Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Μια ματιά στην Αρτέμιδα



8 σχόλια:

  1. ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ...ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΗ..ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΡΔΕΝΑΝ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ..ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ...ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΣ.
    ΜΟΝΟ Η ΛΟΥΤΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ Η ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που οι ΣΠΑΤΑΝΕΟΙ την ΛΟΥΤΣΑ την έχουν διερει και βασιλευε !!! Ισα με 52 Συλογους !Έχει η ΛΟΥΤΣΑ!!!Όσοι και οι ΝΌΜΟΙ της ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! !!!
      Για αυτό πάντα, πολιτικό κουμάντο σε αυτήν την πόλη ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ θα κάνουν μόνο οι ΣΠΑΤΑΝΕΟΙ !!!!!!!
      ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ!

      Διαγραφή
  3. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ, ΤΙ ΛΥΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ Δ_ΙΑΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΗΓΟΤΜΕΝΩΣ. ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ-ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΑΝΝΑ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ- ΝΤΕΛΑΚΗ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσα χρόνια που εισασταν μόνοι σας στην Λούτσα τι καλό κάνατε σαν δημοτική αρχή??? Κατά τα αλλά σας φταιμε οι Σπαταναιοι,που ο δήμος μας ήταν μια ζωή νοικοκυρεμενος. Αλλά αν είσαστε καλοί δεν θα σας διωχναν από τα κατσικοχωρια σας,να σας φορτωθουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως το βλέπετε το μέτρο να εισπράττεται ο ΕΝΦΙΑ από τους δήμους; Αυτό μάλλον σημαίνει ότι οι δήμαρχοι θα έχουν πραγματική εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ?
    ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑΑΑΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ?
    ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΖΗΤΙΑΝΟ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.
    Ο ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝ 100 ΑΤΟΜΑ ΛΕΕΙ ΛΟΓΙΑ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΚΕΝΩΣΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΑ.
    ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου