Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Βίντεο: Ο Μιχαλολιάκος παραδίδεται συνοδεία χρυσαυγιτών που βρίζουν


Αμετανόητοι «οπαδοί» του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης - Χυδαιότητα από την κόρη του Ουρανία - Επιχείρησαν να χτυπήσουν με το αυτοκίνητο δημοσιογράφους Στην αστυνομία παραδόθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος πριν από λίγο ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Λίγα λεπτά μετά τις 16:00, ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του, μπήκε σε αυτοκίνητο, με υποστηρικτές του να φωνάζουν συνθήματα και την κόρη του, Ουρανία, να βρίζει χυδαία τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν εκεί, καλύπτοντας τα γεγονότα.

Ο αρχηγός της ΧΑ μετέβη λίγα λεπτά αργότερα στη ΓΑΔΑ με επεισοδιακό τρόπο, με τη γυναίκα του, Ελένη Ζαρούλια, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, να βρίζει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρίσκονταν στο σημείο. Ο ίδιος δήλωσε ότι «δεν φοβάται».




















Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή βγήκε πριν από λίγα λεπτά από το σπίτι του στην Πεύκη, συνοδευόμενος από την κόρη του Ουρανία και αμετανόητους υποστηρικτές του, οι οποίοι εξακολουθούσαν να συμπεριφέρονται ως «τάγμα εφόδου» που προστατεύει τον αρχηγό του, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Βρίζοντας σκαιότατα έκαναν κλοιό γύρω από τον Μιχαλολιάκο που μπήκε σε ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση τη ΓΑΔΑ, όπου έφτασε λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα. Εκεί, έγινε νέο σόου από την Ουρανία Μιχαλολιάκου, που ξεδίπλωσε το πλούσιο υβρεολόγιό της, ενώ η Ελένη Ζαρούλια που οδηγούσε το αυτοκίνητο επιχείρησε να χτυπήσει τους δημοσιογράφους που είχαν προσεγγίσει το όχημα.








Εκτός εαυτού εμφανίσθηκε η Ουρανία Μιχαλολιάκου. Οργισμένη από την απόφαση που στέλνει τον πατέρα της στην φυλακή και ως γνήσιο τέκνο της «οργάνωσης» η νεαρή άρχισε να φωνάζει και εν συνεχεία να ουρλιάζει.

Στόχος της οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ που καλύπτουν την υπόθεση εναντίον των οποίων καταφέρθηκε μα ακατανόμαστες εκφράσεις και ύβρεις για τις μητέρες τους.

Την «μαινόμενη Ουρανία» που ήθελε να ορμήξει εναντίον όλων συγκρατούσε με δυσκολία μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αρκετοί οπαδοί της «Χρυσής Αυγής» έδωσαν το παρών για να συμπαρασταθούν στον Μιχαλολιάκο.

Στη φυλακή 39 της Χρυσής Αυγής - Δήλωση από Μιχαλολιάκο - Μάγδα Φύσσα: Ας ζούσε ο Παύλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου