Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ορεινός Αγώνας Δρόμου Οβριοκάστρου - Επιστημονική Αθλητική Ημερίδα

Στο πλαίσιο της συνεχόμενης αναβάθμισης του Ορεινού Αγώνα Δρόμου Οβριοκάστρου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε μία επιπλέον παροχή της διοργάνωσης.
Στις 12 Απριλίου και ώρα 19:30 μμ στο πολιτιστικό κέντρο Κερατέας, παράλληλα με την παραλαβή της τσάντας του αθλητή, θα διεξαχθεί ημερίδα με βασικό θέμα: «Διατροφή και Εργοφυσιολογία Δρομέων Μεσαίων και Μεγάλων Αποστάσεων». 

↘️ Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Δρ. Σταμάτης Μουρτάκος. MSc, PhD, P.D.
Αθλητικός Διατροφολόγος- Εργοφυσιολόγος
Διδάκτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και Μεταδιδακτορικός Ερευνητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Βασικός άξονας συζήτησης θα είναι η αξία της διατροφικής, προπονητικής και εργοφυσιολογικής υποστήριξης δρομέων στο σήμερα. Μέσω της διαδραστικής ομιλίας θα υπάρξει δυνατότητα παροχής συμβουλών και επίλυσης τυχόν ερωτημάτων.

Την εκδήλωση, όπως και στον αγώνα της 14/4, θα τιμήσουν με την παρουσία τους και τρεις αναγνωρισμένοι αθλητές ορεινού τρεξίματος: ο Δημήτρης Ελευθέριου, η Μαρία Μαλάι και η Dragana Cejovic. Η πολύχρονη αθλητική εμπειρία τους σε συνδυασμό με τις σημαντικές αγωνιστικές τους επιτυχίες όπως αυτή του άκρως απαιτητικού ορεινού αγώνα Faethon Olympus Marathon θα μας δώσουν την δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις, να μας μεταφέρουν μοναδικές εμπειρίες και να συζητήσουμε θέματα σχετικά με το Ορεινό τρέξιμο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους εκεί να στηρίξουμε τον αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου