Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019

Αντετοκούνμπο: Όνειρο η κατάκτηση του Παγκόσμιου, αλλά θα είναι μόνο η αρχή ΒΙΝΤΕΟ


Οι ηγέτες της Εθνικής, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νικ Καλάθης έθεσαν τους στόχους της
ομάδας ενόψει του πρώτου τζάμπολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας - Δείτε βίντεο
Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νικ Καλάθης, μιλώντας στο κανάλι της FIBA ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν έκρυψαν τους υψηλούς στόχους της Εθνικής Ελλάδας, οι οποίοι φτάνουν μέχρι και το μετάλλιο.

Ο MVP του ΝΒΑ είπε αρχικά ότι: «Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν φανταστικό μπάσκετ, ένα σύνολο παικτών που κυριαρχούν στην Ευρώπη και στο ΝΒΑ. Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ τη χώρα μου, την οικογένειά μου και πάντα θα έχω αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Ελπίζω να πετύχουμε κάτι καλό αυτό το καλοκαίρι» ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι θα βρεθεί στην Εθνική μαζί με τον αδερφό του, Θανάση. Είναι απίθανο. Πάντα ήταν όνειρο να παίξουμε μαζί στην Εθνική ομάδα. Αν του πεις να περάσει μέσα από ένα τοίχο, θα περάσει μέσα από ένα τοίχο. Δεν θα τα παρατήσει ποτέ και δεν θα σκύψει ποτέ το κεφάλι του κάτω. Θα δώσει πάντα το 100%. Το να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα μαζί με τον αδερφό μου θα είναι κάτι το εκπληκτικό. Ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα, αλλά θα είναι μόνο η αρχή».

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης μιλώντας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε ότι «είναι ο καλύτερος παίκτης που έπαιξε ποτέ στην Ελλάδα. Άλλαξε πολύ το μπάσκετ! Έχουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου στην ομάδα μας και πολλά παιδιά που μπορούν να παίξουν μαζί του και να τον συμπληρώσουν ιδανικά» και κατέληξε: « Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε μακριά και ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο».

Δείτε όλο το αφιέρωμα της FIBA και τις δηλώσεις των Ελλήνων από το 32:36 έως το 35:06

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου