Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

video Σπατα Δ.Σ. Αντιμετώπιση του θορύβου του Αεροδρομίου Video

Πρώτη δημοσίευση 16/02/2018
Παρακολουθήστε την επεισοδιακή συζήτηση στην διάρκεια της 3ης συνεδρίασης του Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος και την σκανδαλώδη παρέμβαση μελών του σωματείου
"Περιβαλλοντολογική Αρμονία" κατά την διάρκεια της συζήτησης του 1ου θέματος: "Λήψη απόφασης για την υποβολή παρατηρήσεων – σχολίων στο πλαίσιο της Δημόσιας Διαβούλευσης επί του επικαιροποιημένου Σχεδίου Δράσης 2017 για την αντιμετώπιση του περιβαλλοντικού θορύβου από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»".




Τα συμπεράσματα είναι δικά σας!!

Ευχαριστούμε το LOCALTV I που μας δίνει την δυνατότητα να τα παρακολουθούμε.

Διαβάστε και την εισήγηση, την οποία συζητούν: ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΗΜ. ΔΙΑΒΟΥΛ. ΘΟΡΥΒΟΥ Δ.Α.Α.

9 σχόλια:

  1. ΚΥΡΑ ΕΜΦΙΕΤΖΗ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΧΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΜΑΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΛΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΩΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΣΤΗΝ ΕΕ ΧΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΟΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙ Κ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΤΟΝ ΘΩΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ Κ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΙΜΟΔΟΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.
    Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΒΛΑΚΑΣ Κ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΡΑΜΦΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΕΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ,ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ''ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ''...ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕ;ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΗΣΩ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΑ ΥΠΑΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για όλα μπορείς να κατηγορήσεις τον δήμαρχο αλλά για το αεροδρόμιο δεν νομίζω, όταν σχεδιάστηκε το αεροδρόμιο ήταν αγέννητος. Το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε με την λογική οτι ήταν σε απομονωμένη περιοχή μακριά από το κέντρο κάτι που για τότε φαινόταν σωστό και τώρα μάλλον το ίδιο μπορεί να ισχύει εσύ που θα πρότεινες να γίνει δηλαδή το κεντρικό αεροδρόμιο της Αθήνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε φιλε,φυσικα και δεν κατηγορω τον δημαρχο για την δημιουργια του αεροδρομιου.Τον κατηγορω διοτι τον ακουσα στο βιντεο να αγωνια για το ''πως θα προσγειωνονται αεροπλανα απο Γερμανια αν μειωθουν τα ντεσιμπελ!!!!!αν αγωνια λοιπον γι αυτο να παει να πολιτευτει στο Μοναχο !Αλλα μας ελεγε προεκλογικα στα γραφεια του στην Αρτεμιδα ,εκει στη διασταυρωση ....τοτε και το θεμα γνωριζε και ΛΥΣΕΙΣ ειχε...και τα λυμματα ΔΕΝ θα δεχοτανε να πεσουνε στη θαλασσα ....απιστευτος ΨΕΥΤΗΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!

      Διαγραφή
  5. O Μοναδικός Υπεύθυνος είναι Μόνο ο Δήμαρχος.
    ΟΛΑ μα όλα τα αεροδρόμια του κόσμου είναι μεσα σε αστικές περιοχές, σε ΟΛΑ πετάνε του ιδιου τυπου αεροσκάφη, μόνο στην Λούτσα κ στην ευρύτερη περιοχή είναι ακραίος ενοχλητικά, γιατί ο Δήμαρχος κ οι σύλλογοι, σωματεία πάνε στον παράνομο ΑΙΑ εισπράττουν το μηνιαίο μισθό τους κ του επιτρέπουν να λειτουργεί όχι βάση του νόμου, αλλά με βάση το οικονομικό του κέρδος.

    Ο ΑΙΑ είναι υποχρεωμένος να υποχρέωση το αεροσκάφος να ακολουθήσει το προγραμματισμό ύψος κ διάδρομο ώστε να μην γίνεται αντιληπτή, από τους κατοίκους τόσο έντονα η δραστηριότητα του.

    Π.Χ λέει ο νομος ότι το αεροσκάφος που απογειώνεται όταν φτάνει πάνω από την Λούτσα να έχει φτάσει τα 3200 πόδια, αυτά περνάνε 32 μέτρα πάνω από την στέγη των σπιτιών.
    Αυτό προξενεί τεράστια ηχητική ρύπανση κ φταίει ο Δήμαρχος κάθε τέτοιο λάθος τιμωρείται ανάλογα τον τύπο του αεροσκάφος που έκανε το λάθος, από 10.000-100.000€ ανά πτήση, άμεσα πρέπει να καταβληθεί στον Δήμο που παρενόχλησε, γιατί το ύψος, την ταχύτητα, τον διάδρομο τον υπαγορεύει ο Πύργος ελέγχου στον πιλότο.

    Κουράστηκα να ακούω αμόρφωτους ανίδεους, απατεώνες να μιλάνε κ να κανονίζουν τα σημοντικοτερα πράγματα της ζωης μας.

    Δεν είμαι κάποιος ειδικός ηλίθιος σαν τον Δήμαρχο είμαι κ εγώ, αλλα όχι σε τέτοιο βαθμό αναπηρίας, δεν πήγα να ψάξω το τυρί στην παπουτσοθήκη κ τα παπούτσια στο ψυγείο.

    Όλα αυτά τα στοιχεια τα διάβασα κ εγώ στο δίκτυο τα μετάφρασα περιληπτικά κ σας τα έγραψα.

    Ο Δήμαρχος καταλαβαίνει κάποια γλωσσα? γιατί κ τα ελληνικά του θέλουν Αλβανό μεταφραστή που γνωρίζει καλά ελληνικά. Φώναξα τα παιδιά μου που κάνουν παρέα με αλβανάκια να μου εξηγήσουν τι θέλει να πει ο ποιητής Δήμαρχος μας, Εγώ δεν μπορούσα να τον καταλάβω. Τελικά ένα πανέξυπνο αλβανάκι φίλη των δικών μου παιδιών μου εξήγησε σε άπταιστα ελληνικα τι θέλει να πει ο Δήμαρχος.

    Υ.Γ. τα παιδιά μου κ τα αλβανάκια φίλοι τους πάνε σε ιδιωτικό σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αν γινόταν το αεροδρόμιο σε πιο αστική περιοχή τα αεροπλάνα θα περνούσαν σε 2 μέτρα πάνω από τα σπίτια όχι σε 32!

      Διαγραφή
    2. Ο ΑΙΑ κατασκευάστηκε γνωρίζοντας τον ήδη υπάρχοντα αστικό ιστό. έχει απαγορευτεί να χτιστεί κατοικία πιο κοντά στο Αεροδρόμιο.

      Με τον ισχύοντα νόμο και σύμβαση, το αεροσκάφος πρέπει να είναι στα 3.200 ποδια όταν φτάνει πάνω από την Λούτσα και 4.000 πόδια όταν φτάνει πάνω από τον Α. Νικόλαο.

      Στην αρχή το τηρούσαν αυτό και δεν υπήρχανε αεροπλανα, όσο ανέβαινε το μισθός του,των συλλογων σωματείων κατέβαινε το υψος πτήσεως.

      Αυτή η παρανομία κάνει τον ΑΙΑ το πιο φιλόξενο αεροδρόμιο για όλες τις αεροπορικές εταιρίες. κάνουν έως 70% οικονομία στα καύσιμα και 280% στην συντήρηση του αεροσκάφους.

      Αν ο Δήμαρχος απαιτούσε να εφαρμοστεί ο νομος θα είχαμε ήσυχο πλούσιο Δήμο και φτωχό Δήμαρχο.

      Ο Δήμαρχος μένει πολύ μακριά διάλεξε τον καλο μηνιάτικο από τον ΑΙΑ και δεν βλέπει και δεν ακούει αεροπλανα, έτσι και αλλιώς.


      Ούτε στο γραφείο ακούγονται ούτε στην κατοικία του, ενώ ο μισθός μαύρος στην σακούλα είναι ζωντανή απόδειξη της απόφασης του.

      Διαγραφή
  6. Εσύ κοπέλα μου είσαι χρόνια ΔΣ απατεώνας μιζαδόρος, μέχρι τώρα έκανες παρέα με τους συλλόγους σωματεία κ παντός είδους συμμορίες, τώρα που πέταξε ο Άσχετος την καβουροχελωνα κ την νοσοκόμα στον κλουβί με τον εισαγγελέα δεν θέλεις να σου χαλάνε την ησυχία, γιατί τελείωσε η αρπαχτή?

    Φυτό Φίτρο κάνε πρόβα συνεδριάσεις 12-14 ώρες κάθε ημέρα σε 20 χρόνια αν τηρήσεις αυστηρά το πρόγραμμα θα διευθύνεις μια συζήτηση που θέλει μονο ΝΑΙ-ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου