Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Ρίτσαρντ Γκιρ κατά Σαλβίνι: Είναι ένα «μωρό Τραμπ», εκμεταλλεύεται το φόβο

Εν μέσω φανταστικών ανηλίκων και των πολυεκατομμυριούχων φίλων τους, εγώ δεν τα
παρατάω, του απάντησε αμέσως ο ακροδεξιός Ιταλός
Ο ηγέτης της ακροδεξιάς στην Ιταλία και υπουργός Εσωτερικών της χώρας Ματέο Σαλβίνι είναι ένα «μωρό Τραμπ» που εκμεταλλεύεται τον φόβο των ανθρώπων για να κερδίσει ψήφους, κατήγγειλε ο Αμερικανός ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ σε συνέντευξη του που δημοσιεύθηκε σήμερα στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.
O 69χρονος Γκιρ συγκρούστηκε πρόσφατα με τον Σαλβίνι για το Open Arms, το ανθρωπιστικό πλοίο που έχει διασώσει περισσότερους από 100 μετανάστες στη Μεσόγειο εδώ και ημέρες, με τη Ρώμη να εμποδίζει τον ελλιμενισμό του σε ιταλικό λιμάνι.
«Ο υπουργός Εσωτερικών σας έχει την ίδια νοοτροπία με τον (Αμερικανό) πρόεδρο (Ντόναλντ) Τραμπ. Στην πραγματικότητα αποκαλώ τον Σαλβίνι “μωρό Τραμπ”. Χρησιμοποιεί την ίδια ακραία άγνοια, εκμεταλλεύεται τον φόβο και το μίσος», υπογράμμισε ο Αμερικανός ηθοποιός.
Άμεση ήταν η απάντηση του Ματέο Σαλβίνι, που έγραψε στο Twitter του: «Εν μέσω φανταστικών ανηλίκων και των πολυεκατομμυριούχων φίλων τους, εγώ δεν τα παρατάω», έγραψε αναφερόμενος και στους 27 ανήλικους που αποβίβασε χθες στην Λαμπεντούζα το Open Arms.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου