Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ «ΠΟΤΑΜΟΣ», ΜΕ «ΑΡΩΜΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΛΗΘΕΙΑ»

Πρώτη Δημοσίευση: 20.4.19
ΔΗΛΩΝΕΙ :

«ΔΕΝ είμαι μέρος του «συστήματος» και καμιάς διαπλοκής, υπερασπίζομαι καθαρά τους αδικημένους δημότες
Στο Δήμο μας και στην τοπική κοινωνία κυριαρχεί η αντίληψη της «καρέκλας». 

Η πλειοψηφία όσων ασχολούνται με τα κοινά (πολιτευόμενοι) δεν γνωρίζουν διοίκηση και αυτοδιοίκηση, «χαϊδεύουν» και ενθαρρύνουν την κακοδιοίκηση και δεν λένε την αλήθεια στους δημότες.

Σε τρία συνεχόμενα φύλλα της εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ» (στις 8.3.2019, 22.3.2019 και 2.4.2019) δημοσιεύθηκε συνέντευξη του Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων – Αρτέμιδος, κ. Χρ. Ποθουλάκη, που κατά κάποιο τρόπο αποτέλεσε και ένα τρόπο απολογισμού του έργου του, παρουσιάζοντας μικρές και μεγάλες διαμεσολαβητικές παρεμβάσεις στα ζητήματα καθημερινότητας του δημότη για τα χρόνια που πέρασαν, ενώ καταγράφει, καυτηριάζει και προσδιορίζει :
  1. Την κατάσταση στον Δήμο Σ-Α και στο κράτος, εξαιτίας του οποίου και εκ της κακοδαιμονίας του τελευταίου σε συνδυασμό με την απουσία αποκέντρωσης, προκαλούνται σε ποσοστό 41,43 % τα προβλήματα στους δημότες
  2. Αυτούς και αυτές που σε τοπικό επίπεδο «ενοχλήθηκαν» από τη θεσμοθετημένη δράση του Συμπαραστάτη, γιατί θεώρησαν ότι τους χαλάει την «πιάτσα», τους παίρνει την «αποκλειστικότητα», τη δόξα και την «πελατεία» που χρόνια διαχειρίζονται ως κομματάρχες, παλαιοκομματικοί παράγοντες και δήθεν «σωτήρες», σκοτώνοντας με της νοοτροπίες τους το όραμα και την ελπίδα της περιοχής και διαγράφοντας την έξοδό της από την απομόνωση.
  3. Εκείνους/ες τους/ις ελάχιστους/ες που όταν ακόμα και το ίδιο το κράτος υποχρεωνόταν από την τεκμηριωμένη διαμεσολαβητική παρέμβαση του Συμπαραστάτη, να του αναγνωρίζει δίκαιη παρέμβαση, αυτοί και αυτές αντιδρούσαν μικρόψυχα, μίζερα και θα έλεγε κανείς τυχοδιωκτικά, προδίνοντας τους κρυφούς στόχους τους
  4. Τον τρόπο δουλειάς του σήμερα και στο μέλλον, με παρουσίαση των προτάσεων, παρεμβάσεων του για τα μεγάλα τοπικά θέματα της περιοχής, όπως είναι το αποχετευτικό, τα ζητήματα με το αεροδρόμιο, η κατάσταση στην παραλιακή ζώνη Αρτέμιδος. Ζητήματα για τα οποία έχει τελικά προσφύγει μόνος του ενώπιον της Δικαιοσύνης και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου σε κάθε περίπτωση βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
Οπότε με βάση αυτά, ο κ. Ποθουλάκης, εφόσον ασχοληθεί με τα κοινά και μάλιστα ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, σίγουρα διατηρεί το απόλυτο προβάδισμα γνώσης, αυτονομίας και αυτοδυναμίας ως πρόσωπο, στα θέματα διοίκησης και αυτοδιοίκησης, έναντι όλων των υπολοίπων υποψηφίων, όπως αυτό πιστοποιείται αβίαστα από τα έγγραφα, τις προτάσεις του για την περιοχή, τα ένδικα βοηθήματα ενώπιον της Δικαιοσύνης και ιδίως την αδιατάρακτη συνέπειά του στα θέματα της νομιμότητας, της λύσης (υπέρ) σύνδεσης με τις ΕΕΛ Ψυττάλειας (εδώ συνέχισε ακόμα κι από όταν έμεινε μόνος, εκείνος και οι δημότες), την για πρώτη φορά αποτελεσματική παρέμβαση κατά του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, όπου αυτό παρεκκλίνει της νομιμότητας κυρίως εις βάρος της Αρτέμιδος.
 Παραθέτουμε τα στοιχεία με τα οποία απάντησε στην 11σέλιδη συνέντευξη & ανακοίνωσή του που έδωσε στην εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου