Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις σήμερα με καλές για την εποχή θερμοκρασίες

Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός την Πέμπτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Λίγες πρόσκαιρες βροχές θα σημειώνονται στα νότια και τις απογευματινές ώρες στα
ηπειρωτικά ορεινά. Την Παρασκευή τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βαθμιαία νότια τμήματα της χώρας, ενώ το Σάββατο τα φαινόμενα θα επηρεάσουν όλη τη χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και από την Παρασκευή τοπικά 7 μποφόρ, και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με στροφή από την Παρασκευή σε νοτιοανατολικών διευθύνσεων σταδιακά 5 με 7 μποφόρ.




Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πιθανές βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 3 έως 18 βαθμούς.



Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 7 έως 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένη συννεφιά με βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά το απόγευμα και στο Ιόνιο το βράδυ, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 19 βαθμούς.

Στην Πάτρα, τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά το απόγευμα και ο υδράργυρος από 5 έως 18 βαθμούς.



Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πιθανή βροχή στην Κρήτη, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές στα νότια, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα ορεινά της Θεσσαλίας. Ο υδράργυρος από 5 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου