Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Η βίλα της Ζωής Λάσκαρη πωλείται 2,3 εκατ. ευρώ

Η βίλα στο Πόρτο Ράφτη, στην οποία άφησε την τελευταία της πνοή η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη πωλείται από την οικογένεια της και τις τελευταίες ημέρες γράφονται και ακούγονται πολλά για την τιμή, αλλά και τους υποψήφιους αγοραστές.
Το Σάββατο που μας πέρασε η εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ανέφερε πως Ρώσος Κροίσος ενδιαφέρθηκε για τη βίλα και η αρχική τιμή εκκίνησης για το σπίτι όπου έζησε αλλά και άφησε την τελευταία της πνοή η αξέχαστη σταρ είναι 1,5 εκατ. ευρώ.

 Σήμερα, με δήλωσή τους η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους πως η τιμή που πωλείται η βίλα στο Πόρτο Ράφτη είναι 2 εκατομμύρια 300 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε την ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου:
«Επιθυμούμε να πληροφορήσουμε τους ενδιαφερομένους ότι η τιμή πώλησης του ακινήτου μας στο Πόρτο Ράφτη, ανέρχεται στο ποσό των €2.300.000. Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Μάρθα Κουτουμάνου».
H αγαπημένη βίλα της Ζωής Λάσκαρη είναι μια μονοκατοικία- μεζονέτα, 498 m2 σε δύο επίπεδα με ιδιωτική πισίνα και απεριόριστη θέα, επί οικοπέδου 521 m2.

Διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης (στεγασμένες), αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, αυτόματο πότισμα. Βοηθητικοί χώροι 74 m2. Το συγκρότημα κατοικιών «Απολλώνιον» παρέχει 24ωρη φύλαξη, εστιατόριο, γήπεδα τένις, μπάσκετ, θερινό κινηματογράφο, 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, παιδική χαρά και εκκλησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου