Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Βανδάλισαν ξανά το γκράφιτι του Γκάλη

Ακόμα και με την φανέλα της Εθνικής η φιγούρα του θρυλικού Έλληνα μπασκετμπολίστα
φαίνεται πως εξοργίζει κάποιους...
Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές μέρες βάνδαλοι έβαλαν στο στόχαστρο το γκράφιτι με τη μορφή του Νίκου Γκάλη στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει το sportime.gr, δημοσιεύοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία, η αλλαγή φανέλας σε σχέση με το πρώτο γκράφιτι, το οποίο επίσης βανδαλίστηκε, δεν άλλαξε τις διαθέσεις κάποιων συνανθρώπων μας.
Ακόμα και με την φανέλα της Εθνικής η φιγούρα του θρυλικού Έλληνα μπασκετμπολίστα φαίνεται πως εξοργίζει κάποιους, οι οποίοι προβαίνουν σε βανδαλισμούς με τον πλέον χυδαίο τρόπο.

Οι βάνδαλοι χρησιμοποίησαν και αυτή τη φορά άθλια φρασεολογία, με αναφορές στη νεκρή σύζυγο του. Σε άλλα σημεία του γκράφιτι υπάρχει αναφορά στον ΠΑΟΚ, αλλά και ένα υβριστικό σύνθημα για τον «γκάνγκστερ».
Δείτε την φωτογραφία:

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, το παλιό γκράφιτι που υπήρχε στο ίδιο σημείο έγινε ξανά στόχος. Ο καλλιτέχνης που το είχε κάνει αποφάσισε να το δημιουργήσει ξανά. Αυτή τη φορά επέλεξε να αλλάξει φανέλα και αντί αυτή του Άρη, έβαλε τον Νικ με τη φανέλα της Εθνικής. Παρμένη από μια ιστορική στιγμή της καριέρας του.

Αλλά όπως φάνηκε ούτε και αυτό ήταν αρκετό...

Πηγή: sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου