέρο” είχε αφεθεί ελεύθερος μόλις το περασμένο Σάββατο, αφού του είχε ασκηθεί δίωξη για το ίδιο αδίκημα, μετά την σύλληψή του έξω από το κλαμπ όπου εργάζεται καθώς είχε βρεθεί πάνω του ένα πιστόλι 9 mm με εννέα σφαίρες στον γεμιστήρα του. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν είχε συλληφθεί και πάλι για τον ίδιο λόγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου