Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ... στην Ελληνική Αστυνομία!


Αλλαγή σελίδας για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου, 15 μήνες μετά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου του Χονγκ Κoνγκ και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Το 22χρονο μοντέλο,  έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία και αυτό που μένει είναι η τοποθέτησή της, πιθανότατα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, ως συνοριοφύλακας.
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε βιώσει μια περιπέτεια που μετέτρεψε τη ζωή της σε εφιάλτη. Ηταν Νοέμβριος του 2017, όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ γιατί στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης. Η ίδια από την πρώτη στιγμή φώναζε πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών, κάτι που τελικά αποδείχτηκε στο δικαστήριο.
Η Ειρήνη αθωώθηκε και μαζί με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, και τους γονείς της επέστρεψαν στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω τους τον εφιάλτη που έζησε στις κινεζικές φυλακές. «Αυτό που περιμένουμε είναι η διαταγή του αρχηγείου για την τοποθέτησή της.
«Ελπίζουμε ότι θα είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, για να βρίσκεται κοντά μας» είπε  ο πατέρας της Ειρήνης, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός και υπηρετεί στη Λέσβο, κ. Γιώργος Μελισσαρόπουλος.
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου με τον Σάκη Κεχαγιόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου