Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Πώς συνέβη το φρικτό δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο μιας εγκύου


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η παραβίαση της φυλασσόμενης διάβασης είχε ως αποτέλεσμα το ΙΧ με το ζευγάρι που περίμενε το πρώτο του παιδί να συγκρουστεί με το διερχόμενο τρένο
Η μεσημεριανή βόλτα ενός ζευγαριού σε σπίτι φίλων μετατράπηκε σε τραγωδία.

Το δυστύχημα συνέβη χτες το μεσημέρι στα Διαβατά, όταν τρένο παρέσυρε το αμάξι του ζευγαριού που παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια έγκυος γυναίκα και να τραυματιστεί ο σύζυγός της, ο οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό, ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες, ο οδηγός του οχήματος προσπέρασε δυο αυτοκίνητα που περίμεναν να περάσει το τρένο, έφτασε μπροστά στις μπάρες και πέρασε ανάμεσα από το κενό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατο η 41χρονη σύζυγος του οδηγού Ευδοκία, η οποία διένυε τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά και το έμβρυο που κυοφορούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό τους περιβάλλον, το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο πριν λίγο καιρό. Μάλιστα, δυο μέρες πριν είχαν δει το μωράκι τους στον υπέρηχο και σχεδίαζαν μετά τον ερχομό του παιδιού τους να κάνουν ένα μεγάλο γλέντι στο χωριό, με θρησκευτικό γάμο και βάφτιση μαζί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και πυροσβέστες οι οποίοι μίλησαν στο protothema.gr, η μεγαλύτερή τους προσπάθεια ήταν να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος στον πέμπτο μήνα και σκοτώθηκε επιτόπου, καθώς το τρένο έπεσε με ταχύτητα πάνω στο ΙΧ από την πλευρά του συνοδηγού όπου καθόταν.

Ο 50χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή αιμοδυναμικά κατάσταση σε χειρουργική κλινική με ελαφρές κακώσεις θώρακα πλευρών.



Φωτογραφίες- Facebook Δημήτρης Ορφανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου