Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΑΡΤΕΜΙΔΑ - 5η ΣΥΝΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - 7.5.18

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! 
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ!!
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος
Σας προσκαλούμε σε 5η Τακτική Συνεδρίαση (από αναβολή ) την 14η του μηνός Μαΐου του έτους 2018, ημέρα της εβδομάδος
Δευτέρα και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος η οποία βρίσκεται επί της Λ. Βραυρώνος – 5η στάση Αρτέμιδα, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :
  1. Πρόταση χώρου λειτουργίας υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητας κατά τον μήνα Ιούνιο (Καλοκαιρινό Παζάρι) στον χώρο που βρίσκεται παράπλευρα του γηπέδου της Αρτέμιδος σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 περ. γ του άρθρο 83 του Ν.3852/10 “Αρμοδιότητες συμβουλίου δημοτικής κοινότητας”, με αφορμή σχετικό αίτημα (4994/26-02-2018 Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΗΣ 

Πρόκειται για μια Εγκληματική Δράση ενάντια στους Τοπικούς Επιχειρηματίες, που αγωνίζονται να επιβιώσουν με ΜΟΝΙΜΟ ανταγωνισμό 2 Λαϊκές Αγορές με πλούσια γκάμα προϊόντων, το Εκπτωτικό Χωριό και το Εμπορικό Κέντρο του Αεροδρομίου. 
Αυτό το Παζάρι ΜΟΝΟ ζημιά είναι!!!
Έχει αποδειχθεί και τις προηγούμενες φορές που έγινε!
Έφτασε να είναι ζημιά ακόμη και για τους εμπόρους που συμμετείχαν!!

26 σχόλια:

  1. NAI KANONIKA PREPEI NA EIMASTE OLOI EKEI KAI NA LINTSAROYME THN SYMMORIA MARKOY.
    OLOI OI MEUYSOI TEMOELHDES XARTOPAIXTES AKOMA KAI O PAKISTANOS EGINAN ME LEFTA EKLEISAN OLA TA MAGAZIA THS LOYTSAS GIA NA GINEI ME LEFTA O LAMPROY O FITROS NOMIKOS KATSHS AKOMA KAI H NOSOKOMA TOY TOPIKOY POY NOMIZEI OTI EINAI EPISTHMONAW ME DYO PALIOXARTA.
    NA TOYS G@MISETAI MPOREITE? PARTE TOYS TA AMAJIA TA ROLOGIA THLEFONA OLA ME KLEMENA LEFTA TA PHRANE
    G@MO TO SPITI TOYS TO PARTALI O SHMARXOS KRYBETE MHN PAEI GIA PANTA STHN ENTANTIKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EGO DEN THA EIMAI LEIPV TAXIDI ALLA EKLEISA KAI TO MAGAZI STHN LOUTSA EFTIXOS EXO AYTO STHN N.IONIA KAI DEN PEINASA.
      KALH EPITYXIA ALLA MONO AN TOYS STEILETA NOSOKOMEIO OLOYS UA SAS SEBASTOYN.

      Διαγραφή
  2. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.
    ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
    ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΙΓΑ ΘΑ ΦΑΩ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΣ ΘΑ ΒΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς οι καταναλωτές , τι φταίμε? ? Να ερχόμαστε να αγοράζουμε από εσάς δύο και τρεις φορές πάνω? Γιατι? Για να κάνουμε εσάς ΜΆΓΚΕΣ ?

      Διαγραφή
    2. Από μικρο σε έλεγαν βλάκα, κουτοπόνηρο,απατεωνα? ή και τρία?
      Βλάκα τα παζάρια έχουν κάτι αηδίες πρώτον, οι πωλητές είναι πλανόδιοι και μονο ο Δήμαρχος Αντιδήμαρχος οφελουνται από αυτά.
      Ότι έχουν τα παζάρια τα έχει και η λαικη.
      Τα μαγαζια της περιοχής βλάκα κουτοπόνηρε, είναι 12 μήνες τον χρόνο, 364 μέρες τον χρόνο, 7μερς την βδομάδα, 9-10 ώρες την μερα , εδώ για να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι ηλίθιε.
      Βαλε το όνομα και φωτογραφία σου, να σε μάθουν όλα τα μαγαζια και να σε διώχνουν να πας στο Σχιστό στους γύφτους που είναι φτηνά γιατί είναι κλεμμένα.
      Όλη η σαβούρα το κοινωνικό κατακάθι στην Λούτσα μαζεύτηκε?

      Διαγραφή
    3. Είναι άδικος ο φίλος, δεν νομίζω να είναι πιο ψηλές οι τιμές στην Λούτσα σε σχέση με αλλού.

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρω αν είμαι άδικος? Αλλά τον ανταγωνισμό ποιος τον φοβάται? Γιατί πρέπει δηλαδή να πάω στο τοπικό κατάστημα να το ψωνισω κάτι, αν θες παραπάνω, από το να πάω στην λαϊκή π.χ.να το πάρω κάτι τις φθηνότερα???Γιατί να κάνω μάγκα την Τσουρη η τον οποίον άλλον τοπικό επιχειρηματια, και όχι την τσέπη μου???ΓΙΑΤΊ???????

      Διαγραφή
    5. Άν υπάρχουν φαινόμενα αισχροκέρδειας πρέπει να τα γνωρίζουμε για να μην πατάει κανένας εκεί που υπάρχει αισχροκέρδεια, κάνει ας πούμε η Τσουρή στο diana store ή οποιοσδήποτε άλλος αισχροκέρδεια?

      Διαγραφή
    6. αδικοσ εισαι παντα γιατιμ ο βλακασ δεν μπορει να ειναι δικαιοσ.
      Η λαικη ειναι υπαιθριοι εμποροι χωρις εξοδα και οχι με τοσο δελεαστικα χαμηλες τιμες για να αξιζει να ψωνισεις πια απο εκει,ισως μετα της δυο να κατεβαζουν τιμες, εγω ειδα τιμες λαικης ιδιες με τον τοπικο μαναβη κ στο σουπερ μαρκετ φτηνοτερα, αλλα ολοι στην ιδια τιμη περιπου τα 3ευρω δεν γινονται 1 απο 3 να κατεβει 2,89 σιγα το κερδος και δεν ειναι καθε μερα να κανω την δουλεια μου.

      ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ μονη της ολοι ξερουμε τις τιμες περιπου κ ο Γερμανος ληστης ειναι οτι πουλαει πανακριβο ειναι αλλα ειναι στην Λουτσα κ κανουμε την δουλεια μας το ιδιο πραμα μιση τιμη σεμαγαζι στην Α.Παρασκευη αλλα βενζινη ωρα ερχεται τα ιδια στο τελος

      Διαγραφή
    7. Με ταλαιπωρηται με τα πολλά λόγια!!!Τον ανταγωνισμό ποιος τον φοβάται???
      Μόνο όσοι θελουν να κάνουν αρπαχτες!!
      Αλλιώς, όλοι οι έμποροι η οι επιχειρηματίες είναι ευπρόσδεκτοι!!Έτσι ξέρω εγώ! Τώρα αν εσείς ξέρετε αλλιώς. Το πρόβλημα δεν είναι δικό μου!!!
      Έτσι νομίζω!!!

      Διαγραφή
    8. ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ Η ΛΑΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΟΥΛΑΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΒΛΑΚΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΛΥΜΕΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ?
      ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΟ? ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ. ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΛΟΧΑΝΙΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ/ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΚΛΕΒΩ ΤΟΝ ΦΠΑ 24% ΓΛΥΤΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ 86% ΕΦΟΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ?
      ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

      Διαγραφή
    9. Δεν διαφωνούμε το παζάρι είναι και αυτό μια μορφή λαικής, ελάχιστες διαφορές έχει πουλάει μερικά πράγματα περισσότερο αλλά δεν υπάρχει λόγος να κλείνει 10 μέρες την παραλία όποιος θέλει παζάρι μπορεί να το βρει ότι ώρα θέλει στον Πειραιά.
      Ελεύθερος ανταγωνισμός υπάρχει δεν νομίζω να απαγορεύουν σε κανέναν που έχει τα προσόντα να ανοίξει μαγαζί, αυτά που κλείνουν το κάνουν συνήθως από έλλειψη πελατείας δεν συμφέρει οικονομικά δηλαδή στους ιδιοκτήτες να το έχουν ανοιχτό αυτό το φαινόμενο παρατηρείται στην περιοχή της Λούτσας.

      Διαγραφή
  3. Εγκληματική ενέργεια που είναι αδύνατο να γίνει πράξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:11 δεν κάνω αγορές από Λούτσα επειδή η αγορά είναι ανύπαρκτη αλλά που βρήκες τις τρεις φορές πάνω τιμές, έχεις κάποιο παράδειγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Επαγγελματίες" (σε εισαγωγικά) Λούτσας, είστε φερέφωνα της Ραφτοπούλου, που κάνει τα παιχνίδια της με τον δικό της μπας και πάρει ψήφους, όπως έκανε παλιότερα με την Πίτσι στην Ομοσπονδία και τώρα που μπήκε ο Εισαγγελέας, θυμήθηκε το άλλο νεκρό σωματείο σας και θέλει να σας εκμεταλλευθεί. Κύριοι, δεν είστε επαγγελματίες, οι σωστοί επαγγελματίες δεν φοβούνται τον ανταγωνισμό, εσείς απλά πολιτεύεστε στα δημοτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΡΗΜΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ.
    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ Η ΤΣΟΥΡΗ.
    Η ΑΝΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΝ ΠΙΠΙ ΑΛΛΑ Η ΑΝΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΚΑ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΕΣΑΓΓΕΛΕΑ
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΓΑΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΑΑ ΜΕ 40ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΙΛΟ Π.Χ Η ΦΩΜΙ ΤΟ ΚΙΛΟ 50 ΛΕΠΤΑ, ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΠΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διομηδης Μπαλτσιος16 Μαΐου 2018 στις 9:55 π.μ.

    Εγω διαφωνω ριζικα με την γυφτια παζαρια εδω εκει γιορτες συνεχεια γυφτοποιηση της περιοχησ δ.Μαρκου Π.λαμπρου και η συμμορια τους. Μικρος ο αριθμος κατοικων ολοι γεροι πανω απο 75 χρονων.
    Θελουν γυφτια? να πανε στο χωραφι του δημαρχειου και ας κανου ν οτι απατη θελουν, εκει εχει χωρο να παρκαρουν και οι δηθεν υποψηφιοι πελατες.
    Εχουμε δυο λαικες στην Λουτσα καθε βδομαδα, Σπατα, Ραφηνα, οτι αηδια και βλακεια την βρισκεις καθε μερα σε λαποια λαικη απο αυτες, πρεπει να βαλουμε και τσαντηρι στην παραλια?
    Εγω ειμαι αντιθετος και τα παζαρια της γυφτιας στις γιορτες αλλα οι γυφτοι συνηθησατε να εχετε αυτην την γυφτια δεν θα την κοψουμε την συνηθεια σας αλλα δεν θα βαλουμε μια κομα γυφτια.
    Το τι θα κανουν οι κατστηματαρχες ειναι δικο τους προβλημα και μπορουσαν να το λυσουν αμεσως 5-6 χαστουκια στο δημαρχο και δεν ξαναμιλουσε για αρπαχτη.
    ΑΡΤΕΜΙΔΑ θελετε να λετε ΛΟΥΤΑ ειμαστε και βλεπω θα μεινουμε μεχρι να πεθανουν ολοι με αυτην την λογικη ΛΟΥΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε Μεγάλε! Μην αφήνεις τόση μαγκιά ,.. να τρέχει από τα πατζακια σου!!!!
      Θα χαστουκισεις λέει το Δημαρχο!!!
      Αν μπορείς εκεί είναι στο Δημαρχειο!!!
      Αλλά που η μαγκιά σου ?Εδω μέσα μόνο!
      Κουραδομαγκα !!!

      Διαγραφή
    2. Διομήδης Μπαλτσιος17 Μαΐου 2018 στις 12:27 π.μ.

      Στο Δημαρχείο εναι Δήμαρχος καν τολμήσει κάποιος και του μιλήσει άσχημα θα επεμβω υπέρ του Δημαρχου, όχι υπέρ του προσωπου του απατεώνα. Ο απατεώνας για αυτό κρύβεται στο Δημαρχείο, έξω τον κάνω τόπι στο ξύλο, ένας αληταράς είναι, τι θα πάθω? Ούτε αυτόφωρο δεν θα κάτσω να με πιάσουν, θα φάω έξι μήνες φυλακη μετά από 5-6 χρονια δικαστήρια κ τι έγινε?
      Αν τον σαπίσω στο ξύλο μήπως με κάνετε κ δήμαρχο?
      Ούτε μάγκας είμαι, ούτε τραμπούκος, ούτε αλήτης σαν εσάς.
      Ένας πολύ θυμωμένος δημότης είμαι γραφω το όνομα μου κ είμαι υπεύθυνος για αυτά που λέω κ αν τον βρω μπροστά μου θα το στείλω νοσοκομείο, δεν τον ψάχνω να τοβ δείρω, δεν είμαι αλήτης σαν εσάς.

      Διαγραφή
  8. Αλήτης δεν είσαι, γιατί και γιαυτό μερικές φορές χρειάζεται μαγκιά! Ένας κουραδομαγκας είσαι όπως έγραψα παραπάνω!!!Τίποτα άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔιομηΔης Μπαλτσιος17 Μαΐου 2018 στις 12:40 μ.μ.

      Το δςν ειμαι αλητης δεν πολαω μαγκια, δεν σημαινει οτι ανεχομαι μαγκια, του δικου σου τυπου. σιυ σπαω τα χερια και δαχτυλα, γιατι νομιζες οτι εσθ εισαι μαγκας και οι αλλοι κοροιδα.
      Καποιες φορες εμεις οι τυποι μεε το κουστουμι εχουμε καποια υφηλη εκπαιδευση σε πολεμικες τεχνες, που μεχρι να βρισεις εισαι σε αφασια.
      Μην σε ξεγελα το κουστουμι γραβατα κ ηρεμος χαρακτηρας μου.
      Το ονομα μου το ξρεις, αν εχεις την ατυχια και με συναντησεις και πουλας μαγκια σε καποιον αλλον,οχι υποχρεωτικα σε εμενα παλι θα σε τσακισω, γιατι ειμαι υποχρωμενος να προφυλασω αδυναμους ανθρωπους απο ακητες και μαγκες σαν εσενα.

      Διαγραφή
    2. Οι τύποι με το κουστούμι όμως λένε και το όνομα τους, το να βάζεις ένα όνομα που δεν είναι δικό σου είναι πολύ χειρότερο από το Ανώνυμος.

      Διαγραφή
  9. ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διομηδης Μπαλτσιος17 Μαΐου 2018 στις 9:05 μ.μ.

    Τωρα που ειδες οτι θα φας πολυ ξυλο οτν τυχει να πολησεις μαγκια και να δω εγινες ανωνυμος.
    Ετσι ηταν παντα οι μαγκες μολις ερχεται η αληθεια κρυβονται στην φουστα της μαμας τους η μαζευουν μπραβους να ειναι πολλοι να φανε λιγο ξυλο.
    Γραφω το πραγματικο μου ονομα γιατι δεν φοβαμει κανεναν και τιποτα ακομα.
    Οταν θα σε σπασω στο ξυλο παλι δεν θα φοβαμαι και θα τιμωρηθω σωστα γιατι σε σακατεψα, δεν εχω τυψεις εκανα κατι που τιμωρηται και θα τιμωρηθω.
    ωρα μας τιμωρηται και μας βασανιζαται αδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπλάτσιε Σερραίος είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διομηδης Μπαλτσιος17 Μαΐου 2018 στις 11:32 μ.μ.

    Αυτον τον αληταρα τον μεθυστακα το τσιρακι του Καρατζαφυρερ γιατι δεν τον κοβεται? να μην ξαναγραψει, βρομιες και λογια μεθυσμενου εδω μεσα?
    Δεν μας φτανει που ζουμε σε ενα δημο για προσφυγες πρεπει να διαβαζουμε και τους αλητες που εφτασαν στον πατο τον δημαο αυτο.
    Φτανουν πια οι αλητες ειναι παντου ας φυγουν απο εδω τουλαχιστον
    Τουντα αληταρα μεθυστακα την επομενη φορα που θα σε συναντησω δεν θα σου κανω την χαρη να σε μαμησω αλλα θα σε σπασω στο ξυλο, μεχρι να ξεμεθυσεις και να μην ξανα πιεις ποτε.
    Αληταρα βριζεις νομιζεις οτι ειναι η χουντα σου να σε σωσει?
    θα φας πολυ ξυλο αν αντεξεις και δεν φοφησεις με το πρωτο χαστουκι παλιομεθυστα.
    ΜΠΑΛΤΣΟΣ οχι ΜΠΛΑΤΣΙΟΣ απο Δραμα καταγωγη γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου