Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Φίμωσαν τον ΣτΔΕ στο Facebook

Αγαπητοί συνδημότες και φίλοι,
κάποιους ενοχλεί ακόμα και η διάταξη του κ. Εισαγγελέα Εφετών και μου είχαν μπλοκάρει τη δημοσίευση. Φαντασθείτε ……

δεν σέβονται ούτε τη Δικαιοσύνη, όταν μάλιστα από το κείμενο που έχω αναρτήσει είχα διαγράψει κάθε ίχνος προσωπικών δεδομένων που μπορεί να θίγει ακόμα και τους συκοφάντες μου, εκείνους/ες που με κάθε τρόπο με επίσημες (γνωστές) ανακοινώσεις τους (που εγώ δεν διαγράφω ποτέ) θέλουν να εμποδίσουν το ανεξάρτητο θεσμικό μου έργο.

Το ίδιο κάνουν (με διαγράφουν) αδικαιολόγητα και ορισμένες σελίδες (Δυο επί του παρόντος !), έτσι απροκάλυπτα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, απλά αντιδρούν έτσι για τους δικούς τους λόγους, αν και υποτίθεται κόπτονται και αγωνίζονται για τις κοινές υποθέσεις και δήθεν υπερασπίζονται την κοινωνία των πολιτών (Τις καλώ να διορθώσουν το μεγάλο λάθος και ολίσθημά τους). 

Ας μάθουν λοιπόν να ασπάζονται την ανοικτή και ακηδεμόνευτη δημοκρατική δράση και να κατανοήσουν ότι ο Συμπαραστάτης δεν φιμώνεται και θα συνεχίσει να ενημερώνει τους δημότες για τις υποθέσεις που τους αφορούν.
 Γιατί όλες οι υποθέσεις που αναρτούνται εδώ αφορούν τη ζωή των δημοτών μας και δεν θίγουν την προσωπικότητα κανενός, εκτός κι αν κάποιοι αρνούνται την αλήθεια, τα πραγματικά γεγονότα και τις διαφορετικές απόψεις. Πάντως κάποια συμφέροντα συνεχίζουν να δείχνουν την πρόθεσή τους να φιμώσουν και να καταργήσουν τον Συμπαραστάτη, για να συνεχίσουν το μίζερο έργο του παραγοντισμού, προς εξυπηρέτηση της αδιαφάνειας, της ατιμωρησίας, της κακοδιοίκησης και της παραπλάνησης των πολιτών. 

Όμως ο αγώνας συνεχίζεται. Ο Συμπαραστάτης δεν λυγίζει σήμερα τελειώνει και αύριο καταθέτει και τη 2η κατά σειρά εργασία της σύνταξης ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ενώπιον του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ υπερασπιζόμενος χωρίς εξαρτήσεις (ανεξάρτητος, διοικητικά και οικονομικά - μόνο με τις δικές του δυνάμεις), τα συμφέροντα των ανήμπορων, δημοκρατικών και ανυποψίαστων (πολλές φορές) δημοτών για την προστασία του περιβάλλοντος που τους ανήκει. Θα ακολουθήσει επ’ αυτών ενημέρωση

7 σχόλια:

  1. Έτσι σε θέλουμε μην κάνεις πίσω φτάσε τα θέματα ως το τέλος και το μαχαίρι ως το κόκκαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΥΤΟΙ.
    ΑΠΟ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΙΚ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΟΜΟΣΠΟΣΠΟΝΔΙΑ
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΣΙΜΗΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΗ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΠΟΥΛΑΚΗ.
    ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΒΑΔΙΣΤΑ ¨¨ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ¨¨ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΤΥΠΙΚΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Ο ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΨΑΧΝΕΙ 50-1000€ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΚ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΛΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΑΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ. ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΩ ΗΘΙΚΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει πει ποτέ ο ίδιος ο Ποθουλάκης ότι έχει σκοπό να κατέβει δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΑΓΑΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΙΣ 70 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΦΙΤΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΛΑΒΑΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ .
    ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝΤΑΣ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έ, όχι και μόνο 70 ψήφους, αφού μόνο στα Σπάτα του δώσαμε 65 ψήφους. Συνολικά πήρε 270 και στις προηγούμενες πάνω από 350 ψήφους, κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου και πάνω από όλα είναι ηθικός και έχει γνώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που ακριβώς και πως σας μπλόκαραν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβασε πρώτα τα επίσημα αποτελέσματα, δεν είναι ούτε κρυφά, ούτε μυστικά τα έχει εδώ η εφημερίδα αυτή και μετα γράψε την ανοησία σου, του χωριάτη.
    ΟΧΙ πόσες έπρεπε να πάρει, άλλα πραγματικά πόσες άφησε η συμμορία Δ. ΜΑΡΚΟΥ να πάρει δυστυχώς είναι μονό 70 ψήφοι.
    Για αυτό έμεινε Ρω από ΟΛΑ ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΛΟΥΡΔΟΣ πήρε παραπάνω και του έδωσαν και άδεια για το παράνομο ξενυχτάδικο.
    Τα Σπατα γιατί τα θεωρείς πόλη, με κροίσο αριθμό ψηφοφόρων?
    Ενα χωριουδάκι γερόντων είναι που δεν βγάζει ου ΔΣ χωρίς λεηλασία ψήφων από την Λουτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου