Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

WEY Cyber Tank 300

Το όνομα WEY δεν είναι γνωστό στα περισσότερα μέρη του πλανήτη με εξαίρεση βέβαια την Κίνα, ωστόσο, η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία ευελπιστεί να γίνει πιο γνωστή με το Tank 300. Η κινέζικη μάρκα παρουσιάζει τώρα μια εντυπωσιακή φουτουριστική Cyber παραλλαγή του στο Shanghai Autoshow 2021, που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες και έχει ανοίξει ήδη τις πύλες του.
Με την πρώτη ματιά, το Cyber Tank 300 έχει ομοιότητες με το αντίστοιχο Tank, όμως έχουν και πολλές διαφορές. Το τελευταίο, όπως και το Bronco, είναι φτιαγμένο για να σκαρφαλώνει παντού, ενώ το πρώτο κάνει σαφές πως νοιώθει καλύτερο στον πολιτισμό. Και σε αστικό περιβάλλον…

Εξίσου σαφές είναι πως η αρκετά φουτουριστική αισθητική του Cyber Tank μοιράζεται πολλά στοιχεία με το αειθαλές Mercedes G. Εκτός από τις επιβλητικές boxy γραμμές του αμαξώματος, διαθέτει ένα ιδιαίτερα φαρδύ εμπρός μέρος που πλαισιώνεται από τα τονισμένα φτερά.
Αν και οι προβολείς είναι ίδιοι με αυτούς του μοντέλου στο οποίο βασίζεται η φωτεινή μπάρα που τους συνδέει κατορθώνει να δημιουργεί μια τελείως διαφορετική εικόνα, στην οποία συμβάλλουν και σχήματος Y προβολείς ομίχλης.
Το Cyber Tank 300 θα κινείται πιθανότατα από τον turbo τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 2.000 κυβικών, που συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το εσωτερικό είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία, με λευκές δερμάτινες επενδύσεις και ψηφιακό ταμπλό. Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι εάν η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία έχει πρόσβαση στις αποθήκες της… Mercedes-Benz, αλλά πολλά από τα στοιχεία του διάκοσμου δείχνουν σχεδόν ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου