Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Μιχαλολιάκος: Σόου λίγο πριν τη σύλληψη - Βγήκε από το σπίτι του, έκανε δήλωση και ξαναμπήκε

Προκλητικός, αμετανόητος και με διάθεση για σόου, εμφανίστηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τις ποινές των κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο «επικεφαλής» του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης, κατέβηκε στην αυλή του σπιτιού του στην Πεύκη, μίλησε στους δημοσιογράφους και ανέβηκε ξανά στο διαμέρισμά του. Δίπλα του, η γυναίκα του, Ελένη Ζαρούλια, η κόρη του Ουρανία και τέσσερις - πέντε... οπαδοί που του απέμειναν.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μεταξύ άλλων, δήλωσε «περήφανος, που φυλακίζεται για τις ιδέες του», ενώ ανέφερε ότι «κάποτε, κάποιοι θα ντρέπονται για αυτή την απόφαση».
Δείτε τις δηλώσεις:








Σημειώνεται, ότι με εξαίρεση ένα κείμενο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, με το οποίο ανακοινώνονταν το κλείσιμο της εφημερίδας της εγκληματικής οργάνωσης και το οποίο έφερε την υπογραφή του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο ίδιος, από της 7 Οκτώβρη, μέρα που καταδικάστηκε και κρίθηκε ως εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή, δεν είχε προβεί σε οποιουδήποτε άλλου είδους δήλωση.

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του δικαστηρίου, αναφορικά με τις ποινές, όλοι οι κατηγορούμενοι οδηγούνται στη φυλακή, με εξαίρεση δώδεκα -εκ των οποίων πέντε πρώην βουλευτές- των οποίων η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με την απόφαση στην φυλακή οδηγούνται οι: Νίκος Μιχαλολιάκος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λάγος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο υπαρχηγός Χρήστος Παππάς, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και ο Γιώργος Γερμενής. Όλοι έχουν ομόφωνα κριθεί ένοχοι από το δικαστήριο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη σε 13 ετών. Την ίδια ποινή επεφύλαξε το δικαστήριο στους δυο πυρηνάρχες της οργάνωσης Γιώργο Πατέλη και Αναστάσιο Πανταζή, καθώς επίσης και σε μερίδα καταδικασθέντων για την ανθρωποκτονία Φύσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου