Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Χαλκιδική: 37χρονος έκλεψε... μπετονιέρα έξω από ξωκλήσι!

Μόνο το προσκύνημα δεν είχε στο μυαλό του ένας 37χρονος ο οποίος επισκέφθηκε ένας ξωκλήσι στην περιοχή της Αγίας Αναστασίας, στην Χαλκιδική. Είχε βάλει στο μάτι μια... μπετονιέρα που βρισκόταν σταθμευμένη στην αυλή και δεν δίστασε να μπει μέσα και να αρχίσει τις βόλτες!
Όμως, η κλοπή έγινε αμέσως αντιληπτή και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που κινητοποιήθηκε άμεσα και κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη. Η μπετονιέρα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και ο 37χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με την κατηγορία της κλοπής τροχοφόρου.

*** «Ξήλωνε» πινακίδες οδικής σήμανσης για να τις πουλήσει για παλιοσίδερα ένας 66χρονος «κυνηγός» μετάλλων! Ο δράστης είχε κλέψει το περασμένο δύο πινακίδες από μια δημοτική οδό στα Μακρίσια, αλλά η δράση του εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Κρεστένων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

*** Με μανία ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου ένας 22χρονος, ο οποίος προκάλεσε φθορές σε τρία πλαστικά καθίσματα και μία πυροσβεστική φωλιά του πριν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

*** Μια σχολική μονάδα στην πόλη της Ρόδου παραβίασε άγνωστος τις τελευταίες ημέρες και άρπαξε από μέσα τέσσερις φορητούς υπολογιστές και έναν βιντεοπροβολέα. Έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη διενεργεί η Ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου