Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Όταν ανεύθυνοι Δήμαρχοι Υπογράφουν ΚΕΛ: Δήμος Ζίτσας, ποτάμι η λυματολάσπη στα Ιωάννινα


Η Δημοτική Αρχή Ζίτσας, η οποία είχε καταγγείλει και στο παρελθόν παρόμοιες καταστάσεις, προσφεύγει στον εισαγγελέα για την κατάσταση αυτή
Μείζον πρόβλημα ανακύπτει για μία ακόμη φορά με την λυματολάσπη στον βιολογικό καθαρισμό Ιωαννίνων.

Πρόβλημα το οποίο αναδείχθηκε με ένταση καθώς μεγάλες ποσότητες, παρασύρθηκαν και από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών και κατέληξαν στον δρόμο, έξω από τις εγκαταστάσεις της μονάδας και στα χωράφια. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για την κατάσταση όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες ώρες. Η Δημοτική Αρχή Ζίτσας, η οποία είχε καταγγείλει και στο παρελθόν παρόμοιες καταστάσεις επανήλθε, με την διαφορά ότι τώρα προσφεύγει στον εισαγγελέα!

Ο αντιδήμαρχος Ζίτσας Νίκος Σφήκας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Δημήτρης Αθανασίου, περιέγραψαν με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.





Τα προβλήματα από την λειτουργία του βιολογικού είναι συνεχή για την περιοχή ενώ για μία ακόμη φορά στον περιβάλλοντα χώρο έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες λυματολάσπης.

Λυματολάσπη με την οποία πλημμύρισαν πλέον εκτάσεις πέριξ του βιολογικού, δρόμοι και αύλακες... Οι ποσότητες αυτές παρασύρθηκαν από τα νερά και θα καταλήξουν στον Καλαμά.

Όπως τονίστηκε, πρόκειται για ένα περιβαλλοντικό έγκλημα διαρκείας για το οποίο ο Δήμος προσφεύγει πλέον στον Εισαγγελέα.






Πηγή:epiruspost

13 σχόλια:

  1. O Sk@t@Mαρκου, όμως έτρεξε και υπόγραψε για ΚΕ, γιατί τα λεφτά που άρπαξε είναι πάρα πολλά.
    Σαν τσιράκι του ΣΥΡΙΖΑ υπογραφεί ότι του ζητάει η συμμορία ΣΥΡΙΖΑ.
    Τα Σκ@τα που θα πέσουν στην θάλασσα μας, μηδενίσαν ήδη την άξια της περιουσίας μας, μην το ξεχάσετε τα έριξε ο Δ. ΜΑΡΚΟΥ, με την υποστήριξη όλβων των απατεώνων, ακόμα και η ΑΝΝΑ δεν του έκανε προσωπική Αγωγη και ΜΗΝΥΣΗ.
    Εκλογες έχουμε τα Σ.@ΤΑ πραγματικά και ΠΟΛΙΤΙΚΑ είσαστε πρόσωπα ανεπιθύμητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Ψυττάλεια την είχε αποκλείσει από την αρχή η Δούρου αλλά τώρα αυτή τελείωσε, ο Πατούλης που μάλλον θα είναι ο νέος περιφερειάρχης τι γνώμη έχει για το θέμα;

      Διαγραφή
    2. ΗΛΙΘΙΕ ΒΛΑΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΣΟΥ.
      Ο ΔΗΜΑΤΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Η ΟΧΙ.
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΦΥΛΑΚΗ.
      ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕ.
      ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕ?
      ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ?
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Άν φταίει μόνο ο δήμαρχος με την υπογραφή του δεν υπάρχει καμιά απολύτως αντίδραση των κατοίκων απέναντι στην υπογραφή του δημάρχου και το σπουδαιότερο δεν έχει βρεθεί κανένας αντικαταστάτης. Στις περιφερειακές υπάρχουν οι υποψήφιοι, τι να ψηφίσουμε, ποια η γνώμη σου τίποτα εξωφρενικό σου ζητάμε, εσύ τι θα ψηφίσεις?

      Διαγραφή
  2. ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ. Προτάσεις υπάρχουν? προγράμματα υπάρχουν? Μόνο κακή κριτική με πολύ χολή. Βλάπτει. Απαιτειται αλλαγή Δημάρχου από πρόσωπο που θα επικοινωνεί και θα αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία. Που θα προχωρήσει σε αλλαγές που θα αλλάξουν την πόλη ωστε να γίνει πραγματικά μια σύγχρονη πόλη που θα την επισκέπτονται όλες τις εποχές και θα συμβάλλουν στην αύξηση των εισοδημάτων των κατοίκων-επαγγελματιών. Ακόμα και τα ΣΠΑΤΑ δείχνουν μια έρημη πόλη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Ολα τα άλλα είναι για κατανάλωση στη μιντακή αρένα. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καλύτερη πρόταση για δήμαρχος είναι ο Ανώνυμος με τα κεφαλαία ο ίδιος προσωπικά. Δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή είναι έντονα πολικοποιημένος, ξέρει όλα τα προβλήματα της περιοχής, γνωρίζει πολύ καλά την Αρτέμιδα και ενδιαφέρεται για την πόλη όσο κανένας άλλος και το σπουδαιότερο έτοιμος να χτυπήσει σκληρά την διαφθορά. Δεν θέλει να πει ποιος είναι αν έλεγε θα τον ψηφίζανε, ούτε τις σπουδές του γνωρίζουμε αλλά τι να τα κάνεις τα πτυχία αν όλοι οι αντιδήμαρχοι πουλάνε σουβλάκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΓΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ.
    Ο ΠΟΛΥΣ ΓΙΑΝΝΑ ΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΤΡΕΠΕ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΒΗ-ΓΗΠΕΔΟ. ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟΝ ΟΥ ΠΟΙΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΤΟΙΜΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ?
    ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΩΡΑ.
    ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟΣ/Η ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΜΟΥ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ/Α ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ/Α ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ?
    ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΛΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΡΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
    ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ.
    ΔΟΞΑ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΑ
    Η ΑΠΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΖΩΗ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΛΟΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ. Ωραία τα γράφεις εγώ λέω κάτι διαφορετικό? Τι δεν καταλαβαινεις? ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

      Διαγραφή
    2. ΟΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΕ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΤ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
      ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
    3. ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ. Από ότι βλέπω η περίπτωση χρειάζεται άσπρη μπλούζα αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Το λέω ξεκάθαρα η πολιτική σκηνή χρειάζεται αλλαγή προσώπου Δημάρχου , να είναι από Αρτέμιδα, να καταλαβαίνει τα προβλήματα, να επικοινωνεί με τους πολίτεςκαι να δίνει λύσεις. Αν εσύ θέλεις βαθυστόχατες αναλύσεις με ένα ποτήρι στο χέρι δικαίωμα σου. Αλλά δεν θα πάψω να λέω τη γνώμη μου επειδή έχεις φαντασιώσεις ροζ μεσα στο μιαλό σου αυτό δεν διορθώνεται. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ? Μάλλον όχι γιατί αντί να χύνεις χολή θα τις έγραφες. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είσαι και τι εξυπηρετείς αλλά φαίνεται ότι όποια φωνη δεν σου αρέσει προσπαθείς να τη σιωπήσεις. Είσαι και πολύ δημοκράτης να ούμε. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

      Διαγραφή
  5. Εγώ λέω πως σας έχει βαρέσει η μαλάκια εδω Μέσα!!εσάς περίμενε η Ευρώπη ουγκανοι της περιοχής όταν μέσα στα προαπαιτούμενα για τη δόση στην χώρα ήταν εκτός όλων τόσων άλλων μεγάλων θεμάτων και το ΚΈΛ που έπρεπε ήδη να υπάρχει γτ ούτε στην ουγκανια δε χεζουν σε βόθρους!ουγκανοι να θυμάστε πως χεζετε ξεπλενεστε και βάζετε πλυντήριο στο δρόμο δρ όλοι σας σκαταδες έχετε σαπιους βόθρους είτε τα πετάτε εξω επίτηδες μη και γεμίσει ο σκατοβοθροκολος Σας!Το ΚΕΛ σας μάρανε λοιπόν!***Εκτός τα βοθρονερα σας στον δρόμο,κλέφτε λίγο ακόμα ΔΕΗ και νερό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι λέω να σε δει κάποιος γιατρός ηλίθιε βλάχε.ζωντανό λέμε ότι αντί για ΚΕΛ να συνδεθούμε με Ψυττάλεια τι δεν κατάλαβες ή έχεις αγροτεμάχια στο πλατύ χωράφι ζωντανο.

      Διαγραφή
  6. Αν δει ο εισαγγελέας τον Δ.Μαρκου και όλες τις συμμορίες θα ήτανε πολύ χτίσιμο για όλους μας.
    εμείς απλοί δημότες σχολιαστές είμαστε.
    Δεν υπογραφούμε ΚΕΛ, δεν ψηφίσαμε ΚΕΛ, δεν έχουμε πρόσβαση να αρπάξουμε κρατικό χρήμα.
    Ο γιατρός και εκπαιδευτικός μάλλον είναι χρήσιμος για εσένα μήπως καταλάβεις την διαφορά ΘΥΤΗ-ΘΥΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου