Τρίτη 16 Απριλίου 2019

«Φονικά» στηθαία τοποθετούνται στη Νέα Φιλαδέλφεια

 Μη πιστοποιημένα στηθαία επέλεξε όπως φαίνεται η Περιφέρεια Αττικής στην εθνική οδό
στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας  φαίνεται ξεκάθαρα η τοποθέτηση μη πιστοποιημένων στηθαίων από την Περιφέρεια Αττικής στην Εθνικό Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.



Η αντικατάσταση των στηθαίων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου στις 10 το πρωί.

Η Περιφέρεια Αττικής αγνοεί τον Νομό, τις οδηγίες του Υπουργείου, την γνωμάτευση του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και συνεχίζει την τοποθέτηση μη πιστοποιημένων συστημάτων ασφαλείας οχημάτων στην αρτηρία με την μεγαλύτερη κίνηση στην Αττική.



Είναι προφανές ότι η αντικαταστάσεις δεν γίνονται με βάση το ΕΝ1317 (δεν υπάρχει πιστοποιημένο σύστημα με ελάχιστο λειτουργικό μήκος 12μ – 3 λεπίδες που φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες), την ΟΜΟΕ – ΣΑΟ και κατά παράβαση του ΦΕΚ 1914/2012 που απαγορεύει την διακίνηση / τοποθέτηση μη πιστοποιημένων υλικών.



H Διοίκηση της περιφέρειας μετά από τόσες ενημερώσεις δεν δύναται να ισχυριστεί ότι δεν γνωρίζει.

Επίσης κανείς δεν γνωρίζει το λόγο για τον οποίο η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να αγνοεί τον νόμο, πραγματοποιεί αντικαταστάσεις με μη προδιαγεγραμμένα υλικά, δημοπρατεί έργα αγνοώντας την ανάγκη για βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας, «πραγματοποιώντας έργο» στα μάτια των ανυποψίαστων οδηγών που δεν γνωρίζουν το επίπεδο ασφαλείας που έπρεπε να λαμβάνουν και το οποίο έμμεσα πληρώνουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου