Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Τραμπ: «Αν χάσω από τον Μπάιντεν, δεν θα σας ξαναμιλήσω ποτέ»


Τι θα κάνει ο ο Ντόναλντ Τραμπ σε περίπτωση ήττας του - Τι είπε σε συγκέντρωση στη Βόρεια Καρολίνα Τιμωρία για τους οπαδούς του επιφυλάσσει ο Ντόναλντ Τραμπ,
σε περίπτωση ήττας του στις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Φάγιετβιλ της Βόρειας Καρολίνα ο Τραμπ διεμήνυσε ότι αν χάσει από τον Τζο Μπάιντεν, θα χαθεί και από προσώπου γης. «Αν χάσω απ’ αυτόν, δεν ξέρω τι θα κάνω. Δεν θα σας ξαναμιλήσω. Δεν θα με ξαναδείτε», απείλησε.
Παράλληλα, κατηγόρησε τον Μπάιντεν για «ωμή πολιτική εξουσίας» και τον χαρακτήρισε ως «τον χειρότερο υποψήφιο στην ιστορία των προεδρικών εκλογών».
Φυσικά, η προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου των Δημοκρατικών δεν έχασε την ευκαιρία να… προβάλλει το συγκεκριμένο απόσπασμα, δίνοντας στη δημοσιότητα το βίντεο, που φέρει την επίσημη έγκριση του Τζο Μπάιντεν.
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος προχωρεί σε τέτοιου είδους απειλές. Στις προηγούμενες εκλογές, με αντίπαλο τη Χίλαρι Κλίντον είχε πει: «Δεν νομίζω ότι θα χάσω, αλλά αν αυτό συμβεί, δεν νομίζω ότι θα με ξαναδείτε ποτέ». Μάλιστα, είχε συμπληρώσει: «Μάλλον θα πάω στο Turnberry και θα παίζω γκολφ ή κάτι άλλο».
Την ίδια ώρα, ο Μπάιντεν προηγείται τόσο σε χρηματοδότηση, όσο και στις δημοσκοπήσεις, με τον τελευταίο μέσο όρο των δημοσκοπήσεων του Real Clear Politics να του δίνει προβάδισμα έξι μονάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου