Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης και όπλα σε δυο σπίτια

Με μια συγχρονισμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε
διαφορετικά σημεία μιας περιοχής του Δήμου Ηρακλείου, οι αστυνομικοί έβαλαν τέλος στις παράνομες δραστηριότητες δυο ανδρών που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην Κρήτη, ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε και οπλισμός.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών πέρασαν χειροπέδες σε έναν 49χρονο αλλοδαπό και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης στον 51χρονο Έλληνα συνεργό του.
Στο σπίτι του 49χρονου και σε μια “καβάντζα” στον υπαίθριο χώρο γύρω από αυτό, ανακάλυψαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχχαν συνολικά ένα κιλό και 244 γραμμάρια ηρωίνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και άδειες συσκευασίες ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν 480 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση, ένα Ι.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας του και δύο κινητά.

Στο σπίτι του 51χρονου, βρέθηκαν δυο συσκευασίες με συνολικά 7,6 γραμμάρια ηρωίνης, ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και άλλα 480 ευρώ, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα περίστροφο με το βυκίο γεμάτο φυσίγγια που εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Οι δυο “συνεταίροι” συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου