Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

«Ένα νέο, αξιόπιστο ψηφιακό νόμισμα έρχεται» λέει ηγετικό στέλεχος των Starbucks

 
Το δολάριο, μάλλον έχει μείνει στα κρύα του λουτρού από τους traders. Ποιος όμως, χρειάζεται, ούτως ή άλλως τέτοια πράγματα; Σύντομα ίσως να μην χρειάζεστε δολάρια,
αλλά ένα εντελώς νέο ψηφιακό νόμισμα, για να πληρώσετε τον πρωινό σας καφέ, σύμφωνα με τον Howard Schultz της Starbucks.




«Δεν πιστεύω ότι το bitcoin πρόκειται να είναι ένα κανονικό νόμισμα σήμερα ή στο μέλλον», δήλωσε ο εκτελεστικός πρόεδρος της γνωστής αλυσίδας καφέ και πρώην διευθύνων σύμβουλος αργά την Πέμπτη κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης (καθώς οι πωλήσεις της εταιρείας έπεσαν ελαφρώς σε σχέση με τις προβλέψεις).
«Προσωπικά πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα ή πολύ λίγα νόμιμα, αξιόπιστα ψηφιακά νομίσματα εκτός της τεχνολογίας blockchain», δήλωσε ο Schultz, σύμφωνα με την αποτύπωση και καταγραφή του FactSet στην τηλεδιάσκεψη.
Και αυτά τα ψηφιακά νομίσματα "θα πρέπει να νομιμοποιούνται από ένα εμπορικό σήμα σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον, όπου ο καταναλωτής έχει εμπιστοσύνη στην εταιρεία που κάνει την συναλλαγή", πρόσθεσε.
Η εταιρεία με έδρα το Σιάτλ δεν ανακοινώνει ότι ξεκινάει ένα νέο ψηφιακό νόμισμα και εξακολουθεί να εργάζεται για την κατανόηση του κόσμου της κρυπτογράφησης καθώς φαίνεται να έχει αποφασίσει να εμπλακεί, όπως έσπευσε να προσθέσει ο Schultz.
«Δεν θέλω να υποθέσει κανείς, ότι το έχουμε βγάλει όλα, γιατί δεν το κάνουμε ή ότι κάνουμε μια σημαντική επένδυση σε αυτό, γιατί δεν κάνουμε», είπε . Αλλά «έχουμε κάτι να προσφέρουμε στις εταιρείες που ασχολούνται με αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου