Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους ξέχασε τη μεταγραφική λίστα του σε εστιατόριο!

Ο Φάμπιο Παρατίτσι, αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, πήγε για δείπνο, αλλά
φεύγοντας άφησε τη μεταγραφική λίστα στο τραπέζι!
Με τον πλέον απίθανο τρόπο αποκαλύφθηκε η λίστα με τα ονόματα που απασχολούν τη Γιουβέντους στο μεταγραφικό παζάρι λόγω ενός λάθους του αθλητικού διευθυντή, Φάμπιο Παρατίτσι.

Ο Παρατίτσι πήγε για δείπνο σε ένα ξενοδοχείο στο Μιλάνο, ωστόσο φεύγοντας έσκισε τη λίστα με μεταγραφικά ονόματα που εξετάζει η Γιουβέντους και την άφησε στο τραπέζι.




Κάποιος όμως που τον αναγνώρισε, πήγε στη συνέχεια και μάζεψε τα κομμάτια. Τα έβαλε στη σειρά και στη συνέχεια αυτά κατέληξαν στην εφημερίδα Tempo, η οποία αποκάλυψε τη μεταγραφική λίστα της Γιούβε!

Σε αυτήν περιλαμβάνονται ο 19χρονος μέσος της Ρόμα, Νικολό Ζανιόλο, ο μέσος της Μπρέσια, Σάντρο Τονάλι, ο αμυντικός της Τζένοα, Κριστιάν Ρομέρο, o άσος της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Κιέζα και ο μέσος της Σάλτσμπουργκ, Ντομινίκ Σομποσλάι.



Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως είχε η τοποθέτηση του ονόματος του Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς της Λάτσιο πλάι σε αυτό του Πιάνιτς, κάτι που δείχνει ότι η Γιούβε έχει βρει στο πρόσωπο του Σέρβου τον αντικαταστάτη του Βόσνιου, σε περίπτωση που ο τελευταίος αποχωρήσει τελικά από τη «Γηραιά Κυρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου