Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Η «βασίλισσα των παπαράτσι» που φροντίζει την εικόνα της Μπριζίτ Μακρόν

Η 71χρονη Μισέλ «λύνει και δένει» στα Ηλύσια Πεδία και γνωρίζει απέξω και ανακατωτά
τα... μυστικά των σκανδαλοθηρικού Τύπου και των λαϊκών εντύπων


H Μπριζίτ Μακρόν κρέμεται από τα χείλη της Μισέλ Μαρσάν. Η «βασίλισσα των παπαράτσι»,όπως την έχουν βαπτίσει τα γαλλικά ΜΜΕ,ασκεί μεγάλη επιρροή στην 64χρονη «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας,όπως σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien».

Η «Μιμί», όπως αποκαλούν χαριτολογώντας τα γαλλικά ΜΜΕ την «πάπισσα του λαικού Τύπου» ή αλλιώς τη "βασίλισσα των παπαράτσι", γνωρίζει απέξω και ανακατωτά τα... μυστικά των σκανδαλοθηρικού Τύπου και των λαϊκών εντύπων.

Η 71χρονη Μισέλ, η οποία κάποτε μπαινόβγαινε σε παρισινά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης,ξέρεο τα πάντα για την «Πρώτη Κυρία».

Αυτή της δίνει οδηγίες για το τι θα πει σε συνεντεύξεις της σε περιοδικά που εισβάλλουν στξην κρεβατοκάμαρα των επωνύμων, όπως τα «Voici»,«Gala» και «Ici».

Για όσους είναι κοντά στο Ελιζέ, θεωρούν την Μισέλ Μαρσάν ως την «γκουρού» της «Πρώτης Κυρίας». Σε κάθε φωτογράφιση της Μπριζίτ,η Μισέλ της ψιθυρίζει στο αυτί τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει και πώς πρέπει να στηθεί. Ακόμη και για το ρετουσάρισμα των φωτογραφιών του προεδρικού ζεύγους,υπεύθυνη είναι η Μισέλ.

«Είναι ένας καρχαρίας σ' έναν κόσμο γεμάτο καρχαρίες ο οποίος την προστατεύει», σχολιάζει ένας φίλος του προεδρικού ζεύγους στην γαλλική εφημερίδα «Le Parisien».

H "Mιμί" μπαινοβγαίνει τακτικά στο Μέγαρο των Ηλυσίων για να ενημερώσει την Μπριζίτ τι σκαρώνει ο λαικός Τύπος.

«Ο ρόλος της είναι ουσιαστικά να την προειδοποιεί γι' αυτά που θα δημοσιευτούν»,αναφέρει μία άλλη πηγή από το Μέγαρο Ηλυσίων.

Κι αν ανατρέξουμε στο βιογραφικό της,θα διαπιστώσουμε ότι η Μισέλ είναι μία γυναίκα που ξέρει πως να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις και μάλιστα από την εφηβεία...

Σε ηλικία 16 ετών παντρεύτηκε,έμεινε έγκυος αφήνοντας στα κρύα του λουτρού του σύζυγό της για να ζήσει το όνειρο...Στην Αμερική ασχολήθηκε με το εμπόριο αυτοκινήτων, όμως η μεγάλη της αγάπη ήταν η διασκέδαση και η επικοινωνία. Επιστρέφοντας στην πατρίδα της ανέλαβε δημόσιες σχέσεις σε νυχτερινά κέντρα των Παρισίων.

Τελικά, όμως, τα γαλλικά λαικά έντυπα της χτύπησαν την πόρτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου