Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Νέες ταυτότητες: Η ελληνογαλλική κοινοπραξία που διεκδικεί με αξιώσεις το έργο


Η στρατηγική σύμπραξη της πολυεθνική εταιρείας ελληνικών συμφερόντων, Austriacard (στην οποία συμμετέχει η INFORM) μαζί με το Εθνικό Γαλλικό Τυπογραφείο παίζει δυνατά
στον διαγωνισμό επιλογής αναδόχου για το έργο της Προμήθειας του νέου ολοκληρωμένου πληροφοριακού εντύπων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του νέου δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

Sponsored Content

Με αξιώσεις λόγω εμπειρίας και τεχνογνωσίας, η ελληνική εταιρεία INFORM ηγείται ελληνογαλλικής κοινοπραξίας στον Διαγωνισμό Ταυτοτήτων που βρίσκεται στην αρχική του φάση. Ο λόγος για το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εντύπων Ασφαλείας (ΟΠΣΕΑ) για την εκτύπωση – προσωποποίηση εντύπων ασφαλείας συμπεριλαμβανομένου του νέου δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας Ελλήνων Πολιτών – Κάρτα Πολίτη, ενός έργου που θα συμβάλει καταλυτικά στον μετασχηματισμό της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη σε κάθε επίπεδο: Από την εξυπηρέτηση μέσω των φυσικών καναλιών συνδιαλλαγής με τη δημόσια διοίκηση μέχρι ασφαλώς τις υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η ελληνογαλλική συμμαχία φέρει την «υπογραφή» της INFORM, η οποία είναι επικεφαλής σε αυτήν την κοινοπραξία και δημιουργεί ένα ισχυρό σχήμα υψηλών προδιαγραφών. Στην κοινοπραξία συμμετέχει το Εθνικό Γαλλικό Τυπογραφείο (IN Groupe), που διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην εκτύπωση εγγράφων υψίστης ασφαλείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι παράγει διαβατήρια κρατών για περισσότερα από 14 χρόνια και έχει συνάψει συνεργασίες με 28 διαφορετικές κυβερνήσεις. Το ίδιο πλούσια στην εκτύπωση κυβερνητικών εγγράφων είναι η εμπειρία της Austriacard, η οποία τα τελευταία 20 χρόνια έχει συνάψει συνεργασίες με 12 χώρες, σε αυτόν τον νευραλγικό τομέα. Ανήκει στον όμιλο εταιρειών υψηλής τεχνολογίας πληροφορικής, Austriacard Holdings, στον ίδιο δηλαδή όμιλο που ανήκει και η INFORM, με έδρα την Αθήνα.

Ασφαλώς το όνομα INFORM (LYK.ATH) και το κύρος που το συνοδεύει είναι γνωστό στους περισσότερους, καθώς συνδέεται άρρηκτα με την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών εκτύπωσης στην Ελλάδα (αρχικώς στην παραγωγή φακέλων και εκτυπωτικού υλικού) από το μακρινό 1897! 123 χρόνια μετά η εταιρεία πρωταγωνιστεί σε προϊόντα και υπηρεσίες ασφαλούς διαχείρισης εγγράφων και πληροφοριών, καινοτομώντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων και οργανισμών με την παροχή λύσεων υψηλής εξειδίκευσης. Η αποστολή της είναι να βρίσκεται στο προσκήνιο της ψηφιακής τεχνολογίας και να παρέχει στους πελάτες της λύσεις αιχμής που επιταχύνουν τις εξελίξεις και αλλάζουν την καθημερινότητα προς το καλύτερο, προσφέροντας ταυτόχρονα σημαντικά πλεονεκτήματα σε όλους τους εμπλεκομένους.

Απασχολεί 520 εργαζομένους σε τρεις μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα, Ρουμανία και Αλβανία, ενώ κατέχει ηγετική θέση στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου